Fastpay

FastPay Àr en plattform för onlinebetalningar som gör det möjligt för anvÀndare att handla, betala och ta emot pengar. Det Àr en av de snabbaste och mest bekvÀma betalningsmetoderna som lanserades av det Kurdistanbaserade Next-Generation Communications Company 2017. Denna betalningsmetod strÀcker sig till regioner som Mellanöstern och arablÀnderna. Det Àr den ledande mobilplÄnboken som anvÀnds för att göra insÀttningar pÄ spelsajter i Irak.

FastPay anvÀnds för shopping i fysiska butiker och nÀtbutiker och pengaöverföringar, samt köp av lottobiljetter. PÄ grund av dess olika fördelar har denna mobila plÄnbok uppnÄtt ett brett erkÀnnande bland irakiska lottospelare. Den enda nackdelen Àr att FastPay endast Àr begrÀnsat till irakiska tippare för tillfÀllet. Det frÀmsta skÀlet Àr att registreringsprocessen krÀver att anvÀndaren har ett irakiskt mobiltelefonnummer.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gÀller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och Àgs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den Àr licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur man gör en insÀttning med Fastpay
  Hur man gör en insÀttning med Fastpay

  Hur man gör en insÀttning med Fastpay

  Som sÄdan Àr det utmanande att anvÀnda det utanför Irak. Men företaget arbetar pÄ att hitta en lösning för att göra ett betydande intrÀde pÄ den globala spelmarknaden. Spelare laddar vanligtvis kontanter pÄ sina FastPay-plÄnböcker via DenizBank-uttagsautomater, kreditkort eller banköverföringar. DenizBank Àr den ledande leverantören av FastPay ATM-betalningar, Àven om icke-bankkunder ocksÄ kan anvÀnda tjÀnsten via mobilappen.

  Det finns vÀldigt fÄ sajter som för nÀrvarande accepterar FastPay-insÀttningar, men i framtiden kommer sannolikt fler onlinelottoplattformar med FastPay att dyka upp i takt med att onlinespelbranschen utvecklas. Spelare mÄste först kontrollera om deras favoritlotteriwebbplats accepterar FastPay innan de fortsÀtter att göra en betalning.

  För att bekrÀfta detta bör spelare prata med en kundtjÀnstagent. Innan du sÀtter in pÄ en lotteri webbplats pÄ nÀtet som accepterar FastPay mÄste anvÀndare ladda ner FastPay-appen och registrera sig för ett gratis konto. Sedan bör de se till att det finns tillrÀckligt med pengar pÄ kontot för att tÀcka insÀttningen.

  FastPay Àr en mycket flexibel betalning, och dess anvÀndare kan intyga det. Det kan kopplas till ett bankkonto, speciellt för de som Àr medlemmar i DenizBank. Detta betalningsalternativ Àr ett dotterbolag till en turkisk DenizBank i Istanbul. Ett bankkonto Àr kopplat till FastPay via kreditkort eller via avsnittet "skicka pengar" pÄ en banköverföring.

  Hur man gör en insÀttning med Fastpay
  InsÀttningsprocessen

  InsÀttningsprocessen

  Proceduren för att göra en insÀttning med denna metod skiljer sig inte frÄn andra e-plÄnböcker insÀttningsmetoder pÄ marknaden.

  1. Spelaren loggar in pÄ en FastPay-lotterisida med ett anvÀndarnamn och lösenord
  2. De gÄr till bank- eller kassasektionen och vÀljer FastPay som insÀttningsalternativ
  3. NÀsta Àr att ange FastPay-kontouppgifter (mobilnummer och ett lösenord)
  4. Spelaren anger sedan insÀttningsbeloppet
  5. De mÄste följa webbplatsens instruktioner och bekrÀfta insÀttningen

  En annan gynnsam aspekt av FastPay Àr att den tillÄter icke-medlemmar i banken att göra insÀttningar via mobilappen. Applikationen Àr tillgÀnglig för bÄde Android- och iOS-anvÀndare. Dessutom har denna metod inga insÀttningsgrÀnser.

  Spelare kan sÀtta in upp till den maximala grÀnsen som deras onlinelotterisidor tillÄter. Lotterisidor har ofta flexibla insÀttningsgrÀnser som strÀcker sig frÄn t.ex. $10 för tillfÀlliga spelare och upp till $5 000 för storspelare. Kunder har turen att sÀtta de dagliga insÀttningsgrÀnserna genom sina FastPay-konton och dÀrigenom utöva ansvarsfullt spelande.

  InsÀttningsprocessen
  Hur man gör ett uttag med FastPay

  Hur man gör ett uttag med FastPay

  För att sÀkerstÀlla ett sömlöst uttag av vinster kommer en online lotterisida med FastPay att stÀlla olika villkor. De flesta lotterisidor har en lÀgsta och högsta uttagströskel.

  Det finns ocksÄ ett tak för hur mÄnga belöningar man kan fÄ pÄ en dag eller en vecka. Ett bra exempel Àr en lotteriwebbplats som möjliggör utbetalningar fyra gÄnger i veckan pÄ minst $50 och upp till $10 000. För att begÀra en utbetalning mÄste spelarens konto ha vunnit minst $50.

