Bästa Finland Lotto Lotteri 2023

Ett av de många omtyckta chansspelen som utförs i Finland är Lotto. Att spela detta lotteri kostar $1, och dragningarna sänds live på tv varje lördag kl. 22.10 lokal tid. På lördagskvällar kan spelare köpa Finlands lottobiljetter online fram till kl. 21.45. Efter dragningen kan man köpa biljetter från kl. 22.30.

Att använda en internetplattform för att köpa lotter är ett enkelt alternativ. Deltagarna måste dock se till att de köper dem från en pålitlig biljettmarknad. Dessutom finns det många butiker över hela landet där spelarna kan köpa biljetter. Finland Lotto har exceptionellt rimliga priser, med rader som kostar bara 10 SEK (0,091 $) styck.

Bästa Finland Lotto Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur man köper en Finland Lotto Lotto Lotto Online
  Hur man köper en Finland Lotto Lotto Lotto Online

  Hur man köper en Finland Lotto Lotto Lotto Online

  Den officiella Veikkaus Lotto-webbplatsen, liksom alla auktoriserade handlare runt om i Finland, kan sälja lotter online. Finlands nationella lotteri har några villkor för spelare. Tjänsteleverantören säkerställer att användare uppfyller alla krav för att delta i lotteriet online.

  Finska spelare behöver också ett personnummer, ett finskt bankkonto och en permanent adress i Finland, och de måste vara minst 18 år gamla.

  Noterbart är Lotto Finland öppen för spelare över hela världen. Spelare utanför Finland behöver bara genomföra en kort registreringsprocess hos en ansedd lotterileverantör. Dessa tjänster köper biljetter på uppdrag av individen, skannar dem och mailar dem till sin e-postadress när de har registrerat sig och gjort sin första insättning.

  Hur man köper en Finland Lotto Lotto Lotto Online
  Finlands Lotto historia

  Finlands Lotto historia

  I Finland startade lotterilanseringar på 1940-talet. Sedan dess har Finlands regering gjort betydande ansträngningar för att licensiera alla spel samtidigt som reglerna om hur spelare kan planera och tjäna belöningar tillämpas. 1971 introducerades Veikkaus Lotto, ett annat namn för Lotto Finland.

  Trots att det har mer än 20 alternativ blev detta lotteri allt mer populärt i Finland eftersom fler insåg hur fantastiskt det var. Formatet på detta lotteri har inte ändrats sedan det började, vilket är en spännande aspekt. Detta är ett resultat av formatets distinktioner från andra nationella lotterier.

  Runt september 1940 lanserades Finlands första "Konstanta" lotterispel. Den finska regeringen bildade Veikkaus-verksamheten 1975. Denna verksamhet ägs av staten och har kontor i Veikkaus, Finland. Finlands Veikkaus Lotto är det primära spelet som erbjuds av företaget.

  Den senaste Finlands lotterijackpot är totalt 14,1 miljoner euro. Den otroliga jackpotten vann den 13 februari 2016. Intressant nog hade två spelare turen att ta hem den enorma belöningen. I oktober 2012 vanns den näst största jackpotten i detta lotteri.

  Efteråt uppgick vinsterna till 12,2 miljoner euro (12 miljoner USD). I januari 2017 togs den tredje största jackpotten. Det kostade 9 miljoner euro (9 miljoner USD).

  Är Finland Lotto lagligt att spela?

  Finland Lotto är lagligt. Finland tillåter lotterier på nätet; det finns dock flera begränsningar. För det första kan spelare endast delta i lotterier som erbjuds av statligt ägda Veikkaus, en licensierad speltjänst. Det är ett resultat av statens monopol på allt spelande. Det finns dock inga särskilda regler som förbjuder finländska spelare att delta i utländska lotterier via internetplattformar.

  Finlands Lotto historia
  Hur man spelar Finland Lotto Online

  Hur man spelar Finland Lotto Online

  Spelare väljer sju nummer mellan 1 och 40 att spela Lotto med eller använder en uppsättning nummer skapade slumpmässigt. Lottospelare kan också delta i spelet på flera andra sätt. Upp till 18 nummer kan matas in i "System och Rake" i olika kombinationer för att öka vinstmöjligheterna.

  Förutom jackpotten, lägger ytterligare 0,50 $ till "Plus" till biljetten, vilket dubblar priserna om den matchar numret som valts.

