About LottoRanker

Välkommen till LottoRanker!

Om du undrar vad vi gör här på LottoRanker så är du på rätt plats. Med många års erfarenhet inom spel- och spelbranschen granskar och betygsätter vi lotteriwebbplatser online efter deras säkerhet, tillgängliga betalningsalternativ, kundservice, olika lotterier de erbjuder och den övergripande kundupplevelsen på deras webbplats. Vi är medvetna om att det inte är lätt att hitta en pålitlig och säker lotteritjänst. Det är en enorm industri över hela världen. Legaliseringar för lotterier är olika i alla länder, så att hitta det bästa lotteriet för dina behov är inte en lätt sak att göra.

Men vad är egentligen LottoRanker och vad är det vi gör här? Vi hjälper dig att hitta den mest lämpliga lotterileverantören för alla dina behov. Vi listar licensierade, säkra, pålitliga lottoleverantörers webbplatser som du fritt kan välja mellan.

Hur lotterier rankas

Vi bryr oss verkligen om säkerhet och att spela i en miljö som alltid är pålitlig och bekväm. Det är därför ett av de viktigaste kriterierna är att lotteriet måste vara licensierat, lagligt och framför allt: säkert att spela på.

Det finns andra parametrar som vi letar efter på en lotteriwebbplats online, till exempel tillgängliga betalningsmetoder. Spelare från olika länder har olika preferenser och tillgängliga insättningsmetoder, så det är alltid ett plus om lotteriet erbjuder en mängd olika alternativ för att sätta in pengar för att spela.

En annan viktig faktor är antalet lotterispel. Det är alltid trevligt att ha möjlighet att välja mellan olika typer av lotterier – speciellt att de flesta av länderna erbjuder sina egna nationella lotterispel. Dessa spel måste vara säkra att spela och leverantören måste stödja vinnarna att dra tillbaka sitt pris.

Design, kundservice och helhetsupplevelsen på lotteriets webbsida är också något som är viktiga faktorer när vi rangordnar lotterier. Det ska vara enkelt att hitta spel, sätta in pengar och ta ut priser för varje spelare.