Bästa onlinelotterier som accepterar RuPay 2023

Olika lotterisidor har inkluderat RuPay i sina bankalternativ för att göra det lättare för lottofans att börja sina äventyr. Det kommer som ett kredit-/betalkort, vilket gör att användare kan ladda om kontanter för enkla transaktioner på en lotteriwebbplats online. Alternativt kan RuPay-betalningar göras via en mobil eller smartwatch-app. Indiska tippare borde inte kännas i mörkret när det gäller att använda RuPay, och indiska RuPay-lotterisidor har gjort det anmärkningsvärt enkelt att använda tjänsten.

Innan du gör en RuPay-insättning måste en spelare skaffa ett Rupay-konto. Det enklaste sättet är att besöka den officiella RuPay-sidan och begära ett kort. Det andra sättet är att kontakta en RuPay-utgivande bank och följa instruktionerna. RuPay-betalkort finns hos de flesta indiska banker, inklusive Bank of Baroda, Punjab National Bank och State Bank of India. Ett RuPay-betalkort ansluts direkt till ett bankkonto, vilket möjliggör sömlösa onlineöverföringar.

Att spela på en lotteriwebbplats som accepterar RuPay är enkelt. Nya spelare bör börja med en av de rekommenderade webbplatserna på denna webbsida. Det första steget för att njuta av RuPay är att öppna ett konto hos en lotteriwebbplats online med e-post, användarnamn och lösenord. Efter att ha verifierat kontot kan användaren fortsätta till sitt favoritlottospel och gör en satsning för riktiga pengar. Som de flesta mobila insättningsmetoder skickar RuPay en OPT-kod av säkerhetsskäl.

Använder RuPay för lotteriinsättningar

Det enklaste sättet att göra en RuPay-insättning är som följer:

 • På onlinelotterisidan, spelaren, finns en "Spela nu"-knapp som leder till kassasidan
 • På kassasidan ska spelaren klicka på insättningslänken och välja RuPay från de tillgängliga betalningsmetoderna. Sedan fyller de i beloppet för att överföra från sitt RuPay-konto till lotterisidan
 • När du använder ett RuPay-kort kommer betalningsbehandlaren att be om ett 16-siffrigt nummer, CVV-kod och utgångsdatum
 • Spelaren får ett engångslösenord – OPT- via SMS för att bekräfta betalningen

RuPay-insättningar är kostnadsfria och omedelbara. De är säkra så länge spelaren väljer en licensierad och välrenommerad lotteriwebbplats. För att veta om transaktionen lyckades får spelaren ett SMS på mobilnumret som är kopplat till deras RuPay-konto. Även om insättningsgränsen bestäms av lottosajten, beror den till stor del på den utfärdande banken. I allmänhet accepterar många lotterisidor allt från $10.

Hur man gör ett uttag med RuPay
Hur man gör ett uttag med RuPay

Hur man gör ett uttag med RuPay

De flesta webbplatser med RuPay bearbetar lotteriutbetalningar inom 24 till 72 timmar. Beroende på den utfärdande banken kan pengarna nå spelarens konto samma dag som lotterileverantören släpper dem. Små förseningar är vanliga för förstagångslottospelare. Enligt spelreglerna bör alla lotterisidor verifiera sina kunders personliga dokument i en process som kallas Know Your Customer eller KYC. Detta är nödvändigt för att bekämpa bedrägeri online och spelande av minderåriga. Så det borde inte komma som en överraskning när webbplatsen begär ett nationellt ID, körkort eller liknande dokument. Efterföljande uttag kommer att gå snabbare eftersom KYC-proceduren inte kommer att utföras igen.

