Bästa French Lotto Lotto 2022/2023

Den franska regeringen driver detta lotteri, som grundades på 1970-talet. Sedan 2018 har dock hälften offentliggjorts för att öka konkurrensen. Topppristagare (matchande 5 + 1 nummer) garanteras minst två miljoner euro. Om det inte finns några vinnare höjs beloppet med en miljon euro, vilket resulterar i en jackpott som kan samlas på upp till 34 dragningar. Om det inte finns någon efterträdare efter dessa 34 dragningar, fördelas de ackumulerade pengarna mellan de lägre kategorierna som listas i nästa dragning.

Det är möjligt att köpa en lott online. Franska lottobiljetter online kostar 2,20 euro per rad, och spelare kan köpa biljetter personligen genom en auktoriserad butik eller online. Jackpottar för franska Lotto börjar på två miljoner euro.

Bästa French Lotto Lotto 2022/2023
Var kan man köpa biljetter till French Lotto?
Var kan man köpa biljetter till French Lotto?

Var kan man köpa biljetter till French Lotto?

När det inte finns någon vinnare för Match 5 plus chansnummer, rullar priset till nästa dragning och växer med en miljon euro. Dessa priser kan flyttas upp för maximalt 34 dragningar i följd. Efter det, om det fortfarande inte finns någon pristagare, rullar jackpottpriset ner och delas mellan deltagare i följande vinnande belöningsnivå.

Det är möjligt att köpa en lott online. Franska lottobiljetter online kostar 2,20 euro per rad, och spelare kan köpa biljetter personligen genom en auktoriserad butik eller online. Jackpottar för franska Lotto börjar på två miljoner euro. När det inte finns någon vinnare för Match 5 plus chansnummer, rullar priset till nästa dragning och växer med en miljon euro.

Dessa priser kan flyttas upp för maximalt 34 dragningar i följd. Efter det, om det fortfarande inte finns någon pristagare, rullar jackpottpriset ner och delas mellan deltagare i följande vinnande belöningsnivå.

Det finns ytterligare åtta vinnande kombinationer utöver jackpotten med detta lotteri på nätet. Med dessa tjänar spelare belöningar genom att välja det chansnummer som matchar. De flesta av priserna är pari-mutuel, vilket innebär att de varierar från dragning till dragning beroende på antalet sålda lotter och vinnare. Däremot ges ett fast pris på €2,20 för att slå chansnumret med en av huvudbollarna.

Var kan man köpa biljetter till French Lotto?
Franska Lottos historia

Franska Lottos historia

Det franska nationella lotteriet som vanligtvis kallas för Loto, började sin verksamhet 1976. Franska lottodragningar sker varje lördag, måndag och onsdag. Individer måste välja fem siffror från en till 49 och ett chansnummer mellan ett och 10. Biljettinnehavaren som matchar alla fem siffrorna plus chansnumret vinner priset.

Franska Lottos historia
Är franskt lotto lagligt?

Är franskt lotto lagligt?

Det franska lotteriet är lagligt. Med sin historia är det bara logiskt att spel är lagligt i Frankrike, både online och landbaserat. Några av de äldsta spelföretagen finns på fransk mark, och de har gjort ett utmärkt jobb med att hålla branschen vid liv hittills.

Spellagarna har genomgått en del revideringar över tiden. Spelautomater hade varit förbjudna ett tag innan de återinfördes 1988. Det tog landet lång tid att tillåta internetspel, men det hände till slut 2010. Franska spelare har ett brett utbud av spelalternativ med det i åtanke.

I Frankrike var den lagliga spelåldern 21 år fram till 1987, då den sänktes till 18. Människor som straffats och av en domare har blivit utestängda från spelanläggningar, personer vars beteende sannolikt kommer att störa spelverksamheten och de som frivilligt har listats. själva hör till dem som är förbjudna att delta i spelverksamhet. Den sista gruppen har tre år på sig att ta bort sig från förbudslistan.

Är franskt lotto lagligt?
Hur man spelar franskt lotto

Hur man spelar franskt lotto

Individer är inte begränsade till endast fem siffror och bonusnumret; man kan välja fler. Varje ytterligare nummer debiteras separat, men att ange flera nummer i en enda dragning ökar en persons chanser att vinna. Ett systemspel är ett namn för denna typ av satsning.

