Bästa EuroMillones Lotteri 2023

EuroMillions har funnits på onlinespelscenen ett tag. Detta lotto sticker ut som ett av de bästa onlinelotterierna i världen när det gäller jackpottsummor som erbjuds och antalet aktiva spelare. Spanien är bland de länder där detta transnationella lotteri är populärt.

Lokalt går detta lotto under namnet EuroMillones. Lotteriet har pågått i mer än ett och ett halvt decennier, genom vilket det har utvecklat en oöverträffad trovärdighet.

Bästa EuroMillones Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till EuroMillones Lottery?

  Var kan man köpa biljetter till EuroMillones Lottery?

  EuroMillones Lottery Webbplats

  EuroMillones tillåter spelarna att köpa lotter online direkt från den officiella lotteriwebbplatsen. EuroMillions var ett av de första lotterierna som erbjöd lotter online utan att involvera lotteriagenter. Biljetterna är tillgängliga för alla spelarna i Spanien, oavsett nationalitet.

  Dock spelarna köpa lotter online måste vara fysiskt närvarande i landet när du gör ett köp. Det betyder att även turister som besöker Spanien är berättigade att spela. De måste också vara fysiskt närvarande i landet för att lösa in sina vinster på mer än €500.

  En av de främsta fördelarna med att köpa EuroMillones lotter online är att spelarna inte behöver oroa sig för att följa dragningar för att kontrollera om de har vunnit. Istället kontrolleras alla deras nummer automatiskt och alla vinnare meddelas om sina vinster.

  Dessutom behöver spelarna inte stå i kö för att få tag på biljetter hos de lokala försäljarna. De får också sina vinster på upp till 500 € direkt till sina konton, vilket slipper besväret med att lösa in dem.

  Lokala leverantörer

  Lokala återförsäljare erbjuder ett annat alternativ att överväga när man utforskar hur man köper biljetter till EuroMillones. Återförsäljarna är bekvämt placerade i hela Spanien och alla andra berättigade länder. Spelare som köper biljetter från lokala biljettförsäljare måste gå till specifika EuroMillones lotterikontor för att lösa in sina priser om de vinner, oavsett vinstsumman.

  Lotteriombud

  Individer som inte är i Spanien eller andra berättigade länder kan fortfarande spela EuroMillones-lotteriet trots begränsningarna. Det är möjligt genom tredjepartsagenter. Sådana ombud finns vanligtvis i berättigade länder. De köper biljetter för sina kunders räkning och väljer de nummer som anges av dem.

  Agenterna löser också in priser på uppdrag av sina kunder och skickar pengarna direkt till dem. De tar dock ut en avgift för sina tjänster, som ofta inkluderar en procentandel av vinsten för varje vinnande lott.

  Var kan man köpa biljetter till EuroMillones Lottery?
  Historien om EuroMillones Lottery

  Historien om EuroMillones Lottery

  EuroMillones lotteri lanserades i februari 2004 av Loterias del Estado i Spanien, Francaise des Jeux av Frankrike, och Camelot från Storbritannien. Spanien, Frankrike och Storbritanniens invånare var de enda som fick delta vid den tiden. Ändå blev flera andra länder berättigade senare samma år. Den första dragningen ägde rum den 13 februari 2004 i Paris. Dragningar har skett varje vecka sedan dess.

  Numera äger de rum två gånger i veckan, på tisdagar och fredagar. Alla EuroMillones lotterivinnare har fått engångsbelopp, till skillnad från fallet för många andra konkurrerande lotterier.

  Är EuroMillones Lottery lagligt?

  EuroMillones lotteri bedrivs lagligt i Spanien. Leverantören har en giltig licens och uppfyller alla lagkrav för att tillhandahålla lotteritjänster i landet. Spelet är dock begränsat till spelarna som är 18 år eller äldre.

  Historien om EuroMillones Lottery
  Hur man spelar EuroMillones Lottery

  Hur man spelar EuroMillones Lottery

  Att spela detta lotteri är relativt enkelt. Spelare måste börja med att förstå hur man köper en EuroMillones-lott online och väljer sina lyckonummer för att ha en chans att vinna. Det totala antal slumpmässiga tal krävs per biljett är sju. Fem nummer väljs från en pool på 50, och de återstående två väljs från en annan samling av 12, kända som stjärnnummer.

  Dragningar hålls sedan för att fastställa de vinnande numren. Spelare måste matcha alla sju siffrorna för att vinna jackpotten. EuroMillones har dock flera andra prisnivåer som gör att spelarna kan vinna med färre korrekt förutsagda nummer.

