Bästa Lotto 6/45 Lotteri 2024

Ett stort lotterispel tillgängligt i Kroatien är Lotto 6/45. Lotterioperatörens huvudkontor i Zagreb sänder dragningarna på nationell tv två gånger i veckan kl. 20.00 lokal tid på torsdagar och söndagar. På dragningsdagar slutar onlineförsäljningen av Lotto 6/45-biljetter kl. 18.30 lokal tid och börjar igen kort därefter.

Kroatien får endast ha ett lotteri enligt artikel 9 i lagen om hasardspel. Denna begränsning sträcker sig även till försäljning av onlinelotterispel, som endast kan erhållas från Hrvatska Lutrija, ett företag med statlig licens.

Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hur man köper en Lotto 6/45-lott online

Biljetterna kostar 2 HRK ($0,2) var och spelare kan enkelt lära sig hur man köper lotter till Lotto 6/45 som är tillgängliga online från den officiella Hrvatska Lutrija-webbplatsen.

Alternativt finns lotter tillgängliga hos auktoriserade lotterihandlare över hela Kroatien. Spelare måste vara minst 18 år för att delta. Tyvärr kan deltagare utanför Australien för närvarande inte komma in i Loto 6.

Historien om Lotto 6/45

Från det jugoslaviska lotteriets första dragning i Belgrad i oktober 1945 har moderna kroatiska lotterier hållits och organiserats. Lotterier har dokumenterats i Kroatien sedan 1762 i Zagreb.

Som en del av det jugoslaviska lotteriet, Hrvatska Lutrija, en av de många regionala lotterier, skapades 1951. Den fick självständighet och blev en distinkt enhet inom den socialistiska republiken Kroatien tjugo år senare. Det är fortfarande den enda organisationen som har tillåtelse att erbjuda lotterispel i Kroatien, inklusive internetspel.

När Kroatien fortfarande var en kommunistisk nation på 1960-talet började regeringen tillåta hasardspel. Regeringen tolererade hasardspel, men det var bara tillåtet under fotbollsmatcher.

När Sovjetunionen kollapsade 1991 fick den första operatören med statlig licens att acceptera spelare från Kroatien. Omsättningen var begränsad och kunde endast vara tillgänglig på särskilda spelbås eller butiker.

Den inledande Loto 6-dragningen genomfördes den 6 november 1988 och Hrvatska Lutrija körde den. Denna dragning hölls på söndagar och en andra dragning lades till den 22 mars 2018.

Är Lotto 6/45 lagligt att spela?

Onlinespel är lagligt i Kroatien för medborgare och utländska besökare som är minst 18 år gamla. Spelare bör helst bara besöka webbplatser som har en statlig licens just nu. Det finns flera alternativ tillgängliga för kroater, inklusive att spela online eller på någon av landets fysiska platser.

Liksom alla regleringspliktiga branscher innehåller spelmarknaden flera regler som syftar till att legitimera spelverksamheten. Den kroatiska regeringen fortsätter att bortse från populariteten för offshore-platser. The Game of Chance Act, som antogs 2009, mildrade vissa spellagar.

Denna nya förordning bidrog till att bana väg för fysisk platsutveckling, vilket gav spelarna fler utmärkta alternativ.

På grund av momspåläggningen på 20 procent flydde små spelföretag från marknaden 2009; denna situation fortsätter idag. Största delen av Kroatiens statliga intäkter intjänades av lotterier och bingo, som dominerade spelindustrin.

Efter att ha gått med i EU var Kroatien tvungen att ändra sin spellagstiftning för att överensstämma med resten av medlemmarna. Som en del av den nya utvecklingen krävde alla nationella spelföretag licensbetalningar. Kroatien har för närvarande en blomstrande spelsektor, och onlinespeloperatörer är ivriga att dra nytta av detta.

Hur man spelar Lotto 6/45 Online

För att spela väljer spelarna sex nummer mellan 1 och 45 eller ett snabbval för en uppsättning slumpmässigt valda nummer. Två gånger i veckan, torsdag och söndag, spelas Lotto 6. Från de återstående kulorna i trumman dras en extra kula. Spelare måste matcha alla sex dragna huvudkulor för att vinna jackpotten på Lotto 6/45.

