Bästa onlinelotterier som accepterar Jeton 2023

Jeton är ett legitimt fintech-varumärke trots att det nyligen lanserades. Ett av plattformens huvudmål är att erbjuda säkra transaktioner i ett digitalt utrymme synonymt med bedrägeri. Som tidigare nämnts regleras denna fintech av Financial Conduct Authority (FCA), ett oberoende organ som reglerar över 51 000 varumärken för finansiella tjänster. Som sagt, Jeton följer alla FCA:s regler. Den agerar med integritet, öppenhet och genomför due diligence. Vad mer? Den strävar efter att behandla kunder rättvist och följer marknadsstandarder.

Bästa onlinelotterier som accepterar Jeton 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur man gör en insättning med Jeton
  Hur man gör en insättning med Jeton

  Hur man gör en insättning med Jeton

  En av fördelarna med Jeton Wallet är dess enkla användbarhet. Att registrera ett konto och göra insättningar är ganska enkelt.

  Hur man registrerar ett Jeton Wallet-konto

  1. Klicka på SIGN-UP alternativet.
  2. Fyll i personlig information och ange ett lösenord.
  3. Klicka på SIGN-UP-knappen och verifiera e-postadressen eller telefonnumret.
  4. Starta verifieringsprocessen genom att ladda upp de nödvändiga dokumenten (ID och elräkning eller kontoutdrag).
  Hur man gör en insättning med Jeton
  Hur man gör en insättning med Jeton Wallet

  Hur man gör en insättning med Jeton Wallet

  För att göra insättningar på en lotterisida online med Jeton Wallet är det första du ska göra att ladda e-plånboken. Det finns två alternativ här; via Instant Banking eller Kredit-/Betalkort. När du är klar följer du stegen nedan för att finansiera ett konto med denna insättningsmetod.

  • Steg 1: Logga in på lottokontot.
  • Steg 2: Navigera till sektionen BANK / KASSA och välj INSTÄLLNING.
  • Steg 3: Välj Jeton som den föredragna insättningsmetoden.
  • Steg 4: Ange beloppet och gå till Jeton-kontot för att slutföra transaktionen.

  Medlen bör återspeglas i onlinelotteriet omedelbart.

  Hur man gör en insättning med Jeton Card

  • Navigera till DEPOSIT/CASHIER-sektionen och välj Jeton Card som insättningsmetod
  • Ange beloppet och klicka på FORTSÄTT
  • Ange kupongnummer, säkerhetskod och kortets utgångsdatum
  • För att slutföra transaktionen, klicka på knappen SLUTFÖR.

  Medlen bör finnas på lottokontot inom några minuter.

  Jeton Wallet stöder över 70 betalningsmetoder och mer än 50 valutor. Minsta insättningsgräns är $10, och den maximala insättningsgränsen är $10 000. Gränserna kan dock variera från en lottosajt till en annan. Insättningar kan göras via webbappen eller en inbyggd mobilapp tillgänglig för iOS och Android.

  Hur man gör en insättning med Jeton Wallet
  Hur man gör ett uttag med Jeton Wallet

  Hur man gör ett uttag med Jeton Wallet

  Förutom de snabba insättningarna erbjuder Jeton Wallet också snabba uttag. Men sedan varierar vändningen från en sida till en annan baserat på lottosidans verifiering och KYC-processer, och viktigare, den väntande perioden.

  Hur man drar sig tillbaka till Jeton

  Lotteriutbetalningar kan behandlas från lottosidan till ett Jeton-konto. Detta är så länge Jeton accepteras som ett uttagsalternativ och pengarna kanaliseras till kontot som används för att göra insättningen.

  Uttagsprocess

  1. Logga in på webbplatsens konto och klicka på alternativet TA UT. Listan över tillgängliga uttagsalternativ kommer att visas.
  2. Välj Jeton som det föredragna uttagsalternativet.
  3. Ange beloppet som ska tas ut och önskad valuta i nästa steg.
  4. Slutför transaktionen.

  Medlen bör anlända inom 12 - 24 timmar på de flesta lottosajter så länge verifiering och KYC-processer är klara.

  Uttag, precis som insättningar, har gränser. Det finns ett minimiuttag och ett maximalt uttag som ställts in av operatören. De varierar från en lottosajt till en annan. När det gäller Jeton är den lägsta uttagsgränsen $250, medan den maximala uttagsgränsen är $15000 för verifierade konton.

  En stor egenskap hos Jeton är mobiluttag. Spelare kan också ta ut pengar på mobilen, inte bara via mobilwebbläsare utan även mobilappar för både Android- och iOS-enheter.

  Hur man gör ett uttag med Jeton Wallet
  Säkerhet och säkerhet på Jeton

  Säkerhet och säkerhet på Jeton

  När det kommer till säkerhet är alla Jeton-plattformar mycket säkra med den senaste krypteringen av militärklass. Systemet använder tokenisering, som ersätter alla viktiga kortdata med tokeniserade siffror, vilket inte avslöjar någon av användarnas avgörande information.

  Förutom kryptering har Jeton tvåfaktorsautentisering (2FA) som lägger till ytterligare ett lager av säkerhet. Jeton är också kompatibel med betalkortsindustrin (PCI).

  När det gäller integritet har Jeton Wallet en öppen integritetspolicy som anger vilken data som företaget samlar in, hur den lagras och, viktigare, hur den används.

  Säkerhet och säkerhet på Jeton
  Jeton kundsupportalternativ

  Jeton kundsupportalternativ

  Jeton förstår att kunden är kung, och det är därför dess plattformar är användarvänliga. Registreringsprocessen är ganska enkel, och så är navigeringen. Det finns också en detaljerad FAQ-sektion med de mest populära frågorna och svaren.

  Ta reda på vad Jetons kunder frågar och svaren. Förutom användbarheten hos Jeton erbjuder företaget kundsupport över flera kanaler.

  Den första är livechatt, tillgänglig 24/7. Detta är en fantastisk funktion som erbjuder användarna hjälp på två sätt. För det första finns det en AI som ger användarna förslag baserat på vad de vill ha. Om inget av alternativen räcker finns det livechattagenter som alltid är redo att hjälpa användare. Användare måste vara inloggade för att få hjälp av en livechattagent.

  Ett annat fyndigt alternativ är e-post. Användare kan kontakta Jeton Wallet-teamet via e-post. Det enda problemet är att feedback inte är omedelbar. Det tar några timmar att få svar.

  Utöver ovanstående kundsupportkanaler kan Jeton-användare hålla kontakten med varumärket via sociala mediekanaler och den officiella Jeton-bloggen.

  Jeton kundsupportalternativ
  Avslutar

  Avslutar

  Jeton är faktiskt en av de bästa insättningsmetoderna på lotterisidor. Onlinebetalningsleverantören erbjuder snabba och säkra pengaöverföringar, oavsett om spelare gör insättningar eller uttag på lottosajter.

  Avslutar