Nyheter

October 23, 2023

Vetenskapliga spel rullar ut Punch N' Play Lottery Games i Nordamerika

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Scientific Games, en ledande leverantör av iLottery-teknologilösningar, har meddelat att tre nordamerikanska lotterier kommer att erbjuda sitt helt nya omedelbara skrapspel, Punch N' Play. Louisiana Lottery, Loto-Quebec och Atlantic Lottery kommer att tillhandahålla det nya omedelbara skrapspelet. 

Vetenskapliga spel rullar ut Punch N' Play Lottery Games i Nordamerika

Atlantic Lotterys spel, CAN$3 Winning Snowballs, kommer att släppas i november. Tidigare i augusti släppte Louisiana Lottery sitt Punch N'Play-spel kallat USD$5 New Orleans Saints innan Loto-Quebec följde efter med lanseringen av ett sporttemaspel, CAN$5 Le billet. 

Släppningen av dessa lotterispel kommer lagom till North American Association of State & Provincial Lotteries 2023 Conference. Dessa produkter är det senaste tillskottet till den innovativa portföljen av strategiska produktförbättringar på Vetenskapliga spel. Enligt spelutvecklaren har dessa produkter iögonfallande bläck, finish, spelstilar och unika kombinationer som säljer bra i detaljhandeln lotterioperatörer

 "Att bygga en omedelbar spelportfölj som ansvarsfullt maximerar vinsten för lotterimottagarna är verkligen en balans mellan konst och vetenskap. På Scientific Games hjälper data till att hitta den balansen. Spelupplevelsen till varje prisklass, spelstil och produktförbättring i portföljen bör vara strategiskt planerad för att underhålla spelare och leverera försäljningsresultat." sa Danielle Hodges, chef för global produktinnovation och utveckling för vetenskapliga spel.

Scientific Games är störst omedelbara lotterispel designer, producent och tjänsteleverantör i världen. Deras produkter står för 70% av detaljhandeln omedelbara skraplotter över hela världen. Nästan varje lotteri i Nordamerika är beroende av företaget för spel, teknik, analyser och tjänster.

I början av denna månad vann spelutvecklaren två 2023 Communitas Awards för dess utmärkta samhällsansvar. Företaget meddelade också en framgångsrik kontraktsförlängning med Ohio Lottery i slutet av förra månaden.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, kallad "Lotto Lorekeeper" på LottoRanker, utnyttjar sina noggranna forskningskunskaper och kulturella djup från Kerala, Indien, för att belysa globala lotterifenomen. Utrustad med ett stort sinne för detaljer och en förkärlek för data, gräver hon djupt in i lotterivärlden och avslöjar dolda pärlor och trendmönster.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Senaste nytt

Världsomspännande lotteriutgifter: Trender och effekter
2023-11-21

Världsomspännande lotteriutgifter: Trender och effekter

Nyheter