Säkra betalningslösningar för onlinelotterispelare om 2024

Om du letar efter en utmärkt lotteriwebbplats har du förmodligen frågat dig själv "är de tillgängliga betalningsmetoderna säkra?" Tack vare ett omfattande utbud av internetbetalningsmetoder har lotteriutbetalningar blivit mer tillgängliga än någonsin.

Allt du behöver är att hitta en legitim lotteriwebbplats online, göra en insättning, köpa en lott och välja dina nummer. Om de motsvarar dragningsnumren är lotterivinsten ditt. I vissa lotterier kan du kamma hem mindre priser om dina nummer matchar specifika nummer i jackpotten. Från e-plånböcker till MasterCard och Visa, det finns många sätt att ta ut dina lottovinster från toppsajter. Här är allt du bör veta om säkra betalningsmetoder.

Trustly

Trustly är en av de bästa onlinebetalningsmetoderna som låter användare betala för tjänster utan bankkort eller mobilapp. Det grundades 2008 i Stockholm av det svenska fintechföretaget Trustly Group. Från början kallades det InstantBank. Idag samarbetar företaget med över 6 300 finansinstitut och har en kundbas på cirka 525 miljoner. Det öppna banksystemet underlättar överföringar med andra onlinehandlare som PayPal, eToro, AliPay, eBay, Dell, GoFundMe och Wise. Trustly används ofta i Europa, Nordamerika och regionen Samväldet av oberoende stater (CIS).

Visa mer
Zimpler

Zimpler lanserades 2012 av PugglePay, ett svenskbaserat företag. Senare under 2016 förvärvades företaget av Smart Payments Nordic. Online-transaktionsgatewayen används främst i Sverige, Finland och Tyskland. Men även Storbritannien och Nederländerna har antagit det de senaste åren.

Visa mer
Klarna

Klarna faktureras som en av de mest innovativa finansiella tjänsterna på marknaden och erbjuder köp nu, betala senare-planer till onlineshoppare och erbjuder insättningshantering för onlinekonton. Stora företag, som Footlocker, Sephora och Macy's, erbjuder möjligheten till konsumenter. Precis som sina konkurrenter erbjuder Klarna kortfristiga lån i kassan.

Visa mer
Visa

Lotteriwebbplatser på nätet accepterar en mängd olika betalningsalternativ. Visum är ofta ett av de bästa valen. Som ett vanligt och tillgängligt betalningssystem utnyttjar Visa sin internationella räckvidd för att tillhandahålla alternativ för överföring av pengar för ett nästan obegränsat antal produkter och tjänster, inklusive lotterier och annan spelunderhållning online.

Visa mer
MasterCard

MasterCard är ett multinationellt finansiellt tjänsteföretag med en global kundkrets. Det rankas för närvarande som det näst största e-betalningskortföretaget i världen. Företaget utfärdar dock inte sina kort direkt till användare utan snarare till finansiella institutioner som sedan utfärdar dem till sina kunder för deras räkning. MasterCard kan vara antingen ett betalkort eller ett kreditkort.

Visa mer
Skrill

Som en populär e-plånbok online fortsätter Skrill att locka konsumenter som söker ett billigt sätt att överföra pengar på internet. Med bara några klick kan en köpare sätta in och sprida pengar via betalningsleverantören, som nu är en av de ledande betaltjänsterna över hela världen.

Visa mer
Neteller

De flesta onlinespelare har Neteller på sin lista över föredragna betalningsmetoder. Detta betalningsmedel är tilltalande för dess användarvänlighet. Neteller ägs och drivs av ett brittiskt företag, Paysafe Group. Det etablerades redan 1999. Det var dock fram till år 2000 som det började behandla betalningar för hasardspel online, inklusive lotterier.