  Dessutom dras en bonusboll. Det väljs dock inte av spelaren och används endast när en spelare får 6/7 eller 3/7 huvudnummer, i vilket fall de näst högsta och lägsta belöningarna delas ut.

  Det finns också ett Joker-spel med en jackpott på $1 miljon med en inträdesavgift på $2. När man spelar Joker väljer spelarna sju nummer mellan 0 och 9, och jackpotten vinner man genom att matcha alla dragna nummer i samma ordning. Lotto-spelet har ingen jackpott eller omsättningstak, och den lägsta jackpotten är $700 000. Med en jackpott på 14,5 miljoner dollar var 2018 den mest betydande jackpotten i Lotto.

  Finlands Lotto är ett av få betydande internationella lotterier som inte har förändrats sedan starten.

  Hur man spelar Finland Lotto Online
  Vad är oddsen för att vinna Finland Lotto?

  Vad är oddsen för att vinna Finland Lotto?

  Finland Lottos startavgift hålls på en rimlig nivå. Jämfört med välkända lottospel i Europa är dock dessa jackpottar inte särskilt anmärkningsvärda. Trots det är oddsen att vinna mycket gynnsamma och gynnar Finlands lotterispel.

  Det finns 18 643 560 till 1 odds att vinna jackpotten i Lotto. Dessa odds är bättre än många nationella lotterispel, även om dessa lotterier ofta har liknande eller bättre odds men mycket större utbetalningar. Med odds 1 på 50 kan spelare vinna Lotto-priser på sju olika nivåer.

  Oddsen att matcha sex plus Bonusboll är 1 på 2 663 365, medan de för matchande endast sex nummer är 1 på 83 230. Oddsen för att matcha 5 och 4 är 1 på 681 respektive 1 på 97. Oddsen för att få bonusboll med tre plus är 1 på 107, medan det för endast Plusnummer är 1 på 30

  Utbetalningsalternativ för Finland Lotto-vinnare

  Spelare måste matcha alla sju siffrorna för att vinna minimipriset, drygt 7,1 miljoner SEK (650 000 $). Varje dealer kommer att ge spelarna vinster på upp till 10 000 svenska kronor (900 $). Den efterföljande händelsen är en rollover om det inte finns några jackpottvinnare, vilket förklarar varför Lotto Finland nyligen har haft ganska höga jackpots.

  Den andra belöningen är 5,1 miljoner kronor för spelare som matchar sex nummer, medan de som matchar fem nummer vinner 20 000 kronor. Varje lördag är det dragningar. Jämfört med de bästa onlinelotterierna världen över är oddsen att vinna jackpotten 1 på 15 380 000, vilket är utmärkt.

  I Finland måste lotterivinster begäras inom ett år från dragningsdagen. Om inte, kommer priset att förverkas och doneras till en värdig välgörenhet. Inom tre veckor efter ansökningsdatumet kommer belöningar värda mer än $20 000 att betalas ut. Finland lägger ingen skatt på lotterivinster, som endast delas ut som engångsbelopp.

  Prisanspråk accepteras under ett år efter ritningen. Individer som planerar att spela Lotto online från ett annat land bör kontrollera sitt lands skatteregler för att se om vinstvinster måste rapporteras.

  Vad är oddsen för att vinna Finland Lotto?
  Tips och tricks för att spela Finland Lotto

  Tips och tricks för att spela Finland Lotto

  Ingen ska någonsin spela ett hasardspel av ett behov av vinsterna. Rädslan för att förlora de surt förvärvade pengarna de använder för spel är mer betydande för de behövande. Tankar har energi, främst när de är motiverade av känslor. Rädsla frambringar precis vad man fruktar.

  Ett positivt svar lockas av en stark önskan om ett mål genomsyrat av positiv energi, särskilt när stora ansträngningar görs för att uppnå det målet.

  När välja lottonummer, är det viktigt att ha en relativt jämn blandning av udda och jämna tal. Mindre än en procent av gångerna dras alla jämna nummer eller alla udda nummer.

  Två udda och fyra jämna, fyra udda och två jämna, eller tre udda och tre jämna är de mest raffinerade kombinationerna. I 79 % av ritningarna kommer ett av dessa tre mönster att synas.

  Individens grupppooler är kollektiv tur när spelare skapar en Lotto-pool. Bara en medlems lycka kan resultera i en jackpott för poolen. Därför bör spelare välja partners klokt för att lägga strategi på hur man köper lotter till Finland Lotto.

  Tips och tricks för att spela Finland Lotto