Bästa onlinelotterier som accepterar Bitcoin 2023

Bitcoin är en kryptovaluta som har funnits i ett decennium nu och som blir allt mer populär. Dess värde var värt bara 0,05 $ 2010 men har nu nått ett värde på över 58 000 $ för en Bitcoin. Efter att den skapades 2009 har den snabbt spridit sig till att bli en av de största virtuella valutorna i världen. Bitcoin kontrolleras inte av någon enskild organisation utan hanteras kollektivt av människorna som använder den. Det finns för närvarande mer än 18 miljoner av valutan i omlopp, och majoriteten av den ägs av investerare.

Framtiden för Bitcoin är svår att förutsäga med plötsliga värdestegringar såväl som flera fall, men den kommer säkerligen att fortsätta växa när människor blir mer bekanta med den virtuella valutan och allt eftersom fler företag börjar acceptera den som ett betalningsalternativ.

Bästa onlinelotterier som accepterar Bitcoin 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur man använder Bitcoin som insättningsmetod
  Hur man använder Bitcoin som insättningsmetod

  Hur man använder Bitcoin som insättningsmetod

  Med ökningen av kryptovaluta och blockchain kan spelare nu använda Bitcoin som en av insättningsmetoderna. De kan sätta in sina pengar på ett digitalt konto för att köpa biljetter till onlinelotterier med Bitcoin.

  Plånböcker

  Det första du ska göra är att sätta upp en plånbok. För att sätta in Bitcoin gå till lotterisidan online och använd alternativet "insättning med Bitcoin". Du kan göra insättningen genom att ange beloppet och fortsätta till sidan för betalningsbekräftelse. Ange sedan de nödvändiga uppgifterna och bekräfta betalningen.

  Det finns inget direkt sätt att koppla dina Bitcoins till ett bankkonto även med en plånbok. Det finns dock tjänster som kopplar ditt konto till en plånbok med ett bankomatkort. För dem som inte vill vänta på ett bankomatkort kan de också logga in på tjänsteleverantörens konto från vilken dator som helst och sätta in pengar med banköverföringsalternativet.

  Uttagsautomater, växlar och P2P

  Det är möjligt att sätta in Bitcoin med hjälp av bankomater, börser och peer-to-peer-transaktioner. Den mest populära formen av insättning är genom Bitcoin-utbyten. När du sätter in Bitcoin på en lotterisida online via en börs måste du skicka dem från din plånbok till börsen och sedan konvertera dem till USD eller Euro.

  Du måste sätta in Bitcoins på ditt konto som sedan kommer att användas för att köpa biljetter.

  Använder mobiler

  Om du vill göra en insättning med din mobiltelefon kan du använda en app för att skapa ditt konto. När du har registrerat dig och verifierat ditt konto måste du koppla ditt bankkonto eller kreditkort med information för att köpa bitcoin. Sedan kan du använda ditt appkonto för att sätta in Bitcoin.

  Hur man använder Bitcoin som insättningsmetod
  Hur man tar ut Bitcoin

  Hur man tar ut Bitcoin

  Om du vill göra uttag med kryptovaluta-alternativet är Bitcoin också en av betalningsmetoderna. För utbetalningar på lotterisidor måste du vara bekant med att använda din Bitcoin-plånbok.

  Logga först in på ditt konto och klicka på alternativet för uttag.

  Detta tar dig till en sida med två alternativ - ett för att ta ut Bitcoins och ett för att ta ut alla andra alternativ. För att bara ta ut Bitcoin, välj "Uttag Bitcoin". För att dra tillbaka alla dina alternativ, välj "Ta tillbaka alla".

  För uttag med Bitcoin-alternativet behöver du en plånbok. För att kunna ta ut Bitcoins från webbplatsen måste du hitta en börs som tar emot pengar från online lotteri webbplats.

  Handläggningstiden för uttag varierar beroende på webbplats. Vissa webbplatser kommer att behandla uttag inom 48 timmar, medan andra kan ta upp till två veckor. De flesta sajter kan dock hantera uttag inom en vecka.

  Du kan också göra mobiluttag genom att gå till webbplatsen på din telefon och hitta avsnittet "Utbetalning".

  Hur man tar ut Bitcoin
  Är det säkert att använda Bitcoin?

  Är det säkert att använda Bitcoin?

  Säkerheten för en Bitcoin-börs är till stor del beroende av vilket land den är verksam i. I länder med ett starkt rättssystem och där kryptovalutor inte är reglerade har börserna generellt sett större chans att vara säkra. Men i länder där det råder osäkerhet om lagligheten av digitala valutor, är det troligt att utbytena kommer att vara mindre säkra.

  I allmänhet är det bäst att hålla sig till pålitliga börser med ett gott rykte och att lagra din kryptovaluta offline.

  Bitcoin är en av de säkraste plattformarna i världen. Bitcoin blockchain är en offentlig reskontra som registrerar varje transaktion som någonsin har inträffat på dess nätverk. Det är praktiskt taget omöjligt för någon att hacka sig in i det och ändra all information på grund av hur det utformades.

  Bitcoin-transaktioner är oåterkalleliga, vilket innebär att användare inte kan bli lurade av falska nätfiskesidor eller få sina konton hackade och pengar stulna. Det finns inga installationsavgifter, månatliga avgifter eller minimikrav på saldo med bitcoin.

  Det är en kryptovaluta, med programvara med öppen källkod - vilket betyder att det inte finns någon centralbank eller myndighet som kontrollerar den. Blockkedjan underhålls av gruvarbetare som är människor som använder sina datorer för att lösa matematiska problem för att validera transaktioner och skapa nya block, som sedan läggs till i blockkedjan.

  Är det säkert att använda Bitcoin?
  Kundsupport för Bitcoin

  Kundsupport för Bitcoin

  Bitcoin-betalningar är en av de mest populära metoderna för att göra inköp. Dessa digitala, decentraliserade valutor kontrolleras inte av någon regering eller bank. Transaktionerna görs mellan två personer i en peer-to-peer-miljö utan någon tredje parts inblandning.

  Bitcoin-betalningar är inte bara billiga, utan de möjliggör också snabba transaktioner som bearbetas utan verifieringsprocess eller avgifter.

  Finns det något stöd för det?

  Eftersom det är en decentraliserad digital valuta som inte regleras av något land eller bankinstitution, lagrar en offentlig redovisning som kallas blockchain alla Bitcoin-transaktioner. Det vanligaste sättet att köpa Bitcoin är genom ett utbyte och därför måste du för all support kontakta börsen genom att hänvisa till kontaktuppgifterna på deras hemsida.

  Formell kundsupport

  Bitcoin har sin egen kundsupport, även om den inte alltid är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Deras kundsupport kan nås på bitcoin@contact-us.bitcoin. Bitcoin Foundation är en ideell organisation som främjar och skyddar användningen av myntet. De har även ett kontaktformulär på sin hemsida för allmänna förfrågningar, däremot har de inget telefonnummer.

  Informella metoder för stöd

  Du kan också få hjälp och support på kryptovalutaforum från medlemmar, på sociala nätverk och IRC-kanaler på Freenode. Bitcoin.org är den officiella webbplatsen för nätverket.

  Kundsupport för Bitcoin