Visa mer
PayPal

PayPal är bland de säkraste och snabbaste onlinebetalningsmetoderna. Det accepteras av flera lotterisidor online som Megarush och Crazy Lottos. PayPal, som grundades för femton år sedan, är en av de mest effektiva e-plånböckerna och har miljontals registrerade användare globalt. Spelare kan använda PayPal för att köpa lotter, satsa, göra insättningar och uttag. Det är också ganska enkelt att öppna ett PayPal-konto.

Visa mer

Apple Pay

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Säkra betalningsmetoder

Säkra betalningsmetoder ger säkra sätt att sätta in och ta ut på en lotteriwebbplats. Men om du är en lottospelare behöver du försäkra dig om att det inte finns någon risk för bedrägeri vid kassan. Följande funktioner hjälper till att minimera sårbarheten för lotteribetalningsmetoder.

SSL-protokoll

SSL är förkortningen för Secure Socket Layer, ett krypteringsprotokoll för att säkra en webbplats. De bästa lotterisidorna har SSL-certifikat och deras webbadresser börjar med HTTPS snarare än HTTP. Du kommer också att märka en hänglåsikon bredvid webbadressen. Med SSL-kryptering är din ekonomiska data säker när du spelar onlinelotteri.

PCI DSS-överensstämmelse

Payment Card Industry eller PCI är ett tillsynsorgan som övervakar säkerhetsstandarderna för elektroniska transaktioner. DSS står för datasäkerhetsstandarder. Varje lottoföretag som underlättar kreditkortsbetalningar bör följa PCI-riktlinjerna.

3D-autentisering

Den här funktionen förhindrar bedrägliga aktiviteter under en kortutcheckning. Med säker 3D-autentisering hanterar en betalningsleverantör processen för identitetsverifiering. Anta att du använder Visa för att sätta in pengar på en lotterisida online. Visa kommer att hantera pinkodförfrågningar och biometriska bekräftelser. Detta säkerställer att endast den faktiska kortinnehavaren kan köpa lottobiljetter med Visa-kortet.

Adressverifieringstjänst (AVS)

AVS använder faktureringsadressen du har angett på en webbplats för att verifiera din betalningsmetod. AVS ser till att denna adress matchar den som finns på ditt bankkonto eller kreditkort.

Andra säkerhetsåtgärder inkluderar ett uppdaterat operativsystem och tokenisering som ersätter konfidentiell data med slumpmässiga tecken.

Att välja en bankmetod

De bästa lotteriwebbplatserna erbjuder ett överflöd av insättnings- och uttagsmetoder. Observera att vissa alternativ endast är för insättningar. Men i de flesta fall tillåter lotterisidan spelarna att ta ut pengar med sin valda insättningsmetod. Läs villkoren innan du gör din första transaktion. När du väljer mellan alternativen, överväg följande faktorer.

