Bästa Lotto India Lotteri 2023

Lotto Indien är den "nya ungen på blocket" bland nationella lotterier i Indien och på den globala fronten. Detta lotteri är designat för att tillgodose en specifik kundkrets, alla indier över hela världen, oavsett plats, tack vare Lottos onlineplattform. En av de främsta anledningarna till Lotto Indiens växande popularitet är dess attraktiva jackpottar, vanligtvis från 400 miljoner indiska rupier.

Liksom de bästa onlinelotterierna har den också ytterligare tre prisnivåer och gratisspelbonusar, vilket ökar de totala chanserna att vinna ett pris.

Bästa Lotto India Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till Lotto Indien
  Var kan man köpa biljetter till Lotto Indien

  Var kan man köpa biljetter till Lotto Indien

  Lotto Indiens webbplats

  Lotto India-biljetter kan köpas online från lotteriets officiella hemsida. Som sådan borde processen vara en enkel sak för en tippare som utforskar hur man köper en biljett till Lotto Indien. Det tar bara cirka två minuter att köpa Lotto India-biljetter online. Spelare måste dock först registrera sig för ett konto på sajten innan de köper lottobiljetter.

  Registreringsprocessen innefattar att tillhandahålla kontaktinformation och verifiera berättigande till lotteriet. Efter framgångsrik registrering kan spelarna länka sina kredit- eller betalkort till sina skapade konton, som de kommer att använda för att betala för biljetterna de köper.

  Varje Lotto India-biljett online kostar 40 indiska rupier. Biljetter kan köpas via datorer, smartphones eller surfplattor. Det kan dock smartphoneanvändare ladda ner Lotto India-appen och använda den för att köpa sina biljetter.

  Var kan man köpa biljetter till Lotto Indien
  Lotterisyndikat

  Lotterisyndikat

  Online lottosyndikat presentera ännu ett alternativ för att köpa Lotto India-biljetter online. Noterbart är att syndikatmedlemmar vanligtvis inte behöver lära sig hur man köper en Lotto India-lott online, med tanke på att denna uppgift är delegerad till ett fåtal utvalda

  Fördelarna med att gå med i ett lotterisyndikat för att spela Lotto India inkluderar förbättrade vinstchanser, tack vare delade risker och det faktum att spelarna inte behöver gå igenom processen att lösa in vinster på egen hand. Det är förutom att de inte behöver köpa sina biljetter eller oroa sig för lyckonummer att välja.

  Spelare bör notera att de kan betala mer per biljett när de spelar genom ett syndikat eller betala en anslutningsavgift, beroende på organisationens struktur. Vinster delas vanligtvis mellan alla medlemmar i syndikatet. Det innebär ett lägre vinstbelopp per person, även för jackpotten.

  Lotterisyndikat
  Historien om Lotto Indien

  Historien om Lotto Indien

  Som tidigare nämnts är Lotto Indien ett av de nyaste lotterierna i Indien. Den första dragningen skedde i juni 2019, två veckor efter lanseringen. Till en början började det med två dragningar per vecka, vilket fortfarande är fallet. Under lanseringen utsågs Lotto India till det första lotteriet i Indien som uteslutande fungerar online.

  Lotteriet kom också vid en tidpunkt då det fanns för mycket opålitlighet och förvirring kring indiska lotterier, särskilt när det gäller i vilket tillstånd spelarna kunde spela. Därför tillät det spelarna från alla stater att spela, vilket bidrog till att driva fram dess popularitet.

  Historien om Lotto Indien
  Är Lotto Indien lagligt att spela?

  Är Lotto Indien lagligt att spela?

  Lotto India är fullständigt licensierad enligt indiska lagar. Det är också reglerat av relevanta myndigheter för att säkerställa att all dess verksamhet är laglig. Det garanterar spelarna att lotteriets integritet alltid kommer att upprätthållas. Dessutom finns det inga lagar som förbjuder indiska tippare från att spela Lotto India.

  Spelare måste dock vara 18 år eller äldre för att vara berättigade till lagligt spel. Spelare från andra länder är också berättigade att spela på lotteriet, förutsatt att lagarna i deras jurisdiktioner tillåter det.

  Är Lotto Indien lagligt att spela?
  Hur man spelar Lotto Indien

  Hur man spelar Lotto Indien

  Att spela Lotto Indien är relativt enkelt, även för nya spelarna. För att börja måste spelarna först registrera ett onlinekonto hos lotteriet och logga in på sitt konto. De kan sedan besöka sidan "Spela online" och välja sina lyckonummer.

  För att spela Lotto India måste spelarna välja sju lyckonummer. Sex av de slumpmässiga talen väljs från siffror från 1 till 50. Det sjunde numret, jokern, väljs från 1 till 5. Spelare kan välja sina föredragna nummer eller använd en slumptalsgenerator för att göra urvalsprocessen snabbare och enklare. Liksom med de bästa onlinelotterierna kan spelare skicka in så många bidrag de vill.

