LottoGo recension

Age Limit
LottoGo
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
LottoGo
Deposit methodsMasterCardVisa
Insättningsmetoder
MasterCardVisa

LottoGo

Lotterispel har sett en betydande ökning i popularitet de senaste åren, där LottoGo är en av de mest populära lotterileverantörer. Det var tidigare känt som "World Lottery Club", men det döptes om till sitt nuvarande namn 2018. Idag (från och med 2022) ägs och förvaltas lotteriet av Annexio Limited, ett Isle of Man-baserat onlinespelbolag.

LottoGo är en lotterileverantör som regleras och licensieras av flera myndigheter, inklusive UK Gambling Commission (kontonummer 51692), Irish Revenue och Jersey Gambling Commission.

Leverantören har långt över en miljon medlemmar över hela världen och har sitt huvudkontor på Isle of Man, med andra kontor i Australien, London och Jersey. Med LottoGo-lotteriet har medlemmarna tillgång till vilket spel de vill spela, oavsett om det är skraplotter eller andra spel.

För att behålla sin licens följer LottoGo, liksom alla andra stora brittiska spelleverantörer, de strängaste regulatoriska reglerna. Till exempel är leverantören dedikerad till att ge spelare en rolig och säker spelupplevelse och betalar ut kontantpriser till vinnare utan onödigt dröjsmål. Värt att nämna är att LottoGo, som lotterileverantör, inte på något sätt är ansluten till någon officiell lotteriorganisation.

Lotter finns på LottoGo

Lotteriet är LottoGos primära erbjudande, vilket är anledningen till att de flesta individer registrerar sig för sajten. När du spelar på denna lotterisida online kan spelare förvänta sig följande erbjudanden:

Enspelslotterispel

LottoGo, precis som alla andra lotterisidor online, tillåter spelare att satsa på enstaka rader på sina internationella favoritlotterier. Leverantören erbjuder ett brett utbud av jackpottar att satsa på, inklusive 17 lotterispel. Naturligtvis finns stora spel som Euromillions och US Powerball, men även lite kända spel som Irish Lotto och Finska Lotto finns. Säsongsbetonade spel som El Gordo, den spanska juldragningen, är också tillgängliga.

Syndiker

Syndikat som erbjuds av LottoGo är ett kostnadseffektivt sätt att spela i grupp. LottoGo, liksom World Lottery Club, erbjuder syndikat för majoriteten av sina enspelsspel. Och även om spel som Australia Monday och Wednesday Lottos fortfarande saknas, är syndikatbiblioteket fortfarande välfyllt för att tillfredsställa olika spelares intressen.

För spelare som är intresserade av europeiska jackpottar är det intressant att notera att LottoGo erbjuder Euro Combo-paketet, som inkluderar Eurojackpot och Euromillions spelaktier. Med bara 9,00 pund eller motsvarande kunde man köpa 10 Euromillions aktier för två dragningar.

Interaktiva spel

LottoGo erbjuder 42 virtuella skraplotter. Mekaniken för dessa kort är densamma som hos deras traditionella motsvarigheter. För att hitta matchande symboler måste man klicka på cellen på varje kort. En spelare kan vinna ett pris om de får sina matcher rätt. Men hur är belöningarna? Tja, de kan vara någonstans mellan £250 och £182,500 från och med 2022.

Pottens storlek bestäms av det spel man väljer att spela. Skraplotter med större utbetalningar har förstås något högre odds. Det finns dock några överraskningar på gång: Daily Pocket Filler-skraplotten, som har högsta möjliga utbetalning på £182 500, har lägre odds och kostar mindre än EuroMillions-skraplotten, vars högsta pris är £150 000 (från och med 2022) ).

Betalningar på LottoGo

LottoGo-medlemmar kan använda Visa eller MasterCard betal- eller kreditkort för att betala för sina spel. Leverantörens tjänster är också tillgängliga för spelare som använder Neteller, PayPal och Skrill as betalningsmetoder för lotteri online. Om en spelare vill sätta in pengar på sitt konto med Apple Pay eller Google Pay kan de också använda dessa metoder. Spelare i Storbritannien kommer dock inte att kunna fylla på sina konton med ett kreditkort. Istället kan de bara använda ett betalkort för att göra det.

När det gäller gränser finns det inget minsta insättningsbelopp, så spelare kan bara spela med vad de har. Månatliga insättningar hos LottoGo är dock begränsade till £10 000. Om man vill ladda mer pengar på sitt konto efter att ha nått denna gräns, kan de behöva kontakta leverantörens personal.

Å andra sidan finns det ett minsta uttagsbelopp på £10, även om uttag på mindre än detta belopp kan övervägas från fall till fall, och spelare kan debiteras en transaktionsavgift om de är under den fastställda gränsen. Och det kan ta tre till fem arbetsdagar innan pengarna visas på deras bankkonto.

