Lotto medlemskap

Detta är en modell där en spelare registrerar sig för att bli medlem istället för att bara köpa en lott från en lotterileverantör. Det krävs personliga uppgifter när du registrerar dig för ett lottomedlemskap. Dessa varierar från ett lotteri till ett annat. Medlemskap erbjuds av antingen lotterierna själva, t.ex. The Lott Australia eller biljettåterförsäljare som Netlotto.

Lottomedlemskap är indelade i olika kategorier. Det finns vanliga medlemskap och förmånsmedlemskap. Olika leverantörer har olika namn för kategorier (premium, guld, platina, silver, brons, etc.). Det belopp som spelaren betalar avgör kategorierna, och som förväntat har högre kategorier fler fördelar.

Dessa ska inte förväxlas med medlemskap som bildas av själva lotterier. Multi-State Lottery Association (MUSL), till exempel, är ett lotterimedlemskap av 34 lotterier från olika delstater i USA. World Lottery Association (WLA) strävar efter att samla lotterier från hela världen som svar på uppkomsten av onlinespel på lotterier.

Ett annat bra sätt att samarbeta med andra för att vinna på lotto utan att spendera hela din förmögenhet är att gå med i ett lotterisyndikat.

Vad är Lottomedlemskap?Är det värt att bli Lottomedlem?Bästa lottomedlemskap 2022Vanliga frågor
Är det värt att bli Lottomedlem?

Är det värt att bli Lottomedlem?

På många sätt ger en spelare fler fördelar att vara lottomedlem än att spela slentrianmässigt. Det korta med det är att det är värt att vara lottomedlem. Det är dock viktigt att presentera fördelarna och motargumenten och sedan låta varje lotterispelare online göra ett välgrundat val.

Fördelar med att bli lotterimedlem

För lotterier inkluderar fördelarna med att gå med i ett medlemskap att betjäna medlemmar utanför deras jurisdiktioner, certifiering, benchmarking och support. Den här artikeln tar dock upp de fördelar som gäller för enskilda lotterispelare.

Prioritet vid köp av biljetter

Även om det är osannolikt att lotter tar slut, finns det tillfällen då lotteriwebbplatser blir överväldigade av massiv trafik. Detta är vanligt när jackpottarna är stora och dragningarna är nära. Som lottomedlem prioriteras en spelare under sådana tider. De kan köpa lotter via alternativa kanaler som att kontakta lotteriets kundsupport direkt.

Lotterimedlemskap skapar också en spelare för freebies som rabatter och biljettutdelningar. Ju högre medlemskap, desto mer sannolikt och större belöningar. Ett lottomedlemskap placerar bokstavligen medlemmar längst fram i spelkön.

Hjälp vid uppföljning av vinster

Spela på en lotterisida online lämnar ofta spelare med frustrationer när de gör anspråk på vinster. Med ett lottomedlemskap är en spelare väl skyddad från detta problem. Med hjälp av uppgifterna som angavs under registreringen automatiserar lotteriet den bästa delen av vinstöverföringen.

Allt en medlem behöver göra är att meddela lotteriet och ta upp processen. Medlemskap är ännu mer användbart i detta avseende när du spelar i ett utländskt onlinelotteri. När många vinner på lotteri som spelas utomlands är de inte väl insatta i processen och lagarna för att göra anspråk på vinster. Medlemslotteriet gör denna process smidig.

Informationsbank

Lotterier skickar regelbundna uppdateringar till sina medlemmar om kommande evenemang som de bör ta del av. Information som dragningsdatum och jackpotökningar kommer till medlemmarna innan de är tillgängliga för allmänheten. Nyhetsbrev ger information från experter inom branschen som kan hjälpa en att göra bättre lottorörelser.

Delta i dragningar

Vissa lotterier bjuder in några av sina medlemmar att vara fysiskt närvarande under dragningarna. Med tanke på att ett mål av spela på lotteri är att ha kul, en sådan inbjudan är en stor fördel. Det sätter medlemmen i rampljuset inför alla som följer dragningen och kommer ibland med presenter.

Spela lotteri passivt

Vissa medlemskap tillåter spelare att föranmäla lotter för framtida lotterier. Avgifter dras från medlemmens plånbok och skickas automatiskt när lotteriet börjar. Detta bidrar till att annars engagerade medlemmar inte går miste om de största lotterierna.

Är det värt att bli Lottomedlem?
Bästa lottomedlemskap 2022

Bästa lottomedlemskap 2022

Spelarens behov avgör det "bästa" lottomedlemskapet. Saker som att förhandsregistrera biljetter, spela utomlands och belöningar avgör lämpligheten. År 2021 inkluderar de bästa lottomedlemskapen runt om i världen:

  • Players' Club Georgia: Detta amerikanska lotterimedlemskap erbjuder medlemmarna fördelar som att återinföra icke-vinnande lotter för andra chansdragningar. Det uppmuntrar onlinelotteri och lovar omedelbara betalningar på upp till $600. Medlemmar blir också inbjudna till exklusiva evenemang.
  • The Lott: The Lott är ett av Australiens bästa medlemskap som tillåter spelare att få tillgång till lotterier över staterna och utomlands. Även icke-invånare kan köpa Lott-medlemskapet.
  • St John Christmas Home & Lifestyle: Detta medlemskap i Australien har en dragning endast för medlemmar utöver den vanliga veckodragningen. Den är utformad för att sprida julglädje till alla medlemmar.
  • New Jersey Lottery: Detta är ett gratis medlemskap som ger medlemmarna dagliga uppdateringar, jackpotvarningar, andra chansdragningar, kampanjer och mycket mer.
  • Katharine House Hospice Lottery: Detta lotteri erbjuder kvartals-, halvårs- och årsmedlemskap. Den driver ett lotteri på $1 i veckan för att stödja hospicet i att ta hand om samhället. Ett bra medlemskap är för människor som är intresserade av välgörenhet.
  • DC Lottery: Denna lotterimedlemssida i Washington är en global ledare tillgänglig på mer än fem språk (engelska, kinesiska, amhariska, franska, spanska, vietnamesiska och koreanska). Det tillåter spelare att ta ut upp till $5000 direkt från dess uttag.
Bästa lottomedlemskap 2022
Vanliga frågor

Vanliga frågor

Är det värt att gå med i ett lotterimedlemskap?

Ja. Det finns många fördelar som kampanjer, inbjudningar, andra chansdragningar, dragningar endast för medlemmar och förbättrande onlinelotteri i utländska lotterier.

Debiteras lotterimedlemskap?

Vissa medlemskap är gratis, medan andra debiteras. Vissa lotterier har medlemsnivåer - brons, silver, guld, VIP, VVIP, Platinum, etc. - med olika fördelar.

Kan jag köpa ett lottomedlemskap utanför mitt land?

Ja, vissa webbplatser som DC lottery är globala och kan nås var som helst, förutsatt att lotteri är tillåtet i ditt område. Många finns på olika språk.

Hur får jag ett lotterimedlemskap?

Medlemskap får man genom att registrera sig på önskad lotterisida eller besöka deras fysiska lokaler. I vissa fall tas en medlemsavgift ut.

Vilket är det bästa lotterimedlemskapet?

Det mest lämpliga lottomedlemskapet beror på vad en spelare vill tjäna på det, t.ex. andra chanssspel, tidiga biljetter etc.

Kan jag avbryta ett lotterimedlemskap?

Ja, de flesta lotterier tillåter medlemmar att avbryta medlemskap efter behag, ofta utan påföljder. Det är dock viktigt att läsa ett visst medlemskaps villkor innan du går med.

Vanliga frågor