 • Säkerhet: Säker betalningshantering är grundläggande för att undvika dataintrång och ekonomisk förlust. Håll dig välinformerad genom att förstå säkerhetsåtgärden som betalningsleverantören har vidtagit.
 • Överföringshastighet: Eftersom du vill finansiera ditt lottokonto direkt, börja med att undersöka hur lång tid det tar för den finansiella leverantören att frigöra pengar. Välj en metod som underlättar snabbare lotteriutbetalningar för din bekvämlighet.
 • Transaktionsavgifter: De flesta insättningar på onlinelotterier är gratis, men du kan bli debiterad för att ta ut dina vinster med särskilda metoder. Det är bäst att välja en betalningsmetod med de lägsta avgifterna för att öka din vinstmarginal. En lotteriutbetalningskalkylator låter dig se hur mycket du kommer att debiteras för uttag.
 • Bedrägeribekämpning: Det är klokt att använda en transaktionsmetod som kan upptäcka misstänkta onlineaktiviteter. Du bör kunna begränsa hur mycket du kan spendera på lotterier online.
 • Lokal jurisdiktion: Olika stater har olika ekonomistyrningskontroller för onlinelotteriet. Se till att ditt köp av en lott är i linje med lokala lagar.
 • Växlingskurs: Vissa alternativ är begränsade till specifika regioner och valutor. När du använder sådana metoder omvandlas dina pengar till en globalt accepterad valuta och en växlingsavgift kan tillkomma.
 • Bankgränser: Vanligtvis bestämmer en lotterisida gränserna för insättning och uttag. Vissa elektroniska betalningssystem har dock satt gränser för hur mycket du kan spendera online. Många gånger kommer du att behöva kontakta bankleverantören för att häva denna begränsning.
 • Men det har satts på plats av säkerhetsskäl. Se till att bekräfta din bankmetods dagliga maximala uttagsgräns på lottosidan för att undvika att bryta mot villkoren. Det bästa alternativet tillåter mindre uttag, så du behöver inte vänta för länge för att njuta av ditt pris.
 • Betalningsmetod bonus: Du kan vara berättigad till en speciell bonus beroende på insättningsmetod. Inte alla e-plånböcker, banker och kort kvalificerar sig för denna speciella kampanj. Ett av alternativen som lockar denna bonus är Bitcoin. Innan du börjar spela lotto online, gå till kampanjsidan och läs bonuspolicyerna.
 • Mobil anpassningsförmåga: Tillåter onlinehandlaren transaktioner via mobilen? De flesta lotterisidor online idag är mobiloptimerade. Se till att din finansiella leverantör har en anpassningsbar kassaupplevelse för olika mobila operativsystem och nätverk.

Hur man gör en insättning när man spelar lotteri

Du måste vara en registrerad spelare för att göra en insättning och betala för onlinelotteriet. Varje sida har en lista över bankmetoder. Exempel är PayPal, Visa, ACH elektronisk check, MasterCard, Discover Credit Card, WebCash, PayNearMe, PA Lottery Play+, etc. Följ dessa instruktioner för att sätta in pengar på ditt lotterikonto:

 • Logga in på lotterikontot med din e-postadress/användarnamn och lösenord
 • Navigera till kassasektionen och välj "Betalning/Insättning"
 • Välj din föredragna insättningsmetod från den tillgängliga listan
 • Ange det belopp du vill sätta in på kontot med
 • Följ anvisningarna på skärmen för att bekräfta din identitet

Onlinelotterisidor använder modern krypteringsteknik för att hålla dig anonym när du gör en insättning. Du är garanterad integritet och säkerhet för finansiella data. Därefter vill du köpa lotter för att delta i ett lotteri. Här är stegen att följa.

 • För ditt första köp, se till att slutföra registreringen och välja ett betalningsalternativ i stegen som är markerade ovan
 • Välj ditt föredragna lotteri
 • Fyll i de biljetter du vill köpa och spelalternativen (slumptal)
 • Klicka på play-knappen och välj hur mycket du vill spendera
 • Bekräfta ditt biljettköp och vänta på ett bekräftelsemeddelande

Om transaktionen inte går igenom, prova en annan betalningsmetod. När du använder PayPal, se till att det är kopplat till ett bankkonto snarare än ett kredit- eller betalkort. Andra leverantörer som PA Lottery Play+ låter dig ansluta till ditt bankkonto, kredit- och betalkort.

Använder PayPal när du spelar lotto

PayPal är en av de mest pålitliga e-plånböckerna för att göra omedelbara insättningar på lotterisidor. Det är välrespekterat över hela världen och ger snabba lotteriutbetalningar. Säkerhet är den viktigaste fördelen med att använda PayPal på en lotteriwebbplats online.

Företaget har en lång historia av säkra onlinetransaktioner, uppbackad med end-to-end-kryptering och tvåfaktorsautentisering. I kassan delas dina uppgifter aldrig med någon utom PayPal. De flesta onlinelotterier som accepterar PayPal har ett välkomsterbjudande för nya spelare. Men det är bra att kolla innan du hämtar en bonus.

