Lotto247 recension

Age Limit
Lotto247
BonusFå din 50% insättningsbonus
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
Lotto247
Få din 50% insättningsbonus
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNeteller
Insättningsmetoder
SkrillMasterCardVisaNeteller
Trusted by
Curacao

Lotto247

Om Lotto247

Lotto247 är ett av de bästa alternativen för alla tippare som vill spela lotterier. Lotto247 fokuserar främst på lotterier men erbjuder några andra snabba spel som slots, keno och bordsspel. För närvarande erbjuder denna onlinelotterileverantör mer än 15 olika lotterier från hela världen, vilket gör den till en av de bästa onlinelotterisidorna.

Lotto247 grundades 2004 och har tillhandahållit pålitliga tjänster sedan dess. Det ägs och förvaltas av ett Cypernbaserat företag, Secure View Services. Secure View Services driver också flera andra lotterisidor online, vilket ger Lotto247 mycket erfarenhet. Lotterisidan är licensierad och reglerad av Curacao Gaming Commission. Licensnumret är 8048/JAZ.

Lotto247 använder avancerad säkerhetsteknik. Sådana tekniker inkluderar SRC Private Security och SSL-kryptering, som hjälper till att säkerställa att lotterisidan är säker och säker. Användargränssnittet är också ganska intuitivt och även nya användare tycker det är lätt att spela sitt favoritlotto. I händelse av problem kan spelare kontakta kundsupportrepresentanterna när som helst. Allt detta, i kombination med den pålitlighet som online-lotterileverantören har utvecklat under åren, gör att Lotto247-spelare kan ha sinnesfrid när de spelar.

Lotter Finns på Lotto247

EuroJackpot

EuroJackpot är ett av de största internationella lotterierna i Europa, känt för att erbjuda mycket attraktiva jackpottar på upp till 90 miljoner euro. Lotteriet har funnits sedan 2012. Spelare måste matcha fem nummer av 50 och två tilläggsnummer av tio andra nummer för att vinna jackpotten.

EuroMillions

EuroMillions är ett annat transnationellt lotteri, som lanserades 2004. Lotteridragningarna hålls två gånger varje vecka. För att vinna jackpotten måste spelarna matcha fem huvudnummer av 50 och två lyckliga stjärnnummer från 12 andra nummer.

Mega miljoner

Mega miljoner är ett av de mest populära lotterierna i USA. Den högsta jackpotvinsten i lotteriets historia ligger på 1,537 miljarder dollar. Dragningar sker varje tisdag och fredag. Varje lotteri kostar $2.

SuperEna Max

SuperEna Max är känt för sin attraktiva minsta jackpott på €76 miljoner, som växer varje gång en dragning hålls och jackpotten inte vinner. Dragningar hålls tre gånger varje vecka, vilket ger spelarna fler chanser att vinna.

kraftboll

kraftboll är ett av de äldsta amerikanska topplotterierna som fortfarande är i drift, lanserat 1992. Multi-State Lottery Association äger och förvaltar det. Dragningar hölls två gånger varje vecka, men det ändrades i augusti 2021 när en tredje veckodragning infördes.

SuperEnalotto

SuperEnalotto är Italiens största lotto. En av anledningarna till dess popularitet är att den erbjuder några av de största jackpottarna i världen, dock med låga vinstodds. Spelare måste matcha sex nummer från en pool med 90 nummer för att vinna jackpotten.

La Primitiva

La Primitiva är för närvarande det äldsta etablerade lotteriet globalt som fortfarande är igång, med anor från 1800-talet. Det spanskbaserade lotteriet kräver att spelarna matchar sex nummer från en pool på 90. Den högsta jackpotten som någonsin delats ut av detta lotteri är €101,7 miljoner, efter 56 rollovers.

Andra anmärkningsvärda lotterier tillgängliga på Lotto247 inkluderar Oz Powerball, El Gordo, Mega Millions Max, Cash4Life, UK Lottery, Oz Lotto, France Lotto, och Powerball Plus.

Betalningar på Lotto247

Lotto247 erbjuder en brett utbud av betalningsalternativ. Vissa av dessa alternativ är dock begränsade till specifika länder. Spelare bör överväga flera faktorer för att avgöra vilken betalningsmetod som är mest lämplig för dem. Sådana faktorer inkluderar transaktionskostnad, transaktionsbehandlingstid och användarvänlighet. Nedan finns tillgängliga betalningsalternativ för Lotto247.

Bankkort

Lotto247 tillåter användare från hela världen att köpa lotter med Visa-kort eller MasterCard. Betalningar som görs med det här alternativet tar vanligtvis minimal tid att slutföra, särskilt när en spelare finansierar sitt spelkonto. Förstagångsanvändare kan dock behöva vänta längre på att deras kortinformation ska bekräftas.

E-plånböcker

E-plånböcker är också ganska populära bland Lotto247s tippare. Det beror på att betalningar med e-plånböcker är säkra och behandlas omedelbart. Betalningsmetoden är särskilt praktisk för tippare som vill köpa lotter i sista minuten. De flesta e-plånböcker har vanligtvis inga transaktionsavgifter. Några av de tillgängliga e-plånboksalternativen inkluderar Neteller, Skrill, MuchBetter Wallet, Web Money och Jeton.

Förbetalda virtuella kort

Förbetalda virtuella kort tillåter spelarna att köpa lotter utan att tillhandahålla bankinformation. Betalningar som görs via denna betalningsmetod för onlinelotteri behandlas omedelbart. Ett bra exempel på förbetalda virtuella kort som erbjuds av Lotto247 är AstroPay Card.

