6 enkla sätt att välja lotterinummer

Nyheter

2022-06-14

Lotterier har blivit populära nuförtiden. Detta beror på att spelare har en chans att bli miljonärer över natten med bara en enkel biljett. Men att slå den stora jackpotten är inte en lätt bedrift eftersom spelare måste matcha alla siffror. Så, elefanten i rummet är, hur väljer spelare lottonummer? Tja, det finns flera sätt, som diskuteras nedan.

6 enkla sätt att välja lotterinummer

1. Ge turnummer ett skott

Alla har det lyckotalet(n). Det kan vara ett födelsedatum, en favoritspelares tröjanummer eller någon annan nummer man är sentimental inför. Att välja detta nummer kan vara ett av de enklaste sätten att spela på lotteri.

För de som inte har lyckonummer är alternativet att gå med de traditionella lyckotalen. Till exempel anses sju vara ett lyckotal eftersom det finns sju dagar i veckan, sju kontinenter, sju hav, sju underverk i världen, etc. Förutom sju är tre också ett populärt lyckotal som populariseras genom att säga "bra saker kommer i treor." För mer, kolla in tur- och oturssiffrorna från hela världen.

2. Randomisering av urvalet

Ett annat sätt att välja lottonummer är att slumpmässigt göra urvalet. Det finns ingen anledning att tänka på lyckotal eller tidigare statistik här. Spelare kan tänka på vilket nummer som helst, skriva ner det, och det blir första valet. Nästa steg är att upprepa denna process tills de har alla nödvändiga lottonummer.

Att randomisera lottonummer är ganska enkelt och befriar spelare från trycket av övertänkande.

3. Använder Auto Pick / Quick Pick

Det enklaste sättet att välj lottonummer använder den automatiska valfunktionen som är tillgänglig på de flesta lotterisidor, inklusive de största lotterierna globalt, som Powerball och Mega Millions. Som namnet antyder, slumpmässigt väljer funktionen för automatisk val och väljer nummer för spelare.

Intressant nog använder över 70 % av lotterivinnarna snabbvalsfunktionen. Det är skäl nog att sluta stressa över lottsiffror och istället låta datorn göra det tunga arbetet.

4. Kontrollera tidigare statistik

Att undersöka de heta nummer som dragits i tidigare lottodragningar är också en smart idé för att välja lottonummer. Till att börja med är heta lottonummer nummer som har dragits mest i de olika lotterierna. Till exempel var 38 och 39 bland de mest dragna numren i Powerball 2021, efter att ha dragits 15 gånger vardera. Å andra sidan lottades 20, 22 och 40 14 gånger vardera samma år, medan 1, 21, 61 och 63 lottades 13 gånger vardera.

Tja, det finns ingen garanti för att valet av dessa heta nummer kommer att göra någon till en vinnare. Faktum är att varje nummer har lika stor chans att dras. Det finns även kalla bollar som knappt dras.

5. Använder horoskop

Dagshoroskop kan också användas för att välja lottonummer. Många horoskop förutsäger när någon har tur, så att spela på lotto under sådana dagar kan göra magin.

Det som är bra med den här metoden är att många sajter delar turlotterinummer för varje stjärntecken.

6. Numerologi

För dem som tror på universums kraft kan numerologi hjälpa till att välja lottonummer. På samma sätt som astrologiska födelsehoroskop har viktiga metafysiska insikter är hur numerologi kan erbjuda spelare insikter om vilka nummer de ska välja för nästa dragning.

Även om det är en lång process, förklarar massor av resurser online hur man använder numerologi för att välja lottonummer.

Slår ihop det

Det är det, gott folk, sex enkla sätt att välja lottonummer. För ordens skull finns det inget enskilt sätt som garanterar vinster. Att träffa jackpotten eller något annat lottopris handlar om tur. Så spelare kan prova någon av metoderna ovan, hålla tummarna och hoppas att lyckan är på deras sida.

Senaste nytt

BetGames lanserar sitt första onlinelotterispel Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lanserar sitt första onlinelotterispel Instant Lucky 7

Nyheter