BĂ€sta onlinelotterier som accepterar Zimpler 2023

Zimpler lanserades 2012 av PugglePay, ett svenskbaserat företag. Senare under 2016 förvÀrvades företaget av Smart Payments Nordic. Online-transaktionsgatewayen anvÀnds frÀmst i Sverige, Finland och Tyskland. Men Àven Storbritannien och NederlÀnderna har antagit det de senaste Ären.

Zimpler Àr en sÀker online-lotteribetalningsmetod som ger omedelbar tillgÄng till insÀttningar och utbetalningar. Den som letar efter en pÄlitlig lotteriwebbplats ska inte leta lÀngre. Spelapparna och webbplatserna som listas pÄ denna plattform Àr det perfekta sÀttet att komma igÄng med Zimpler-transaktioner. De accepterar inte bara Zimpler utan Àven andra bekvÀma insÀttningsmetoder. Det faktum att denna betalningsmetod kan anvÀndas pÄ bÄde stationÀra och mobila lotterisidor Àr ett stort plus.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gÀller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och Àgs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den Àr licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur fungerar det?
  Hur fungerar det?

  Hur fungerar det?

  Med Zimpler vÀljer spelare sin föredragna valuta, beroende pÄ deras hemland. Det finns inget att oroa sig för sÀkerheten för finansiell data och personlig information nÀr du placerar vad, eftersom det ger sinnesfrid med avancerad kryptering. Dessutom blir transaktioner inte försenade, vilket gör att lotterispelare kan satsa sÄ snabbt som möjligt och ta ut vinster nÀr det passar dem.

  Lotterispelare, sÀrskilt frÄn EU-lÀnderna, har visat förtroende för detta betalningsmetod online och har gjort det till sin primÀra finansieringskÀlla. Eftersom det tillÄter inkorporering av Visa, MasterCard och PayPal, betyder det att anvÀndarna har extra alternativ nÀr deras bankkontosaldo Àr begrÀnsat.

  Hur fungerar det?
  Hur man gör en insÀttning med Zimpler

  Hur man gör en insÀttning med Zimpler

  I takt med att Zimpler vinner popularitet med lotterisidor online, vÀljer fler och fler spelare det framför andra insÀttningsmetoder. Det fungerar bÄde som en e-plÄnbok och en mobilrÀkningsbetalning. Som en e-plÄnbok tillÄter den anvÀndare att finansiera sina lotterikonton med pengar frÄn sina bank- och kortkonton. Med en enda knapptryckning kommer pengarna att vara tillgÀngliga för vadslagning pÄ respektive konto. Som mobilbetalning ger den kreditmedel som mÄste betalas tillbaka inom 14 dagar.

  NÀr spela lotterispel online med Zimpler Àr det tillrÄdligt att lÀsa villkoren för insÀttning. Till exempel har vissa lotterisidor online ett minimikrav pÄ insÀttning som mÄste följas till punkt och pricka, sÄ att spelaren inte missar viktiga förmÄner med den köpta lotten. Generellt kan spelare sÀtta in upp till 1 000 EUR till 5 000 EUR varje dag. NÀr det gÀller Zimpler sjÀlv finns det ingen faststÀlld grÀns. Det beror pÄ hur mycket anvÀndaren har bestÀmt sig för att spendera som sin mÄnadsbudget.

  Steg för att göra insÀttningar med Zimpler pÄ lotteriwebbplatsen

  Oavsett om det utförs pÄ dator eller mobil, hÀr Àr vad som behövs för att göra insÀttningar med Zimpler.

  1. Logga in pÄ en lotteriwebbplats online
  2. Klicka pÄ insÀttningsalternativet i kassan
  3. VÀlj Zimpler frÄn en rullgardinslista med insÀttningsmetoder
  4. Ange mobilnumret som Àr kopplat till Zimpler-kontot
  5. En unik kod kommer att skickas till ovanstÄende mobilnummer
  6. Ange betalningssÀtt (telefonrÀkning, kort, e-plÄnbok eller bankkonto)
  7. BekrÀfta transaktionen och stÀng fönstret

  Ett valideringsmeddelande kommer att skickas omedelbart till spelaren nĂ€r deras insĂ€ttning lyckas. Pengarna bör vara tillgĂ€ngliga för att köpa lotter online inom nĂ„gra minuter. Zimpler tar inte ut nĂ„gon avgift för denna överföring; inte heller de flesta lotterisidor. RĂ€ntekostnader kommer dock att ackumuleras om kunden inte betalar tillbaka telefonrĂ€kningen inom 14 dagar. Återigen Ă€r det bra att bekrĂ€fta om banken har en avgift nĂ€r du anvĂ€nder överföringssĂ€ttet för onlinebank.

  Hur man gör en insÀttning med Zimpler
  Hur man gör ett uttag med Zimpler

  Hur man gör ett uttag med Zimpler

  Zimplers lotterisidor tillÄter spelare att ta ut vinster frÄn sina konton med detta betalningsalternativ. Kunder mÄste dock vÀlja Zimpler som sitt favoritalternativ för bÄde insÀttningar och lotteriutbetalningar.

  NÀr den vÀl har anvÀnts för att ladda pengar till ett lotterikonto, kommer sajten automatiskt att komma ihÄg spelarens preferenser nÀr den tar ut pengar. Det Àr inte alla onlinelotterier som tillÄter Zimpler-uttag, men det borde inte vara sÄ mycket besvÀr. Spelarna kommer att hitta alternativ som banköverföring, e-plÄnböcker som Neteller, Trustly och mobila betalningsmetoder exklusivt för uttag.