Hur man gör en insättning med PayPal

Att sätta in pengar på en lotteriwebbplats med ditt PayPal-saldo är enkelt. Det kan ta längre tid än ett betalkort eftersom PayPal är en mellanhandstjänst. Den hamnar mellan ditt bankkonto och lotterisidan. Men processen följer dessa enkla steg:

 • I kassans instrumentpanel väljer du PayPal för insättningar
 • Ange det belopp du vill sätta in
 • Ett nytt fönster kommer att dyka upp där du måste logga in på ditt PayPal-konto
 • Pengar överförs direkt så att du kan börja spela lotto

Hur man tar ut lotterivinster med PayPal

En lotterisida vill att du ska ta ut pengar med den betalningsmetod du valde för en insättning. Om du väljer PayPal har du inga problem med att ta ut dina vinster. Här är proceduren.

 • Gå till uttagssektionen och begär en utbetalning
 • Klicka på PayPal (det kommer att vara det första alternativet)
 • Ange dina inloggningsuppgifter och lösenord
 • Lotterileverantören kommer att bekräfta begäran
 • Få pengar på ditt PayPal-konto efter 12 till 24 timmar

När du har pengar på ditt PayPal-konto kan du använda dem för att köpa varor och tjänster online eller ta ut pengar till ditt bankkonto. Du kan komma att debiteras en avgift för att överföra pengar till banken.

Hur man gör ett uttag

Grattis till lottovinsten! Innan du drar tillbaka priset, se till att webbplatsen har verifierat din identitet. Logga in på ditt konto och följ stegen nedan.

 • På kontomenyn, tryck på "Ta ut pengar" eller en liknande knapp
 • Klicka på bankkontot eller e-plånboken du vill ta ut på för att initiera processen
 • Om du redan har angett en föredragen betalningsmetod kommer den att visas i en rullgardinslista
 • Ange de lotterivinster du vill lösa in och fyll i all nödvändig information
 • Klicka på skicka för att fortsätta processen
 • Du kommer att få ett meddelande som bekräftar din begäran om uttag

Notera uttagsgränserna innan du gör uttag. Som en del av bedrägeribekämpningskontrollen kommer du att behöva skicka in vissa dokument under din första begäran om uttag. Detta för att säkerställa att pengarna överförs korrekt och lagligt.

Du kan bevisa din identitet med ett statligt utfärdat ID, pass eller körkort. Du kan tillhandahålla en giltig elräkning som bevis på adress, men den får inte vara äldre än tre månader.

Medan utbetalningen behandlas kommer den att visas som en väntande begäran på ditt lottokonto. Efter godkännande kommer det att flyttas till transaktionshistoriken. Stöter du på utmaningar i processen eller vill fråga något, tveka inte att kontakta kundtjänst.

I allmänhet kan du inte ta ut ett belopp som överstiger dina insättningar. Detta är enligt praxis mot penningtvätt.

Vissa onlinelotterier tillhandahåller lottoappar som du kan ladda ner på din smartphone. Uttagsprocessen är densamma. I genomsnitt kan både skrivbords- och apputtag ta två till fem arbetsdagar att nå ditt bankkonto.

De bästa betalningsmetoderna för lotteri

Folk spelar på lotterier för att de vill vinna pengar. Att ha en snabb och säker betalningsprocess är av yttersta vikt. Med den senaste utvecklingen inom finansbranschen har många lotteribetalningsmetoder dykt upp. Vi förstår att det inte är lätt att välja en med tanke på att de har sina egna fördelar och nackdelar.

Hur vi betygsätter och granskar betalningsalternativ

Innan vi presenterar en bankmetod på vår sida, granskar vi den noggrant och betygsätter den enligt vår branschkunskap och spelares erfarenhet. Våra rekommenderade metoder måste uppfylla specifika kriterier.

