Bästa onlinelotterier som accepterar EcoPayz 2023

EcoPayz, som är bland de mest erkända betalningsmetoderna för e-plånbok, kan användas av lotterispelare för att finansiera sina konton. Det är en flexibel betalningsmetod som stöder 54 valutor och är tillgänglig i mer än 200 länder världen över. EcoPayz stöder köp av lotter i länder där onlinespel är tillåtet.

Det är ett registrerat varumärke som tillhör PSI-Pay Ltd och har en lång historia i onlinebetalningsbranschen sedan 2000. Ecopayz har tidigare utfärdat ett kort som heter ecoCard som nyligen ersattes av ecoPayz Mastercard. Även om kortet fortfarande används behöver nya ecoPayz-användare inte längre EcoCard för att köpa lottobiljetter online.

Bästa onlinelotterier som accepterar EcoPayz 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur man gör en insättning med EcoPayz på onlinelotterier
  Hur man gör en insättning med EcoPayz på onlinelotterier

  Hur man gör en insättning med EcoPayz på onlinelotterier

  Det styrs av Storbritanniens Financial Conduct Authority och en partner till Mastercard och har utvecklat ett starkt rykte för ansvarsskyldighet. Betalningsmetoden ecoVirtualcard låter användaren skicka betalningar över hela världen utan att oroa sig för att bli övervakad av myndigheter.

  Kunder kan också få tillgång till sina konton via appen ecoPayz, som gör att de kan styra sina mobila digitala plånböcker. Från insättningar till överföringar av pengar, den mobila ecoPayz-appen har alla funktioner i skrivbordsversionen. Majoriteten av lotterisidor online accepterar direkta ecoPayz-betalningar, men vissa kan också behöva kunden att länka sitt ekokort till ett kreditkort.

  EcoPayz är ett perfekt betalningsalternativ för att öka kontosaldot för en lotteri på nätet där denna form av spel är laglig. Finansiering av kontot bör vara en snabb och förenklad procedur.

  För att sätta in pengar på lottokontot genom ecoPayz finns det en rad steg som spelare följer. Först och främst måste kunden registrera sig för valfri ecoPayz lotteriplattform. Sedan kan de komma åt sitt konto genom att logga in och sedan gå till "kassörområdet". Bland de insättningsmetoder som presenteras bör användaren välja ecoPayz som det föredragna betalningsalternativet.

  När betalningsalternativet är inställt ska spelaren nu fylla i önskat insättningsbelopp och ecoPayz-detaljer. Några av de personliga uppgifter som krävs inkluderar telefonnummer, adress och bosättningsland. Efter verifiering kan användaren trycka på "bekräfta"-knappen för att skicka pengarna. Deras lotterikontosaldo uppdateras omedelbart när transaktionen är klar.

  Hur EcoPayz fungerar

  Ett ecoPayz MasterCard ansluts direkt till respektive ecokonto. På så sätt kommer användaren att ha pengar lätt tillgängliga för att spela onlinelotteriet. Även om den digitala ecoCard-plånboken kan finansieras via banköverföring är det inte nödvändigt att koppla det till ett bankkonto.

  Den dagliga insättningsgränsen beror på kundens nivå. Nya användare som precis har öppnat ett ecoPayz-konto placeras på den klassiska nivån och uppgraderar långsamt till silvernivån. Den maximala dagliga insättningsgränsen för ecoPayz-kontot är 200 EUR på klassisk nivå och 3 000 EUR på Silvernivå.

  Kan användaren sätta in via mobiltelefon?

  Ja. Det är möjligt att sätta in via ecoPayz-appen som har samma möjligheter som desktopversionen. Applikationen stöds av både Android- och iOS-versioner. Dessutom kan användaren också besöka webbplatsen via en mobiltelefon närhelst de behöver göra en insättning.

  Hur man gör en insättning med EcoPayz på onlinelotterier
  Hur man gör ett uttag med EcoPayz

  Hur man gör ett uttag med EcoPayz

  Lotto-fans njuter av att ta ut sina lotteriutbetalningar efter en framgångsrik satsning. De kan ta ut pengar från sitt konto med ecoPayz så snart de uppfyller uttagskraven. De bör dock vara medvetna om att beroende på onlinelotterileverantören kan uttagsprocessen skilja sig åt. Vissa webbplatser betalar ut pengar till ecokontots huvudkonto medan andra till ecoPayz Mastercard.