  Lotterispelare med svenska och finska bankkonton Ätnjuter snabba utbetalningar eftersom inga Know Your Customer-procedurer (KYC) behövs nÀr de gör en begÀran om uttag. Det rÀcker med ett BankID, sÄ du behöver inte ange bankkontouppgifterna pÄ lotterisidan. Alla anvÀndare sparar sina bankkontonamn, nummer och annan information pÄ sitt Zimpler-konto, vilket gör onlinetransaktioner enklare och sÀkrare.

  Uttagsprocessen

  Det Àr möjligt att begÀra lotteriutbetalningar med Zimpler via mobilen. SÄ hÀr ser processen ut.

  1. FortsÀtt till utbetalningssektionen
  2. Zimpler kommer att dyka upp som förstahandsvalet om det anvÀndes för insÀttningar
  3. NÀr du har valt Zimpler anger du beloppet för lotterivinsten som du ska lösa in till kontanter
  4. SMS-bekrÀftelse skickas till anvÀndaren för att bekrÀfta betalningen
  5. Onlinelotterisidan godkÀnner begÀran inom 24 timmar

  NĂ€r de har godkĂ€nts kommer pengarna till spelarens bankkonto inom nĂ„gra timmar, beroende pĂ„ bank. Uttagsavgifter beror pĂ„ transaktionsbeloppet och om det finns nĂ„gra valutavĂ€xlingsavgifter. Detta Ă€r dock pĂ„tvingat av banken och inte Zimpler sjĂ€lv. SĂ„dana kostnader kan variera frĂ„n €1,50 för belopp pĂ„ upp till €29 och €5,90 för en betalning pĂ„ upp till €90. MĂ„nga gĂ„nger kommer lotterisidan att betala avgifterna och inte kunderna.

  Hur man gör ett uttag med Zimpler
  SÀkerhet och sÀkerhet hos Zimpler

  SÀkerhet och sÀkerhet hos Zimpler

  En sÀker betalningsmetod skyddar konsumenter mot bedrÀgeri och identitetsstöld. Idag Àr lotterispelare angelÀgna om att skydda sina personuppgifter frÄn obehörig Ätkomst, förstörelse och förÀndring. Sammanfattningsvis bör en sÀker onlinebetalningsmetod för lotterispel erbjuda:

  • Sekretess och konfidentialitet för att förhindra att anvĂ€ndarens identitet avslöjas
  • Blockering av obehörig Ă€ndring av data
  • Autentisering av datakĂ€lla
  • Anonymitet för att maskera anvĂ€ndaren
  • Snabb bearbetning och heltidstillgĂ€nglighet för att undvika förseningar i dataöverföringen
  • Icke avvisande för att förhindra att de inblandade parterna förnekar att ha behandlat en betalning

  Zimpler markerar alla ovanstÄende rutor, med tanke pÄ att den Àr reglerad och licensierad med starka EU-ekonomiska standarder. Bankuppgifter och personligt identifierbar information delas aldrig med tredje part. Detta tack vare SSL-kryptering som skyddar betalningsprocessen och kÀnslig data.

  Dessutom mÄste varje transaktion verifieras med SMS-kod. Endast mobilnummerÀgaren kan komma Ät denna kod, vilket gör det praktiskt taget omöjligt för obehöriga anvÀndare att godkÀnna betalningar. Lotterisidan fÄr bara mobilnumret och ingen annan konfidentiell information.

  SÀkerhet och sÀkerhet hos Zimpler
  Zimpler kundsupportalternativ

  Zimpler kundsupportalternativ

  Ibland överförs pengar till en lotteri webbplats pÄ nÀtet via Zimpler misslyckas. Det kan inte ha nÄgot med lotterileverantören att göra. Kanske har anvÀndaren inte aktiverat sitt Zimpler-konto. För att stÀlla allmÀnna och specifika frÄgor finns det olika sÀtt att fÄ hjÀlp:

  • HjĂ€lpcentret
  • Telefonsamtal
  • E-post
  • Livechatt
  • KontaktformulĂ€r online

  Å andra sidan kan en Zimpler-stödd bank ha andra kontaktuppgifter. Dessa finns vanligtvis pĂ„ nĂ€tbankens sida. Kortinnehavare kan kontrollera telefonnumren till sina finansiella leverantörer pĂ„ baksidan av sina kort. Det rekommenderas att anvĂ€nda specifika kontakter beroende pĂ„ bosĂ€ttningsland snarare Ă€n allmĂ€nna linjer.

  Innan du slÄr ett nummer för att kontakta Zimplers support bör kunderna ha all information som kan begÀras, t.ex. BankID, telefonnummer, bankkontonummer och kortuppgifter. Oavsett om du chattar online eller pratar direkt med en kundrepresentant, Àr det nödvÀndigt att bevisa sin identitet för effektiv kommunikation.

  NĂ€r du anvĂ€nder hjĂ€lpcentret Ă€r det bra att skriva en specifik frĂ„ga. Om detta inte fungerar kan chattalternativet hjĂ€lpa. Även om livechatten kanske inte ger omedelbara svar, kommer problemet att Ă„tgĂ€rdas via e-post inom 24 timmar.

  Zimpler kundsupportalternativ