Fastpay

FastPay är en plattform för onlinebetalningar som gör det möjligt för användare att handla, betala och ta emot pengar. Det är en av de snabbaste och mest bekväma betalningsmetoderna som lanserades av det Kurdistanbaserade Next-Generation Communications Company 2017. Denna betalningsmetod sträcker sig till regioner som Mellanöstern och arabländerna. Det är den ledande mobilplånboken som används för att göra insättningar på spelsajter i Irak.

FastPay används för shopping i fysiska butiker och nätbutiker och pengaöverföringar, samt köp av lottobiljetter. På grund av dess olika fördelar har denna mobila plånbok uppnått ett brett erkännande bland irakiska lottospelare. Den enda nackdelen är att FastPay endast är begränsat till irakiska tippare för tillfället. Det främsta skälet är att registreringsprocessen kräver att användaren har ett irakiskt mobiltelefonnummer.

Hur man gör en insättning med Fastpay
Hur man gör en insättning med Fastpay

Hur man gör en insättning med Fastpay

Som sådan är det utmanande att använda det utanför Irak. Men företaget arbetar på att hitta en lösning för att göra ett betydande inträde på den globala spelmarknaden. Spelare laddar vanligtvis kontanter på sina FastPay-plånböcker via DenizBank-uttagsautomater, kreditkort eller banköverföringar. DenizBank är den ledande leverantören av FastPay ATM-betalningar, även om icke-bankkunder också kan använda tjänsten via mobilappen.

Det finns väldigt få sajter som för närvarande accepterar FastPay-insättningar, men i framtiden kommer sannolikt fler onlinelottoplattformar med FastPay att dyka upp i takt med att onlinespelbranschen utvecklas. Spelare måste först kontrollera om deras favoritlotteriwebbplats accepterar FastPay innan de fortsätter att göra en betalning.

För att bekräfta detta bör spelare prata med en kundtjänstagent. Innan du sätter in på en lotteri webbplats på nätet som accepterar FastPay måste användare ladda ner FastPay-appen och registrera sig för ett gratis konto. Sedan bör de se till att det finns tillräckligt med pengar på kontot för att täcka insättningen.

FastPay är en mycket flexibel betalning, och dess användare kan intyga det. Det kan kopplas till ett bankkonto, speciellt för de som är medlemmar i DenizBank. Detta betalningsalternativ är ett dotterbolag till en turkisk DenizBank i Istanbul. Ett bankkonto är kopplat till FastPay via kreditkort eller via avsnittet "skicka pengar" på en banköverföring.

Hur man gör en insättning med Fastpay
Insättningsprocessen

Insättningsprocessen

Proceduren för att göra en insättning med denna metod skiljer sig inte från andra e-plånböcker insättningsmetoder på marknaden.

 1. Spelaren loggar in på en FastPay-lotterisida med ett användarnamn och lösenord
 2. De går till bank- eller kassasektionen och väljer FastPay som insättningsalternativ
 3. Nästa är att ange FastPay-kontouppgifter (mobilnummer och ett lösenord)
 4. Spelaren anger sedan insättningsbeloppet
 5. De måste följa webbplatsens instruktioner och bekräfta insättningen

En annan gynnsam aspekt av FastPay är att den tillåter icke-medlemmar i banken att göra insättningar via mobilappen. Applikationen är tillgänglig för både Android- och iOS-användare. Dessutom har denna metod inga insättningsgränser.

Spelare kan sätta in upp till den maximala gränsen som deras onlinelotterisidor tillåter. Lotterisidor har ofta flexibla insättningsgränser som sträcker sig från t.ex. $10 för tillfälliga spelare och upp till $5 000 för storspelare. Kunder har turen att sätta de dagliga insättningsgränserna genom sina FastPay-konton och därigenom utöva ansvarsfullt spelande.

Insättningsprocessen
Hur man gör ett uttag med FastPay

Hur man gör ett uttag med FastPay

För att säkerställa ett sömlöst uttag av vinster kommer en online lotterisida med FastPay att ställa olika villkor. De flesta lotterisidor har en lägsta och högsta uttagströskel.

Det finns också ett tak för hur många belöningar man kan få på en dag eller en vecka. Ett bra exempel är en lotteriwebbplats som möjliggör utbetalningar fyra gånger i veckan på minst $50 och upp till $10 000. För att begära en utbetalning måste spelarens konto ha vunnit minst $50.