 • Måste vara allmänt tillgänglig och accepterad över hela linjen
 • Bör garantera säkerhet och konfidentialitet
 • Borde vara populärt bland tippare
 • Måste ha starka krypteringsstandarder för att förhindra dataintrång
 • Behöver ha pålitlig kundsupport

Ansedda lotteriorganisationer accepterar insättningar och betalar ut vinster utan att försumma. Vissa webbplatser erbjuder bättre transaktionsmetoder än andra. I våra höjdpunkter listar vi endast de med höga försäljningsargument.

Toppleverantörer implementerar säkerhetsåtgärder som garanterar säkerheten för dina ekonomiska och personliga uppgifter. Ett bra exempel är 128-bitars kryptering som kodar information för att skydda dina pengar från hackare. Här är några av de säkraste alternativen för att spela onlinelotteri.

Visum

Visa är ett av de mest framgångsrika nätverken med en global räckvidd idealisk för betalning av lottolotter online. Företaget har ett utmärkt rykte för säkerhet. Det är ingen överraskning att nästan alla lotterier accepterar Visa-kreditkort för insättningar och uttag.

Företaget är känt för att vidta stränga åtgärder mot misstänkta aktiviteter, så du ska känna dig trygg med att använda den. Med Visa kan du sätta in relativt stora belopp på ditt respektive lottokonto. Å andra sidan tillåter inte alla lotterier uttag med Visa-kreditkort. Kontrollera det finstilta innan du behandlar din utbetalning.

MasterCard

MasterCard konkurrerar med Visa när det kommer till säkerhet och säkerhet för kreditkort. Många lotteriwebbplatser accepterar det, och det finns olika elitkort att välja mellan, beroende på vilken bank som utfärdar. Din information förblir konfidentiell, så du bör inte vara orolig för eventuella bedrägerier. Du kommer också att ha lyxen att göra stora insättningar på ditt lotterikonto. Ibland kan avgifter tillkomma beroende på typ av kort.

Skrill

Detta är en England-baserad betalningsmetod som har funnits under de senaste två decennierna. Det används ofta i Storbritannien men har lyckats få en internationell kundbas.

Skrill tar ut små avgifter för insättning och uttag. Insättningar är omedelbara, medan uttag kan ta upp till två dagar. Din data är säker eftersom Skrill inte skickar den till tredje part. Många lottospelare älskar det för att underlätta omedelbar tillgång till sina banker över internet.

Dessutom kan du använda 40 olika valutor från mer än 200 länder. Till skillnad från vissa online-handelstjänster har Skrill ett välrenommerat kundsupportsystem där du kan fråga vad som helst när som helst via livechatt. Den enda begränsningen är att inte alla lotterier accepterar Skrill-betalningar.

Banköverföring

Nästan alla lotterisidor på nätet accepterar direkta banköverföringar. Beroende på din bank kan du betala en transaktionsavgift. Handläggningstiden kan ta en till fem arbetsdagar. Inbitna spelare gillar inte att vänta för länge, och det är därför de flesta av dem föredrar e-plånböcker framför banköverföringar.

Återigen, de flesta banker godkänner inte förfrågningar som kommer från spelverksamhet. Detta kan vara ett problem om du har valt en ny lotteriwebbplats vars rykte är okänt.

Ansvarsfullt spelande

Tänk på att lottodragningarna är slumpmässiga, och varje lott du köper har lika stor chans att vinna. Jackpottar rullas över varje vecka, och priserna ökar för att ge spelarna högre potentiell avkastning.

Helst kan du köpa fler biljetter för att öka dina chanser att vinna. Men som en ansvarsfull lotterispelare bör du sätta en utgiftsgräns och hålla dig till den. Att gå med i ett onlinelotterisyndikat kan också hjälpa i det här fallet.

Andra tips som hjälper dig att spela ansvarsfullt är:

 • Ta aldrig ett lån för att spela lotto online
 • Ta det som fritid snarare än en inkomstkälla
 • Undvik att jaga en förlust
 • Spela inte när du är överdrivet upphetsad eller deprimerad
 • Använd ansvarsfulla spelresurser
 • Sök professionell hjälp om du tror att du har ett spelberoende
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson