Frågor om TheLotter besvarade

Nyheter

2022-09-27

Även känd som GoLotter i Storbritannien, har TheLotter funnits i nästan två decennier (från 2022). Med över 40 spel med hög jackpott att spela är denna lotteritjänst utan tvekan en av de mest populära lotterierna i världen. Det här inlägget försöker svara på några grundläggande frågor om denna leverantör av lotteritjänster.

Frågor om TheLotter besvarade

Vad är TheLotter?

TheLotter är en tredjepartstjänst som tillåter spelare att köpa lotter var som helst under solen. Den drivs av ett brittiskt företag, The Lotter Limited, som lanserade tjänsten 2002. Helst TheLotter är utformad för att överbrygga klyftan mellan officiella lotterier och spelare, och erbjuder officiella lotter från minst 45 lotterier.

TheLotter-webbplatsen har en trendig minimalistisk design, som säkerställer att användarna får den bästa upplevelsen. Högst upp på webbplatsen finns inloggnings- och lösenordsplatser, medan eventuella pågående erbjudanden visas iögonfallande i mitten. Dessutom innehåller den vänstra sidan av skärmen två livechatt- och kampanjflikar. 

Utöver detta är sidan fri från animationer, som tenderar att erbjuda viss distraktion för användarna, även om de inte står mellan spelarnas chans att njuta av sina favoritspel.

Hur fungerar TheLotter?

En sak som spelare uppskattar med TheLotter är att leverantören har gjort det så enkelt att köpa lotter online. Först måste spelare registrera sig på sajten och välja bland de tiotals tillgängliga lotterierna. När det är gjort kan spelaren bestämma hur många biljetter de vill köpa innan beställningen görs. Sedan, efter lyckad beställning, sköter TheLotter resten av arbetet.

Efter beställningen kommer sajten att köpa biljetterna för spelarens räkning och skicka en skannad biljett till deras konto. Därför kan endast kontoinnehavaren komma åt den köpta skanningsbara biljetten. Om spelaren vinner får de ett e-post- eller sms-meddelande. TheLotter tar inte ut några avgifter för varningar. Vinster skickas direkt till vinnarens konto och spelare behöver inte betala någon provision.

Är TheLotter legitimt?

Nu är det här frågan om miljoner dollar. För alla som undrar om TheLotter är legitim eller inte, är svaret tydligt; det är legitimt. Dessutom är det en tjänst som har funnits i två decennier och klarat tidens tand, vilket på många sätt understryker TheLotters legitimitet. 

Dessutom är betalningsleverantören duly licensierad, och användare kan få alla licensdetaljer på TheLotter-webbplatsen. Dessutom innehåller webbplatsen all viktig information, inklusive policyer och adresser. Slutligen publiceras alla vinnare på sajten, inklusive deras namn, det vunna beloppet och det vinnande lottnumret.

Medan små vinster krediteras direkt till spelarens konto, levereras stora vinster personligen och behöver mer verifiering som en säkerhetsåtgärd. Under den tid TheLotter har varit aktiv har tjänsten betalat ut mer än 100 miljoner dollar till vinnare över hela världen.

Vilka lotterier kan man spela med TheLotter?

TheLotter har flera topplotterier att välja mellan, inklusive EuroMillions, Mega Millions och US Powerball. Som nämnts tidigare har spelare tillgång till hela 45+ lotterier. Det spelar ingen roll var man kommer åt spel; de kan spela dessa lotterier praktiskt taget var som helst i världen. 

Det är dock viktigt att notera att det kan finnas landsspecifika webbplatsversioner av TheLotter. Till exempel har Storbritannien sin TheLotter-webbplats känd som GoLotter.

Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga på TheLotter?

Betalningsmetoder är ett område där TheLotter lyser ännu starkare. Spelare har massor av betalningsmetoder för att köpa biljetter, cirka 20 från och med 2022. Dessa inkluderar kortbetalningar, som VISA och Mastercard, och e-plånböcker, inklusive Neteller och Skrill. Banköverföring stöds också.

Senaste nytt

Hur man beräknar lotteriodds
2022-11-29

Hur man beräknar lotteriodds

Nyheter