Mobiltelefoner är praktiska när du gör uttag på Android och iOS. Något som är värt att notera är att spelare endast kan ta ut sina vinster med det betalningsalternativ de använde vid insättningen. Till exempel, om en kund använder en annan metod för att sätta in, kommer han/hon inte att tillåtas använda FastPay för uttag.

Hur man gör ett uttag med FastPay
Uttagsprocessen

Uttagsprocessen

Behandlingsperioden för uttag varierar från en lotteriwebbplats till en annan. Det är viktigt att notera att varje lotterisida har en unik procedur för att hantera uttag. De grundläggande stegen är dock identiska för nästan alla lotterisidor online. Den grundläggande processen är som följer.

 1. Efter att ha loggat in på lotterisidan där man är registrerad, går användaren över till kassasidan
 2. Användaren fortsätter att välja en betalningsmetod och, i detta fall, FastPay, för att begära ett uttag
 3. Kunden anger sedan mobiltelefonnumret kopplat till deras FastPay-konto
 4. Sedan fyller de i beloppet för att ta ut
 5. Lotterisidan kommer att behöva bevis på att informationen som presenteras tillhör den legitima kontoägaren
 6. Överföringen görs omedelbart efter att webbplatsen har verifierat spelarens identitet

De bästa FastPay-lotterisidorna erbjuder gratis lotteriutbetalningar. Men om en tippare vill ta ut mer än det högsta tillåtna beloppet kan de behöva betala en extra avgift.

Uttagsprocessen
Säkerhet och säkerhet hos FastPay

Säkerhet och säkerhet hos FastPay

Säkerhet måste beaktas närhelst klienternas pengar och konfidentiella uppgifter är inblandade. Kunder måste vara försäkrade om att deras pengar inte kommer att äventyras eller att personlig information inte kommer att läcka. Enligt FastPay-plånboken använder den de strängaste säkerhetsåtgärderna, krypteringarna och dataskyddsmetoderna.

Med ett HTTPS-protokoll (SSL-kryptering) är alla FastPay webbplattformar och mobilapplikationer säkra. Plånboken är också (PA-DSS) certifierad, vilket stärker säkerheten för användardata och transaktionsinformation. För att undvika dataintrång använder webbplatsen en brandvägg när en finansiell transaktion äger rum. Brandväggar penetreras sällan av hackare eller någon annan illvillig användare som vill begå bedrägerier.

Ett starkt lösenord, fingeravtryck och ansiktsavtryck används alla för att skydda ett FastPay-konto. Sådana uppgifter samlas in från kunden under registreringsprocessen. Biometriska komponenter är unika bland användare och kan inte förfalskas av bedragare, särskilt fingeravtrycket och ansiktsavtrycket.

Bedragare kan också använda falska telefonnummer och e-postmeddelanden som utger sig för att vara FastPay-återförsäljare. Kunder bör vara medvetna om att FastPay-kontakter visas på deras officiella webbplats. Närhelst ett annat e-post- eller telefonnummer når ut till kunder, varnar FastPay för att sådana försök bör ignoreras och rapporteras omedelbart.

Säkerhet och säkerhet hos FastPay
Fastpay kundsupportalternativ

Fastpay kundsupportalternativ

Kundrepresentanter är företagets ansikte utåt, så deras kommunikation måste vara mycket effektiv. Kunder letar alltid efter den bästa lösningen på de utmaningar de möter.

Tack och lov använder supportpersonalen på FastPay kundens språk för att förenkla tekniska termer. De erbjuder tillgång till pålitlig hjälp dygnet runt. Följande metoder kan användas för att kontakta supportpersonalen:

En betalningsleverantör måste betona utmärkt kundservice. Som sagt, FastPay har artiga kundtjänstrepresentanter. Tack vare oklanderlig kundservice har företaget kunnat växa genom att behålla lojala kunder. Kundsupport inbegriper också avsnittet FAQ, som täcker allmänna svar på vanliga frågor.

Kunder uppmuntras att konsultera avsnittet FAQ för instruktioner om hur man löser mindre problem även innan de ringer supportpersonalen. Alternativt kan användare fylla i ett kontaktformulär med sina namn och e-postadresser. På så sätt kommer kundvårdsombuden ha lätt att lösa betalningsrelaterade problem och andra tekniska problem.

Fastpay kundsupportalternativ