  Nästa steg är att fastställa antalet dragningar som ska delta. Det kan vara en enstaka dragning eller flera dragningar på specificerade datum upp till tre månader i förväg. Efter nummervalsprocessen kan spelaren lägga till biljetterna i sina virtuella vagnar och fortsätta att betala för dem.

  Efter framgångsrik betalning för onlinebiljetten online skickas ett e-postmeddelande till spelaren med alla detaljer om de köpta biljetterna. Därifrån kan spelare använda panelkontrollen för att avgöra om de har några vinster under de senaste 90 dagarna.

  Hur man spelar Lotto Indien
  Vad är chansen att vinna Lotto Indien?

  Vad är chansen att vinna Lotto Indien?

  Oddsen att vinna ett Lotto India-pris är 1 av 3, vilket är ganska attraktivt. Dessa odds är bättre än de flesta konkurrerande lotterier i Indien, inklusive de som erbjuder lägre lägsta jackpottbelopp.

  De attraktiva vinstoddsen är resultatet av Lottos många prisnivåer. Det finns 12 prisnivåer, allt från jackpotten till €0,50-nivån. De särskilda oddsen för var och en av prisnivåerna markeras nedan.

  Vinstodds på prisnivå

  För förstaprisnivån, som är jackpotten, måste spelarna matcha alla sex siffror och jokern. Oddsen för att göra det är 1 på 79 453 500. Det andra priset kräver noggrann förutsägelse av alla de sex huvudtalen, med odds 1 på 19 863 375.

  Dessutom är tredjeprisnivåns odds för att matcha fem huvudnummer och jokern 1 på 300 960. Slutligen måste spelarna matcha endast fem huvudnummer för att vinna det fjärde priset. Oddsen för det är 1 på 75 240.

  Priserna på femte till tionde nivån delas ut till spelarna som korrekt förutsäger fyra huvudnummer plus jokern, fyra huvudnummer, tre huvudnummer plus jokern, tre huvudnummer och så vidare.

  De respektive vinnande oddsen är 1 på 5 599, 1 på 1 399, 1 på 299, 1 på 74, 1 på 39 och 1 på 10. Oddsen för att vinna det 11:e priset är 1 på 12 för att matcha ett huvudnummer och jokern . Genom att bara matcha jokern vinner spelarna det 12:e priset, som har oddset 1 på 11.

  Vad är chansen att vinna Lotto Indien?
  Indiska Lotto utbetalningsalternativ

  Indiska Lotto utbetalningsalternativ

  Priserna som delas ut för varje prisnivå variera för olika dragningar, med endast jackpotten som har ett lägsta fast belopp på 400 miljoner indiska rupier.

  För det mesta använder spelare sina bankkonton som det primära utbetalningsalternativet. Andra accepterade betalningsmetoder inkluderar The accepterade betalningsmetoder omfatta:

  • Havsöra
  • Euteller
  • Mastercard,
  • Visum
  • Multibanco,
  • Neosurf
  • Trustpay
  Indiska Lotto utbetalningsalternativ
  Tips och tricks för att spela Lotto Indien

  Tips och tricks för att spela Lotto Indien

  Köp många biljetter

  Det första och mest självklara tipset för att spela Lotto Indien är att köpa flera lotter online, förutsatt att budgeten tillåter. Matematiskt ökar chanserna att vinna genom att spela fler gånger. Ett annat sätt att se på det är dock att det finns noll chanser när man inte spelar Lotto India online.

  Ha en budget

  Ett annat viktigt tips är att spelarna bör göra en budget som anger det maximala beloppet de kan spendera på att spela på lotteri inom en viss period och hur ofta pengarna kan spenderas.

  Att göra det kommer att hjälpa till att förhindra att spelarna hamnar i ekonomiska problem genom spelande. Det beror på att det kan vara så roligt att spela Lotto Indien att det blir lätt att tappa reda på finansiella poster.

  Gå med i ett syndikat

  Spelare kan också överväga att gå med i lotterisyndikat eller bilda ett om de inte kan hitta en lämplig sådan och kan hitta tillräckligt många medlemmar att gå med. Det kommer att bidra till att öka sannolikheten att vinna, även om de vunna beloppen kommer att delas mellan alla syndikatmedlemmar. Syndikat tillåter också spelare att spela på några av de bästa onlinelotterierna i andra jurisdiktioner.

  Hämta vinster i tid

  Lotto India skickar meddelanden till alla vinnare efter varje dragning. Spelare bör därför leta efter meddelanden ofta för att ta reda på om de har vunnit. I händelse av en vinst bör de göra anspråk på vinsten så snart som möjligt, eftersom inlösentiden kan löpa ut. Det är särskilt fallet för stora vinster som har fler krav på anspråk.

  Tips och tricks för att spela Lotto Indien