Kryptovaluta

Spelare som föredrar anonymitet när de köper lotter har möjlighet till kryptovalutor. Kryptovalutorna som erbjuds av Lotto247 är Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash och Litecoin.

Registrering på Lotto247

Registreringsprocessen för ett Lotto247-konto är relativt enkel och tar bara några minuter. Alla över 18 år kan skapa ett konto hos en lotteriwebbplats online, oavsett land. Att skapa ett konto på Lotto247 kostar ingenting.

Nya Spelare måste först besöka den officiella Lotto247-webbplatsen för att starta kontoöppningsprocessen. Väl framme på webbplatsen kan de klicka på Registreringsfråga i det övre högra hörnet på hemsidan.

När användaren klickar på prompten uppmanas användaren att ange sin information, inklusive namn, födelsedatum, bostadsadress, e-postadress och mobilnummer. Användare måste också välja ett säkert lösenord, som de kommer att använda för att komma åt sitt konto när som helst. Nästa steg är att läsa villkoren för att använda kontot och skicka in begäran om Skapa konto.

Efter att ha skapat ett Lotto247-konto, bör användare sätta in pengar för att spela valfritt lotteri. Något att notera är att Lotto247 vanligtvis erbjuder upp till 50 % bonus på den första insättningen. Spelare bör alltid överväga att dra nytta av det. Spelare kan dock endast använda bonusen för att spela de spel som erbjuds och inte för att köpa lotter.

Lotto247s länder som stöds

Lotto247 accepterar tippare från många olika länder över hela världen. Det finns dock några länder som inte stöds. Sådana är oftast de där lagarna förbjuder medborgarna att spela och hindrar speloperatörer från att erbjuda tjänster till sina medborgare.

Det enklaste sättet som spelarna kan avgöra om Lotto247 stödjer deras länder är genom att registrera sig för ett konto. Det beror på att konton endast kan registreras framgångsrikt om spelaren registrerar sig från ett land som stöds. Ett alternativ som tippare från länder som inte stöds kan använda är virtuella privata nätverk (VPN).

Stöd

Lotto247 har investerat i sin kundsupportavdelning för att säkerställa att användarna får den hjälp de kan behöva på ett så bekvämt sätt som möjligt. Ett team av mycket professionella kundsupportrepresentanter är alltid i beredskap för att svara på alla förfrågningar som skickas till dem. Nedan är några av de sätt som användare kan få tillgång till kundsupporttjänster.

Livechatt

Den primära och snabbaste kundsupportkanalen är livechatt. Användare kan komma åt livechatten från Lotto247s officiella webbplats. Livechatt är vanligtvis tillgänglig 24/7.

E-post

E-post är ett annat alternativ som användare kan välja. E-postmeddelanden är vanligtvis användbara i fall där ett problem kräver omfattande förklaring. Kundsupportrepresentanterna kan svara på e-postmeddelanden med mer detaljer.

Telefonsamtal

Det går inte att ringa Lotto247 kundtjänst direkt. Det finns dock ett alternativ att begära en återuppringning. Nästa tillgängliga agent kan sedan ringa tillbaka vid den mest lämpliga tidpunkten.

Varför spela på Lotto247?

Det finns många anledningar att älska Lotto 247. Den mest uppenbara är den här lotterisidan online fungerar som en inkörsport till andra internationella lotterier, som annars skulle kunna begränsas. De gör det genom att köpa biljetter på uppdrag av spelarna. Lotto247 betalar även direkt till vinnarna av lotterierna som köper lotter via sajten. Det minskar alla komplikationer med att göra anspråk på priser direkt från lotterierna.

En annan stor anledning att använda Lotto247 är att de täcka ett brett utbud av lotterier. Spelare får välja och spela det bästa lotteriet online när som helst, direkt från samma webbplats. Det eliminerar besväret med att behöva ha flera olika konton. Spelare får också tillgång till lotterier som de annars inte skulle vara berättigade till.

Lotto247 erbjuder en olika betalningsalternativ för lotteri online. Det introducerar ett lager av bekvämligheter för spelarna som har personliga preferenser angående betalningsalternativ. Spelare kan till exempel använda kryptovalutor för att köpa lotter, ett alternativ som de flesta lotterier inte erbjuder.

Slutligen, Lotto247 stöder många internationella språk. Det hjälper till att säkerställa att de flesta användare kan njuta av de lotteritjänster som erbjuds på sajten utan att behöva oroa sig för språkbarriärproblem. Vissa språk som stöds inkluderar engelska, ryska, tyska, spanska, franska, kinesiska, italienska, japanska, ungerska, thailändska, rumänska, italienska och portugisiska.

Total score8.8
Fördelar

Snabba casinofakta

WebsiteWebsite:  Lotto247
Year foundedYear founded: 2017
BonusarBonusar (4)
Cashback Bonus
Insättningsbonus
Registreringsbonus
Välkomstbonus
InsättningsmetoderInsättningsmetoder (18)
AstroPay
Bradesco
Crypto
EPS
Google Pay
Interac
JetonMasterCardMuchBetter
Multibanco
Neteller
Santander
Skrill
Sofort
UPI
Visa
WebMoney
Webpay (by Neteller)
LicenserLicenser (1)
Curacao
LotteriLotteri (12)
SpråkSpråk (6)
Engelska
Franska
Hindi
Portugisiska
Ryska
Spanska
SupporttyperSupporttyper (2)
Livechat
Support e-post
ValutorValutor (3)
Euro
Indiska rupier
US dollar