Bästa German Lotto Lotto 2022/2023

Tyska Lotto är ett av Europas största lotterier, även om det har ett lågt pris. Lotteriet, även känt som German Lotto 6Aus49, har enorma jackpottar, tio separata prisnivåer och ytterligare tre bonusspel, vilket gör det till ett världsmästarlotteri. Sex av 49 är den bokstavliga översättningen av termen 6 aus 49. Ett SuperNumber drar efter att de vanliga sex siffrorna har matchat när individer spelar Tysklandslotto online.

Detta nummer matchar ett tidigare tilldelat serienummer. Dessutom finns det upp till tre bonusspel, med två lotterievenemang som dras på onsdagar och tre lotterier som dras på lördagar, vilket ger spelarna ännu fler chanser att vinna.

Bästa German Lotto Lotto 2022/2023
Var kan man köpa biljetter till German Lotto?

Var kan man köpa biljetter till German Lotto?

Spelare kan köpa tyska lottobiljetter online på https://www.lotto.de/. Officiella lotteriåterförsäljare är också tillgängliga online för att köpa lotter. En enkel rad kostar €1,20, medan en dubbeljackpotlinje kostar €2,40. Individer kan kolla för att se vilka andra spel de vill spela eftersom de också kostar extra. €1,25 för Super6, €2,50 för Spiel77 och €5,00 för GlücksSpirale.

Serienumret är en viktig del av det tyska lotteriet. Detta nummer är förtryckt på de fysiska publicerade biljetter som säljs i Tyskland. De har en inverkan på huvudspelet och de tre bonusspelen.

Var kan man köpa biljetter till German Lotto?
Historien om tyska lotto

Historien om tyska lotto

Året är 1955, och det är en tid av enorm teknisk utveckling och betydande kulturella revolutioner. Tyska Lotto 6Aus49 föddes också i år då fyra tyska delstater bildade ett samarbete för att driva detta berömt lotterispel.

Den första dragningen av Lotto 6Aus49 var i Hamburg den 10 september 1955, med en trumma konstruerad av trä och glas. Spelet gick in i den samtida eran den 4 september 1965, när lottningarna sändes live. Dragningen sändes i tv fram till 2013 och streamas just nu live från Saarländischer Rundfunk-studion på internet.

1974 togs Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) i drift när fler tyska stater gick med i Lotto 6Aus49. Lotteriefegescllschaften grupperar samman 16 lotterier. DTLB har ett rykte för sitt välgörenhetsarbete, med donationer på över 23 miljoner euro till lokala ändamål.

Nutid

Sedan lanseringen har detta engagerande spel blivit inarbetat i det tyska samhället och definierar sig som ett av de mest kända spelen på grund av dess prissättning, enkla spel och höga jackpottar. 6Aus49-lotteriet delar ut nästan fem miljarder euro i priser varje år. Det är ingen överraskning att detta lotteri är en solid favorit bland tyska spelare, med ett rekordstort pris på 45,3 miljoner euro som vunnits av tre lyckliga vinnare 2007. 2006 vann en spelare jackpotten på 42,6 miljoner euro, vilket var den största jackpotten med en enda biljett någonsin.

Några veckor senare såg Lotto 6Aus49 sin näst högsta jackpottvinst för en enstaka lott online, med ett pris på €37,7 miljoner som vunnits av en lycklig spelare. Lotto 6Aus49 garanterar en jackpott på en miljon euro under veckan och tre miljoner euro under helgen.

Historien om tyska lotto
Är det lagligt att spela på tyska lotto?

Är det lagligt att spela på tyska lotto?

Det tyska lotteriet är lagligt och spelare kan delta utan rädsla för juridiska konsekvenser. Man måste dock se till att deras land tillåter sådant spel. Det nya statliga fördraget om spel 2021 fastställer federala staters ansvar för allmän säkerhet och ordning. Dessutom gör de nya standarderna ett slut på osäkerheten om europeiska regler och licenser och de många restriktionerna i tyska delstater.

Online lotteri webbplatser behöver en företagsadress inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och en tysk licens för att erbjuda sina tjänster i Tyskland. Lotteriförsäljarna måste följa många standarder när det gäller ansvarsfullt spelande och regler för penningtvätt.

Är det lagligt att spela på tyska lotto?
Hur man spelar tyskt lotto online

Hur man spelar tyskt lotto online

Individer kan spela Tyskland Lotto genom att välja sex nummer från ett till 49 och ett extra nummer från noll till nio.

Individer ser en kopia av lotterna som de köpt online innan den aktuella kvällens dragning som en del av Lotteriets Se-Din-Biljetttjänst. Dragningarna sker varje lördag kl 7:25 CET på kvällen och onsdag kl 18:25 CET.