Ytterligare nummer skapas automatiskt som en del av denna funktion för att göra alla möjliga kombinationer. I det franska lotteriet måste individer välja sex nummer (5 + 1). När spelare placerar en satsning på System 7, genererar Lottoland-systemet alla tänkbara sexsiffriga kombinationer baserat på de sju siffror som individer väljer.

Det vanligaste felet som görs av lotterispelare är att enbart fokusera på det stora priset på första nivån. Den är också bland de dyraste. Därför måste spelare först och främst vara medvetna om att ju större den primära belöningen är, desto högre är oddsen mot att en vinner den. För det andra, ju större storpris, desto större buzz och desto fler biljetter sålda. Således, även om spelare slår oddsen och vinner det stora priset, finns det många fler chanser att dela det.

Hur man spelar franskt lotto
Vad är oddsen för att vinna franskt lotto?

Vad är oddsen för att vinna franskt lotto?

Lyckosökare väljer först fem nummer från huvudpoolen på ett till 49 och ett turnummer från en separat pool på ett till 10 att spela. För att vinna måste vem som helst matcha alla fem nummer, inklusive bonusbollen. Spelare måste matcha de fem huvudsiffrorna, inklusive lyckotalet, för att vinna jackpotten. Chanserna att vinna ett pris är rimligt höga eftersom det franska Lotto innehåller åtta olika prisavdelningar, allt från att bara träffa lyckotalet till att matcha alla fem siffrorna.

Sannolikheten att vinna det franska Lotto är ganska hyfsad för ett lotteri med hög utbetalning. Oddset på 19 miljoner till en kan verka överdrivet, men jämfört med vilken annan lott som helst online är det franska lotto mer än rättvist. Dessutom finns det många chanser att vinna belöningar på lägre nivå helt enkelt genom att matcha ett eller två nummer.

När prisbelöningen sprids till jackpotten och ställer in prisnivåer, beräknas den procentandel som tilldelas varje belöningskategori. För ytterligare 0,80 € per rad kan spelare delta i en andra lottodragning. Den andra dragningen är en separat händelse när fem siffror från ett till 49 väljs; chansnumret är inte tillämpligt i denna dragning. Biljettinnehavare deltar med samma nummer som de använde i huvudspelet, med spelare som får belöningar för att välja två till fem siffror.

Vad är oddsen för att vinna franskt lotto?
Utbetalningsalternativ om spelare vinner spelet

Utbetalningsalternativ om spelare vinner spelet

Jackpotten och Match 2-priserna är båda fastställda belopp. De andra två belöningarna är pari-mutuel, vilket betyder att deras värde varierar från dragning till dragning. De fasta utmärkelserna betalas först med pengar från prispotten, sedan går 28 procent av den återstående fonden till Match 4-spelare och 72 procent till Match 3-spelare.

Den franska Loto Raffle är ett dotterbolag till det klassiska spelet med prisgaranti. En exklusiv kod produceras för lotteriet i varje rad med lottonummer som spelas. 10 vinnande koder väljs ut slumpmässigt, var och en får tjugo tusen euro. Unika lotteridragningar görs ibland för att generera fler vinnare. Under 2017 gav en jullotteri en belöning på hundra €20 000.

Utbetalningsalternativ om spelare vinner spelet
Tips och tricks för att spela fransk lotto

Tips och tricks för att spela fransk lotto

Även om Franska Lotto är ett hasardspel, det finns tekniker för att förbättra en individs odds att vinna kontantpriser. I det ursprungliga franska lotteriet "Lotto" kan spelare också använda JackpotHunt-alternativet för att få sin insats automatiskt förnyad efter varje dragning för nästa dragning tills den första jackpotten har vunnits. Spelare kan lägga till ytterligare villkor till sin insats för att delta i spelet, såsom en minsta jackpott eller ett senare dragningsdatum.

Det franska lotto dras tre gånger i veckan, på måndag, onsdag och lördag, för 156 möjligheter att vinna en miljon euro per år. Spelare kan öka sina chanser att vinna kontantbelöningar genom att satsa på flera dragningar. För detta tips måste individer komma ihåg att spela franska lotto varje vecka. Det är aldrig ett problem eftersom prenumerationsalternativet är tillgängligt.

Individer kan använda prenumerationsfunktionen för att få ett vadslagningsspel automatiskt förnyat eller kört tills de väljer att avsluta det. Detta innebär att fram till sluttiden är en persons insats på varje dragning för lott på nätet. Det tillkommer ingen extra kostnad, och spelarna kan välja hur ofta deras prenumeration ska faktureras.

Tips och tricks för att spela fransk lotto