  För att göra detta loggar spelaren först in på sitt lotterikonto. Från en rullgardinsmeny väljer de ecoPayz som betalningsmetod. Slutligen måste de ange önskat belopp och sedan fortsätta med att bekräfta. Det finns en liten avgift förknippad med ecoPayz-utbetalningar, även om den är försumbar, och den kan variera från en lotterisida till en annan.

  Vad är den dagliga uttagsgränsen?

  Det maximala dagliga uttaget på silvernivå är 750 EUR medan det högsta beloppet som man kan ta ut i en enda transaktion är 250 EUR. För guld-, platina- och VIP-nivån går den dagliga uttagsgränsen upp till 1 500 EUR och en enda transaktion kan involvera upp till 500 EUR. Det högsta antalet bankomatuttag som en kund kan göra dagligen är 10 gånger för alla kontostatusar.

  Vad är handläggningstiderna?

  Uttagsprocessen är vanligtvis snabb, med vissa lotterisidor tar mindre än en dag medan andra kan ta upp till 3 dagar.

  Kan man ta ut via mobiltelefon?

  Ja. Det är möjligt att ta ut pengar med hjälp av en mobiltelefon tack vare bekvämligheten med ecoPayz-appen. Kunder kan också besöka ecoPayz webbplats för att överföra sina pengar till andra bankkonton.

  Hur man gör ett uttag med EcoPayz
  Säkerhet och säkerhet på EcoPayz

  Säkerhet och säkerhet på EcoPayz

  Dagens lottospelare utsätts för illvilliga handlingar från bedragare eller bedragare som verkar på webben. Säkerhetsfaktorn måste spela in särskilt när lotteritransaktioner online är inblandade. För att undvika att hamna i fällor måste lottoentusiaster kontrollera om deras föredragna betalningsmetod är godkänd av Financial Conduct Authority i Storbritannien.

  Pengaöverföringar med ecoPayz är mycket säkra och täcker alla säkerhetsluckor som bedragare kan äventyra. Företagets fokus ligger på att säkerställa konfidentialitet och säkerhet för deras klienters känsliga information. Deras servrar utför varje transaktion enligt avtalen med Financial Conduct Authority för att motverka bedrägeri och penningtvättsaktiviteter.

  EcoPayz använder 3D Secure (3DS) i ekokort, vilket möjliggör transparens och säkerhet när du flyttar pengar till och från onlinehandlare och andra konton. Extra skydd tillhandahålls genom tvåstegsverifiering för att säkerställa att endast den auktoriserade ägaren kan komma åt kontot.

  Med tvåstegsverifiering får en kund ett SMS eller en kod i sitt telefonnummer och anger lösenordet för att verifiera sin identitet. En sådan procedur är ett måste varje gång användare kommer åt sina konton. Klienten får antingen en unik kod från Google Authenticator eller så skickas den direkt till telefonen.

  Säkerhet och säkerhet på EcoPayz
  EcoPayz kundsupportalternativ för lotterier

  EcoPayz kundsupportalternativ för lotterier

  Kunder har ett par sätt att snabbt komma i kontakt med ecoPayz support när de möter svårigheter. ecoPayz hemsida har ett kontaktformulär, en livechattfunktion och en e-postadress. Kunder uppmuntras att lämna ut sitt konto-ID om de vill bli omhändertagna via e-post eller kontaktformulär.

  Vid användning av dessa två kanaler förväntas svar inom 1-2 dagar. ecoPayz livechattfunktion är det enklaste och snabbaste sättet att komma i kontakt med onlineagenter. En supportrepresentant nås vanligtvis via livechatt inom några minuter och är tillgänglig 24/7.

  FAQ-sidan är tillgänglig för hjälp till användare som är strandsatta och vill få snabba svar på allmänna frågor. Kunder rekommenderas att använda livechattfunktionen eller e-post om de stöter på problem med att logga in på sina konton eller problem med kontosäkerhet.

  Om ecoPayz MasterCard tappas bort eller blir stulet rekommenderas det att hantera problemet via ecoPayz virtuella konto. Detta görs genom att välja "ecoCard" från menyn till vänster och klicka på "Avbryt kort". ecoPayz kontaktinformation är som följer:

  EcoPayz kundsupportalternativ för lotterier