  Automatiserat urval

  En tippare som köper en lott online kan välja automatiskt nummerval och behöver inte lära sig mycket om hur man spelar EuroMillones online. Denna automatiseringsfunktion använder en slumptalsgenerator för att välja siffror automatiskt. Det här alternativet är praktiskt för tippare som köper många lotter för dragning eller de som köper biljetter i sista minuten.

  Framtida lek

  Det finns också möjlighet att spela i förväg för upp till åtta drag. Med andra ord kan samma lott användas för upp till åtta dragningar för spelare som spelar EuroMillones online, med samma lyckonummer. Om lotten vinner före sin sista kvalificerade dragning erbjuds en bytesbiljett för att täcka de dragningar som finns kvar i förskottsspelet.

  Hur man spelar EuroMillones Lottery
  Vilka är oddsen att vinna EuroMillones Lottery?

  Vilka är oddsen att vinna EuroMillones Lottery?

  Oddsen att vinna valfritt pris i EuroMillones-lotteriet är rimligt höga, 1 på 13. Dess gynnsamma odds bidrar långt till att cementera lottos position bland de bästa onlinelotterierna idag. De specifika oddsen för att vinna specialpriser är dock lägre och försämras när prisnivåerna ökar.

  Specifika nivåodds

  Den lägsta prisnivån kräver ett urval av endast två korrekta nummer från poolen på 50, som har oddsen 1 på 22. Den 12:e nivån kräver två nummer och en stjärna, vilket ger oddsen 1 på 49. Att förutsäga ett nummer och två stjärnor vinner det 11:e priset, med odds 1 på 188. Att förutsäga tre nummer och tre nummer plus en stjärna korrekt vinner de tionde och 9:e prisnivåerna för oddsen 1 på 314 respektive 1 på 706.

  Korrekt förutsägelse av två siffror och två stjärnor vinner 8:e klassens pris och har oddset 1 på 985. 7:e klassens pris vinnas genom noggrann förutsägelse av fyra siffror, med odds 1 i 13811. 6:e till 2:a klassens priser delas ut till tippare som förutsäger tre siffror plus två stjärnor, fyra siffror plus en stjärna, fyra siffror plus två stjärnor respektive fem siffror plus en stjärna.

  Oddsen är 1 på 14 125, 1 på 31 075, 1 på 621 503, 1 på 3 107 515 respektive 1 på 6 991 908. Att vinna jackpotten, vilket kräver att alla sju siffrorna förutsägs korrekt, har det lägsta oddset på 1 på 19 838 160.

  Vilka är oddsen att vinna EuroMillones Lottery?
  Utbetalningsalternativ om du vinner EuroMillones-lotteriet

  Utbetalningsalternativ om du vinner EuroMillones-lotteriet

  Utbetalningsalternativen är beroende av beloppet som vunnits. Eventuella vinster på €500 eller mindre skickas direkt till kontot som användes för att köpa den vinnande lotten om den köptes online. För biljetter köpta från lokala försäljare måste spelarna återvända till butikerna där de köpte sina vinnande biljetter för att hämta ut priser.

  Vinster över 500 € kan endast betalas ut från EuroMillones lotterikontor, och vinnarna måste göra anspråk på dem personligen.

  Utbetalningsalternativ om du vinner EuroMillones-lotteriet
  Tips och tricks för att spela EuroMillones Lottery

  Tips och tricks för att spela EuroMillones Lottery

  Spelare kan använda flera tips och tricks för att öka sina vinstchanser när de spelar EuroMillones-lotteriet. Det är dock viktigt att notera att inga råd eller scheman kan garantera en lönsam vinst. Spelare bör alltså spela ansvarsfullt trots de förbättrade vinstchanserna.

  Köpa fler biljetter

  Ett av de bästa tipsen är att spelarna bör köpa många EuroMillones-biljetter per dragning, inom budget, och se till att de utvalda lyckotalen på varje lott skiljer sig från resten. Att köpa fler EuroMillones-biljetter online förbättrar de matematiska vinstoddsen, vilket ökar de totala vinstchanserna för alla prisnivåer.

  En lösning för detta är gå med i ett lotterisyndikat. Det kommer dock med förbehållet att dela vinster mellan syndikatmedlemmarna.

  Tajma jackpotten

  Ett annat tips är att spela mer när jackpotten har staplats upp till ett högre belopp. Om du gör det ökar risk-till-vin-förhållandet utan några förändringar i vinstodds. Att spela när jackpotten är på topp innebär med andra ord en högre möjlig vinst för samma risk, eftersom biljettpriserna förblir desamma.

  Följ lotteridragningar

  Spelare som köper biljetter från lokala leverantörer bör alltid hålla dem säkra och dubbelkolla dragningsnumren mot dem. Det har gjorts många outtagna vinster på grund av att spelarna förlorat sina biljetter eller inte vet att de vunnit.

  Tips och tricks för att spela EuroMillones Lottery