Bästa Bingo 5 Lotteri 2024

Bingo 5 är ett populärt tidsfördriv bland japanska tippare. Men till skillnad från de bästa onlinelotterierna i andra länder är det inte särskilt populärt här eftersom det var bland de spelformer som förblev förbjudna tills nyligen. Men i stort sett blir populariteten för onlinelotterispel snabbt framträdande, med Bingo 5 i centrum.

Vad är Bingo 5? Bingo 5 är i huvudsak ett lotteri med åtta nummer. Även om namnet antyder att det är "5" betyder det inte nödvändigtvis att spelarna får välja en uppsättning med fem nummer. Istället har varje biljett nio rutor med en uppsättning av fem nummer i ordning. Spelare måste välja ett nummer från varje ruta, spara från den i mitten märkt "Gratis"

Var kan man köpa biljetter till bingo 5
Var kan man köpa biljetter till bingo 5

Var kan man köpa biljetter till bingo 5

Med ett växande intresse för spelet är det inte förvånande att spelarna också är oroliga för biljettköpsalternativ. Liksom de flesta onlinelotterier idag, erbjuder Bingo två huvudsakliga biljettköpsalternativ – online- och lotteridiskar.

Lotteräknare, till att börja med, är synonymt med Bingo 5-spel. Spelare får endast besöka en landbaserad lotteridisk och köpa en lott eller lapp.

När man går bort från konventionella biljettköp är det nu möjligt för spelare att köpa lotter online från den officiella lotteriets webbplats. För onlineköp måste spelare registrera sig på den officiella webbplatsen och ange sina personliga uppgifter och betalningsuppgifter.

Var kan man köpa biljetter till bingo 5
Bingos historia 5

Bingos historia 5

Även om Japan är känt för många saker, teknik, antika kulturer och kök, finns det inte mycket om deras lotterispel. Bakom kulisserna har japanerna dock spelat lotterispel i flera århundraden.

Förr drevs lotterier av religiösa institutioner och vinnarna fick amuletter som representerade rikedom och lycka. Snabbspolning, dagens lotterispelare tilldelas ett stort utbud av priser. Här är en kort historik över Bingo 5(JP)-lotteriet.

Bingo 5 är en relativt nytt spel bland japanerna. Detta veckolotteri som håller sina lotterier varje onsdag släpptes den 3 april 2017. Detta lotteri drivs av Mizuho Financial Group, som även visar de officiella lotteriresultaten.

Men när det gäller spelets tidigare vinnare och vinstbelopp, erbjuder arrangörerna eller Mizuho inte officiella rekord på deras hemsida, mizuhobank.co.jp.

När det gäller Bingo 5:s spelupplägg har det inte skett några betydande förändringar under åren – välj ett enda nummer i varje spels åtta rutor och vänta på dragningen. Medan spelare var tvungna att köpa biljetter i fysiska butiker tidigare, tilldelas dagens spelare flexibiliteten och bekvämligheten med onlinespel.

Bingos historia 5
Är Bingo 5 lagligt att spela?

Är Bingo 5 lagligt att spela?

Lagligheten av Bingo 5 är vanligtvis ett vanligt problem bland spelare. Denna oro härrör ofta från det faktum att de flesta former av spel har varit förbjudna i Japan i många år. Som ett resultat, sportspel och lotterier var i huvudsak de viktigaste alternativen som var tillgängliga för spelarna tidigare.

Bingo 5, i sin grundform, kategoriseras som ett lotteri. Som sådan faller Bingo 5 helt och hållet in i listan över lagligt tillåtna spelformer. Japanska spelare bör därför inte ha något att oroa sig för när de spelar det här spelet. Dessutom understryker det faktum att det är associerat med Mizuho Financial Group ytterligare dess laglighet.

Är Bingo 5 lagligt att spela?
Hur man spelar Bingo 5

Hur man spelar Bingo 5

Att spela Bingo 5 ska vara enkelt, även för förstagångsspelare. Men att spela spelet kan ibland vara förvirrande. För att förstå hur man spelar det här "enkla att spela" lotteriet måste spelarna veta hur spelet fungerar.

Bingo 5 använder nio rutor, åtta med nummer och en kvar ledig. De nio kvadraterna finns i tre rader och tre kolumner, som bildar en större kvadrat som kapslar in de mindre numrerade kvadraterna.

Den centrala rutan är inte numrerad (GRATIS), medan de andra rutorna innehåller fem på varandra följande nummer i ordning. Som sådan drömmer varje innehavare av lottolotter online att välja nummer som bildar så många rader som möjligt.