  Mobiltelefoner Àr praktiska nÀr du gör uttag pÄ Android och iOS. NÄgot som Àr vÀrt att notera Àr att spelare endast kan ta ut sina vinster med det betalningsalternativ de anvÀnde vid insÀttningen. Till exempel, om en kund anvÀnder en annan metod för att sÀtta in, kommer han/hon inte att tillÄtas anvÀnda FastPay för uttag.

  Hur man gör ett uttag med FastPay
  Uttagsprocessen

  Uttagsprocessen

  Behandlingsperioden för uttag varierar frÄn en lotteriwebbplats till en annan. Det Àr viktigt att notera att varje lotterisida har en unik procedur för att hantera uttag. De grundlÀggande stegen Àr dock identiska för nÀstan alla lotterisidor online. Den grundlÀggande processen Àr som följer.

  1. Efter att ha loggat in pÄ lotterisidan dÀr man Àr registrerad, gÄr anvÀndaren över till kassasidan
  2. AnvÀndaren fortsÀtter att vÀlja en betalningsmetod och, i detta fall, FastPay, för att begÀra ett uttag
  3. Kunden anger sedan mobiltelefonnumret kopplat till deras FastPay-konto
  4. Sedan fyller de i beloppet för att ta ut
  5. Lotterisidan kommer att behöva bevis pÄ att informationen som presenteras tillhör den legitima kontoÀgaren
  6. Överföringen görs omedelbart efter att webbplatsen har verifierat spelarens identitet

  De bÀsta FastPay-lotterisidorna erbjuder gratis lotteriutbetalningar. Men om en tippare vill ta ut mer Àn det högsta tillÄtna beloppet kan de behöva betala en extra avgift.

  Uttagsprocessen
  SÀkerhet och sÀkerhet hos FastPay

  SÀkerhet och sÀkerhet hos FastPay

  SÀkerhet mÄste beaktas nÀrhelst klienternas pengar och konfidentiella uppgifter Àr inblandade. Kunder mÄste vara försÀkrade om att deras pengar inte kommer att Àventyras eller att personlig information inte kommer att lÀcka. Enligt FastPay-plÄnboken anvÀnder den de strÀngaste sÀkerhetsÄtgÀrderna, krypteringarna och dataskyddsmetoderna.

  Med ett HTTPS-protokoll (SSL-kryptering) Àr alla FastPay webbplattformar och mobilapplikationer sÀkra. PlÄnboken Àr ocksÄ (PA-DSS) certifierad, vilket stÀrker sÀkerheten för anvÀndardata och transaktionsinformation. För att undvika dataintrÄng anvÀnder webbplatsen en brandvÀgg nÀr en finansiell transaktion Àger rum. BrandvÀggar penetreras sÀllan av hackare eller nÄgon annan illvillig anvÀndare som vill begÄ bedrÀgerier.

  Ett starkt lösenord, fingeravtryck och ansiktsavtryck anvÀnds alla för att skydda ett FastPay-konto. SÄdana uppgifter samlas in frÄn kunden under registreringsprocessen. Biometriska komponenter Àr unika bland anvÀndare och kan inte förfalskas av bedragare, sÀrskilt fingeravtrycket och ansiktsavtrycket.

  Bedragare kan ocksÄ anvÀnda falska telefonnummer och e-postmeddelanden som utger sig för att vara FastPay-ÄterförsÀljare. Kunder bör vara medvetna om att FastPay-kontakter visas pÄ deras officiella webbplats. NÀrhelst ett annat e-post- eller telefonnummer nÄr ut till kunder, varnar FastPay för att sÄdana försök bör ignoreras och rapporteras omedelbart.

  SÀkerhet och sÀkerhet hos FastPay
  Fastpay kundsupportalternativ

  Fastpay kundsupportalternativ

  Kundrepresentanter Àr företagets ansikte utÄt, sÄ deras kommunikation mÄste vara mycket effektiv. Kunder letar alltid efter den bÀsta lösningen pÄ de utmaningar de möter.

  Tack och lov anvÀnder supportpersonalen pÄ FastPay kundens sprÄk för att förenkla tekniska termer. De erbjuder tillgÄng till pÄlitlig hjÀlp dygnet runt. Följande metoder kan anvÀndas för att kontakta supportpersonalen:

  En betalningsleverantör mÄste betona utmÀrkt kundservice. Som sagt, FastPay har artiga kundtjÀnstrepresentanter. Tack vare oklanderlig kundservice har företaget kunnat vÀxa genom att behÄlla lojala kunder. Kundsupport inbegriper ocksÄ avsnittet FAQ, som tÀcker allmÀnna svar pÄ vanliga frÄgor.

  Kunder uppmuntras att konsultera avsnittet FAQ för instruktioner om hur man löser mindre problem Àven innan de ringer supportpersonalen. Alternativt kan anvÀndare fylla i ett kontaktformulÀr med sina namn och e-postadresser. PÄ sÄ sÀtt kommer kundvÄrdsombuden ha lÀtt att lösa betalningsrelaterade problem och andra tekniska problem.

  Fastpay kundsupportalternativ