I System Entry väljer spelare upp till 20 nummer som kommer att delta i dragningen på olika sätt. Det här inlägget är en fantastisk strategi för att öka sannolikheten att vinna, men det ökar också kostnaden för biljetterna.

Spelare kan vinna jackpotten genom att matcha de sex slumpmässiga siffrorna de får som en del av det extra Joker-spelet, som kostar HRK 5 ($ 0,65) att delta.

Den högsta belöningen i Lotto 6 är bara en del av den totala prispotten baserat på antalet sålda lotter och har ingen minsta jackpott. Det finns inga begränsningar för antalet vinnare eller jackpottvärdet i Lotto 6/45. HRK 16 584 320 ($ 2167 290) var den högsta Loto 6-jackpotten som någonsin vunnits 1995.

Vad är oddsen för att vinna Lotto 6/45?

Chanserna att vinna jackpotten på Lotto 6 är 1 på 8 145 060, och fem olika belöningsnivåer är tillgängliga för spelare. Oddsen för att matcha sex nummer för andrapriset är 1 på 8 145 060.

Oddsen för tredje och fjärde priskategorierna, 5+ Bonusboll och 5 är 1 på 1 357 510 respektive 1 på 35 724. De sista priskategorierna är 4, med odds 1 på 733, och 3, med odds 1 på 45.

Lotto 6/45-vinnare har upp till 60 dagar på sig att skicka in ett krav, och vinster betalas endast ut som engångsbetalningar. Skattefria vinster upp till HRK 750 ($ 98). Från HRK 750 till HRK 10 000 ($1300), vinster är föremål för en skatt på 10 %. 15 % skatt tillämpas på vinnare mellan 10 000 och 30 000 HRK ($ 3920), och 20 % skatt tillämpas på vinster mellan 30 000 och 500 000 HRK ($ 653 415).

Över 500 000 HRK i vinster är föremål för en skatt på 30 %. På grund av att skatt dras vid källan är det inte nödvändigt att deklarera vinster.

Utbetalningsalternativ för Lotto 6/45-vinnare

Kroatiens officiella valuta är Kuna, som främst används på landbaserade anläggningar och av landets enda statligt licensierade internetleverantör. På online-ställen har användare en olika betalningsalternativ. Några av de tillgängliga metoderna är banköverföringar, e-plånböcker, betal-/kreditkort, förbetalda kort och digitala valutor som Bitcoin och Ethereum.

Online lotterispelare i Kroatien har en mängd olika metoder för att finansiera sina konton och ta ut vinster. Denna strategi gör kredit- och debetalternativ från VISA och MasterCard tillgängliga. Det finns fortfarande ytterligare alternativ, som Neteller, PaySafeCard och Skrill. Alla dessa är legitima och tillgängliga.

Tips och tricks för att spela Lotto 6/45

Lotto 6/45 odds på 8 145 060 indikerar att 8 145 060 kombinationer kan dras i följande dragning. Ingen och inget datorprogram kan korrekt förutsäga vilka exakta sex huvudbollar som kommer att väljas i nästa Loto 6-dragning. Men spelare kan fortfarande öka sina odds att vinna genom att spela Lotto 6/45 strategiskt.

Även om lotterinummer väljs slumpmässigt, kan spelare se och utnyttja vissa trender som är vanliga med bästa lotterier online. Spelare måste försöka ha en relativt jämn blandning av udda och jämna siffror när de väljer sin Kroatiska onlinelott.

Endast en procent av gångerna är alla jämna nummer eller alla udda nummer dragna. Vanligtvis är vinnande nummer utspridda runt hela nummerfältet. Den låga halvan och den höga halvan av ett talfält erhålls genom att dela dem på mitten.

Nummer 1 till 19 och 20 till 39 skulle vara i den låga och höga halvan av ett spel med 39 nummer som Croatia Loto. Endast en procent av tiden är alla höga eller alla låga nummer dragna samtidigt. Det ideala förhållandet är 3/4 eller 4/3, motsvarande tre toppar respektive fyra låga eller fyra höga respektive tre låga.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, eller "Lucky Evie", som hon är känd på LottoRanker, kombinerar sitt brittiska analytiska tänkesätt med en passion för siffror för att ge läsarna de bästa lotteristrategierna. Från Londons charmiga gator sållar hon igenom lotteridata och säkerställer att spelare har allt de behöver för att fatta välgrundade beslut.

Send email
More posts by Evelyn Thompson