Bingo 5 Metod/ Regler

Av de nio rutorna är en spelares mål att göra korrekta förutsägelser, uttryckta i termer av linjer. Spelet har totalt 8 linjer, tre vertikala, tre horisontella och två diagonaler. Om en spelares ansökningsnummer matchar lottodragningen, inklusive gratisboxen i mitten, vinner de första priset. Som sagt, här är en översikt över några möjliga vinstscenarier:

 • Åtta rader matchade för att kvalificera sig till förstaprisnivån (jackpott)
 • Sex matchade rader kvalificerar andra prisnivån
 • Fem rader matchade för att kvalificera sig till tredjeprisnivån
 • Fyra rader matchade fjärdeprisnivån
 • Tre linjer matchade horisontellt kvalificerar sig för femteprisnivån
 • Två linjer matchade för att kvalificera sig till sjätte prisnivån
 • En rad matchade för att kvalificera sig till den sjunde prisklassen
Hur man spelar Bingo 5
Vad är oddsen för att vinna Bingo 5?

Vad är oddsen för att vinna Bingo 5?

Alla spelare som vill spela Bingo 5 skulle utan tvekan vara intresserade av oddsen att vinna. De flesta spelare dras in i lotterier med imponerande odds, men detta påverkar inte på något sätt deras chanser att vinna. Att vinna Bingo 5 är främst en fråga om tur.

Spelare anställer olika strategier att luta vågen till deras fördel. Vissa kanske väljer de ofta utvalda siffrorna, medan andra väljer snabbvalsfunktionen (QP). Hur som helst, att använda snabbvalet eller manuellt förändrar inte sannolikheterna. Som sagt, här är sannolikheten att vinna Bingo 5-lotterivinster:

 • Första pris (8 rader) – 1/390 625
 • Andra pris (6 rader) – 1/24 414
 • Tredje pris (5 rader) – 1/8 138
 • Fjärde pris (4 rader) – 1/2 035
 • Femte pris (3 rader) -1/313
 • Sjätte pris (2 rader) – 1/59
 • Sjunde pris – (1 rad) 1/7

Även om sannolikheterna i princip är konstanta, varierar prispengarna för respektive nivåer ofta beroende på antalet vinnare. Till exempel kan färre vinnare se vinstbeloppet justerat uppåt, medan fler vinnare minskar vinsten.

Vad är oddsen för att vinna Bingo 5?
Utbetalningsalternativ om du vinner Bingo 5

Utbetalningsalternativ om du vinner Bingo 5

Utbetalningsalternativen som är tillgängliga för alla tippare som har en Bingo 5-biljett inkluderar:

 • Första pris – 5 556 200 JPY
 • Andra pris – 300 000 JPY
 • Tredje pris – 45 000 JPY
 • Fjärde pris – 18 200 JPY
 • Femte pris – 2 500 JPY
 • Sjätte pris – 700 JPY
 • Sjunde pris – 200 JPY

När det gäller utbetalningar så förlitar sig Bingo 5 på raderna och inte på siffrorna som gissningsvis eller valts. Till exempel, ett korrekt val i övre vänstra, mitten till vänster och nedre högra kvalificerar inte för en vinst eftersom dessa val inte bildar en linje.

Utbetalningsalternativ om du vinner Bingo 5
Tips och tricks för att spela bingo 5

Tips och tricks för att spela bingo 5

Att vinna Bingo 5-lotteriet kan vara en lång chans, men det betyder inte att spelare anses maktlösa när de lutar vågen till deras fördel.

Lottospelare är utan tvekan inte immuna mot lotteritips som inte fungerar. Tja, eftersom det inte finns något känt sätt att en spelare exakt kan förutsäga siffrorna som dras i den veckovisa Bingo 5-dragningen, bör spelare åtminstone förbli realistiska när de jakter på huvudvinsten.

Som sagt, här är några tips för onlinelotterispelare som kan förbättra sina chanser att vinna:

 • Välj nummer slumpmässigt och undvik att falla för frestelsen att komma på ett "smart" mönster
 • Använd snabbvalsfunktionen när du fyller din onlinelott online
 • Välj ofta de "sällan valda" siffrorna, inte för att förbättra chanserna utan för att få en full utbetalning

När det gäller att använda trick och komma "före i kurvan" finns det fortfarande inga kända trick för att spela Bingo 5 online. Men till skillnad från de bästa onlinelotterierna och nummerspelen finns det tillfällen då en enkel tvåsiffrig gissning kommer att etablera en linje, vilket i slutändan förbättrar deras chanser. Och så, det mest kända tricket är att spela ofta och ansvarsfullt.

Tips och tricks för att spela bingo 5