Det finns nio stora prisavdelningar i det tyska lotto, varav fem involverar Supernumret. Supernumret, även känt som "Superzahl", är ett tilläggsnummer som använder ett förutsägelseintervall från noll till nio för att bestämma den tyska lottojackpotten och tredje, femte, sjunde och nionde prisdivisionerna.

Jackpot Rollover

I början av 2009 antog tyska Lotto 6aus49 en regeljustering som begränsade längden på en rollover-serie till tretton drag. En annan justering gjordes i augusti 2020, där jackpotten rullade över tills den når ett tak på 45 miljoner euro.

När jackpotten når taket måste varje nästa dragning som innehåller en jackpott vinnas. När inga biljetter matchar hela sex huvudsiffror utöver bonus Supernummer i den dragningen delas prispotten upp mellan de efterföljande största mottagarna av prisdelningen.

Hur man spelar tyskt lotto online
Vad är oddsen för att vinna tyskt lotto?

Vad är oddsen för att vinna tyskt lotto?

Jackpotten har en chans att vinna en på 139 838 160. Eventuella vinster från detta lotteri beskattas inte i Tyskland. Men invånare i andra länder bör kontrollera om de måste betala skatt på sina vinster. Match-6 andraplatsen är det största priset som spelare kan vinna utan Supernumret.

Antagandet av Superzahl och bonusbollen 2013 medförde ännu fler modifieringar. Superzahl ökade oddsen att vinna valfri Lotto 6Aus49-jackpot med 74 procent. Denna ökning var från en på 54 till en på 6,6. Mest spännande av allt, när individer matchar de totalt sju siffrorna, vinner de ett månatligt pris på 10 tusen euro som betalas ut varje månad under de kommande tjugo åren.

Vad är oddsen för att vinna tyskt lotto?
Utbetalningsalternativ när spelare vinner tyska lotto

Utbetalningsalternativ när spelare vinner tyska lotto

Spelet Spiel77 korrelerar med alla sju siffrorna i serienumret, och för att vinna måste siffrorna inte bara matcha utan också vara i samma ordningsföljd som de valda numren. Matcha alla sju i rätt ordning för att vinna den rullande jackpotten, som börjar på €177 777 och regelbundet överstiger en eller två miljoner med omsättningar.

Det finns sex andra prisklasser med förutbestämda värden att vinna. Andrapriset är €77 777, som vinnas genom att kombinera de sex sista siffrorna i rätt ordning.

Super6 fungerar på samma sätt som Spiel77, förutom att endast sex nummer dras. De sista sex siffrorna i deltagarnas serienummer hänför sig till dessa nummer. Man måste återigen matcha de korrekta siffrorna, som måste vara i samma ordning som de dragna. Det finns sex priser med fast värde, som börjar med en garanterad jackpott på 100 miljoner euro.

Slutligen sker dragningen av GlücksSpirale på lördagar. För att vinna måste spelare replikera både siffrorna och mönstret i deras ritning baserat på deras serienummer. Spelare kan bara vinna 10 euro genom att matcha den sista siffran på GlücksSpirale. Dessutom kan man vinna 100 000 euro om de matchar de sex sista siffrorna korrekt.

Utbetalningsalternativ när spelare vinner tyska lotto
Tips och tricks för att spela tyska lotto

Tips och tricks för att spela tyska lotto

Att spela i varje Lotto 6Aus49-dragning är en av de bästa metoderna för att öka oddsen att vinna jackpotten. Man kan använda samma nummer i efterföljande dragningar. Spelare kan också använda det här alternativet för att öka antalet framtida dragningar de vill delta i.

Köp flera Lotto 6Aus49 lotteri biljetter med distinkta nummerkombinationer för att öka chanserna att vinna jackpotten. Att köpa flera lottobiljetter till samma evenemang kan bli dyrt. Ett billigare alternativ är att gå med i eller starta ett lotterisyndikat.

En online lotto syndikat gör det möjligt för spelare att dela upp utgifterna för att köpa många lotter online med en grupp människor, till exempel kollegor, släktingar eller vänner. Nackdelen är att om syndikatet vinner jackpotten måste individer dela på intäkterna.

När man använder Quick Pick-metoden får de siffror som andra spelare kanske inte tänker på. Slumptalsgeneratorn kan också förse dem med nummer som kan vinna jackpotten på Lotto 6Aus49. Individer kan också välja sina lyckonummer baserat på om de är "varma" eller "kalla". Dessa siffror är baserade på regelbundet dragna och mindre vanligt dragna siffror och förfallna siffror. Att hålla sig till dessa siffror är en annan utmärkt taktik.

Tips och tricks för att spela tyska lotto