Registrerar

Jämfört med andra lotterisidor online är registreringsprocessen hos LottoGo enkel och okomplicerad. Det beror på att leverantören förstår vad det innebär att ha en enkel registreringsprocess. Dessutom finns det inga registreringskostnader, men spelarna måste ladda sina konton för att kunna spela. Följande information kan behövas för registreringsprocessen:

  • E-post
  • namn
  • Födelsedatum
  • Fysisk plats
  • Lösenord för kontot
  • Telefonnummer

Registreringsprocedur

För att registrera dig måste du besöka LottoGos webbplats och hitta knappen "Registrera dig" i det övre högra hörnet. Om du klickar på den här knappen kommer ett registreringsformulär att dyka upp. På registreringssidan måste spelare ange sin e-postadress, lösenord och annan personlig information som de som nämns ovan.

När alla fält har fyllts i måste spelaren klicka på knappen "Registrera konto". De kommer att få ett e-postmeddelande som kräver att de verifierar sin e-post innan de kan logga in på sitt konto och göra en insättning.

När man väl har registrerat sig kommer ett fåtal meddelanden till inkorgen om LottoGo och deras erbjudanden. Spelaren kommer också att informeras om att ladda upp vissa dokument i verifieringssyfte.

Länder som stöds

Som antytts tidigare är internationella onlinelotterier LottoGos huvudprodukt. Som sådan ger LottoGo också spelare tillgång till lotterier som ligger utanför deras hemland, av vilka några har enorma jackpottar. USA:s Powerball-jackpottar når till exempel regelbundet hundratals miljoner dollar.

LottoGo lotterier är tillgängliga i många länder över hela världen, inklusive Storbritannien, Irland, Sverige, Polen, Frankrike, Tyskland och många fler. Det finns dock länder där lotterier är begränsade, inklusive USA. Den goda nyheten om detta är att LottoGos villkor inte hindrar någon från att lägga vad så länge de inte är belägna i ett begränsat land vid tidpunkten för vadslagning.

Stöd

LottoGo erbjuder användarna en mängd olika alternativ för att kommunicera med sitt team. Till exempel har webbplatsen ett livechattalternativ som låter spelare prata med sina kundtjänstrepresentanter. Detta alternativ är dock inte tillgängligt dygnet runt. Spelare som vill kontakta agenterna utanför livechattens öppettider kan använda formuläret som är tillgängligt via livechattfunktionen.

De behöver helt enkelt släppa sitt meddelande där, och teamet kommer att kontakta dem så snart de får det. Ett annat sätt att kontakta teamet är genom att använda e-post. Alla som har frågor, rekommendationer eller klagomål kan mejla support@lottogo.com. Slutligen har LottoGo en mycket omfattande FAQ-sida där spelarna snabbt kan hitta svar på sina frågor.

Varför spela på LottoGo?

Fördelen med onlinelotterispelsystem som LottoGo är att spelare kan få tillgång till ett mycket bredare utbud av lotterier från hela världen snarare än bara sina lokala. Många deltagare dras till utländska lotterier på grund av de högre priserna, särskilt i Amerikas PowerBall och MegaMillions, som ofta har jackpottar värda hundratals miljoner dollar.

Utöver dessa två erbjuder LottoGo minst 15 andra internationella lotterier att välja mellan, inklusive El Nio, El Gordo, Swedish Lotto, Finska Lotto, Tysklands 6aus49, Polska Lotto, EuroJackpot, Italiens SuperEnalotto, UK Lotto och EuroMillions.

LottoGo förser också spelare med syndikatsatsningar, vilket gör att de kan placera delade lotterispel med andra spelare för att förbättra sina jackpottchanser. Det finns också över 38 online-skraplotter tillgängliga.

Andra anledningar till att LottoGo är en av de bästa onlinelotterileverantörerna inkluderar följande.

Bonusar och specialerbjudanden

Officiella lotter kommer sällan med rabatter eller specialerbjudanden. Tvärtom, LottoGo-lotterier kommer med periodiska exklusiva erbjudanden och kampanjer. Dessa erbjudanden ger spelare möjligheter att vinna med mindre.

Enkel och snabb åtkomst

LottoGo-lotterispelare har spel till hands, oavsett om de är hemma eller på språng, tack vare LottoGo-appen. Detta säkerställer att de inte missar någonting, inklusive bonusar, rabatter, jackpottar, etc.

Total score8.1
Fördelar

Snabba casinofakta

WebsiteWebsite:  LottoGo
Year foundedYear founded: 2018
BonusarBonusar (2)
Gratisspel
Välkomstbonus
InsättningsmetoderInsättningsmetoder (3)
Debit Card
MasterCardVisa
LotteriLotteri (13)
SoftwareSoftware (2)
Microgaming
Pragmatic Play
SpråkSpråk (7)
Engelska
Finska
Kinesiska
Polska
Ryska
Svenska
Tyska
SupporttyperSupporttyper (2)
Livechat
Support e-post
ValutorValutor (3)
Brittiska pund sterling
Euro
US dollar