Uttagsprocessen

Det är viktigt att notera att RuPay-sajter behandlar uttag med hjälp av betalningsmetoden att sätta in medel. Som sådan kommer de att komma ihåg detaljerna när det är dags för vinnaren att ta ut pengar. Lotteriutbetalningar som involverar RuPay behöver ingen OTP utan kan behandlas på mobiltelefoner. Innan du begär en betalning bör spelaren se till att deras lotterikonto har nått det lägsta uttagbara saldot och att de har uppfyllt alla omsättningsvillkor. För att ta ut pengar med RuPay måste spelare:

 • Logga in på deras onlinelotterikonto
 • Fortsätt till kassaområdet för att trycka på knappen "Få betalt" eller Uttag
 • Leta efter RuPay-logotypen på skärmen
 • Ange nödvändig ekonomisk information såsom telefonnummer och adress
 • Granska detaljerna innan du klickar på "Skicka"
 • Vänta på pengarna på deras RuPay-kort

Ett lyckat uttag bör återspegla kundens transaktionshistorik. Huvudvalutan för RuPay-uttag är rupier. Inga uttagsavgifter är inblandade.

Hur man gör ett uttag med RuPay
Säkerhet och säkerhet på RuPay

Säkerhet och säkerhet på RuPay

Med onlinebedrägerier som utarbetar komplexa system för att attackera onlinespelare, är starka säkerhetsåtgärder avgörande för att skydda deras information. Lyckligtvis borde detta inte vara ett problem med RuPay-nätverket. Här är varför.

RuPay-systemet är otroligt säkert. Den använder 256-bitars SSL-kryptering och är auktoriserad via en tvåfaktorsautentiseringsprocess. Den första försvarslinjen mot onlinebedrägerier vid insättning med RuPay är en OTP. Den unika koden skickas till ett registrerat mobilnummer. Utan en OTP kan kunden inte slutföra sin transaktion på en lotteriwebbplats online.

RuPay följer strikta sekretessstandarder som fastställts av National Payments Corporation of India. Detta bör ge spelarna sinnesfrid eftersom deras konfidentiella uppgifter är reserverade på säkra servrar. För maximalt serverskydd använder RuPay-webbplatser säkerhetshärdning, dvs en kombination av avancerade säkerhetshack för att bekämpa sårbarheter i operativsystem och serverprogramvara. Vanliga serverhärdningsmetoder inkluderar datakryptering, installation av antivirus och brandväggar, regelbunden uppdatering av operativsystemen och eliminering av oönskade appar från tredje part.

På samma sätt är RuPay-lotterisidor säkra eftersom de använder nästan samma säkerhetsprotokoll. Dessutom testas de regelbundet för säkerhets skull. Funktioner hos mycket säkra lottowebbplatser inkluderar certifieringar, spellicenser och starka säkerhetslager som SSL.

Säkerhet och säkerhet på RuPay
RuPay kundsupportalternativ

RuPay kundsupportalternativ

Ofta kan RuPay-kunder inte göra insättningar när de behöver spela onlinelotteriet. Vissa har rapporterat avvisade transaktioner och betalningsfel när de använder sitt RuPay-kort. Det finns ingen anledning att få panik när sådana problem uppstår eftersom kundsupporten på RuPay är redo med lösningar. Man måste veta var är hur man kontaktar dem. Här är de enklaste sätten att komma i kontakt med RuPays kundrepresentanter:

 • Personlig digital assistent: Detta är en online chatbox som finns i det nedre högra hörnet på RuPays kontaktwebbsida. Den automatiska funktionen svarar på de vanligaste frågorna, som en internetbot. Det finns utrymme att skriva in en specifik fråga. Man kan välja engelska eller hindi när man använder den virtuella assistenten.
 • Telefon: På baksidan av RuPay-kort finns olika avgiftsfria hjälplinjer. Dessa är mer lämpade för nödtjänster som kortstöld eller förlust
 • Besöka bankkontor: Om kunder inte kan nå RuPay kundrepresentanter är det bäst att gå till den utfärdande bankens filial för ytterligare hjälp.
RuPay kundsupportalternativ