Bästa Lotto Max Lotto 2022/2023

Ett av de mest populära onlinelotterisystemen i Kanada är Lotto Max, som hanteras av Interprovinsial Lottery Corporation. Det är två Lotto Max-dragningar varje vecka: tisdagar och fredagar. Vissa intresserade spelare kanske inte vet hur man köper en Lotto Max-lott online. Andra försöker förstå spelets grundläggande regler, vinstchanser och expertförslag. Det här inlägget tar upp dessa problem på rätt sätt.

Eftersom det är ett nationellt lotteri, spelas Lotto Max i alla kanadensiska regioner. Varje provins har ett unikt datorsystem; sålunda verifierar onlinebiljettdistributörer endast biljetter som har köpts i deras regioner. De som vill spela Lotto Max online bör endast köpa biljetter från auktoriserade sajter. I de flesta fall måste de skapa ett konto med sin valda plattform.

Bästa Lotto Max Lotto 2022/2023
Var kan man köpa biljetter till Lotto Max
Var kan man köpa biljetter till Lotto Max

Var kan man köpa biljetter till Lotto Max

Därifrån är det enkelt att köpa en lott online. De flesta återförsäljare som säljer Lotto Maxbiljetter online har också andra spel på sina webbsidor. Så när en kund loggar in måste de ange vilken typ av lotteri de vill delta i. Efter att ha klickat på knappen "Köp biljett" måste de välja sina lyckonummer som genereras automatiskt.

Det är absolut nödvändigt att granska detaljerna, t.ex. antalet spelningar innan du checkar ut med en lämplig betalningsmetod. Att lägga till en Multi-Draw är en extra fördel. Att prenumerera på nyhetsbrev rekommenderas starkt för att undvika att missa en dragning.

Var kan man köpa biljetter till Lotto Max
Historien om Lotto Max

Historien om Lotto Max

Lotto Max, som tog över efter sin föregångare Lotto Super 7, lanserades den 19 september 2009. Spelet lottades för första gången den 25 september 2009, med en jackpott på 50 miljoner CAD. Har blivit väl mottaget hela tiden Kanada, Lotto Max-intäkterna från de första tio månaderna var högre än Super 7 under sitt bästsäljande år.

De totala prispotterna, som är nära de största amerikanska jackpottarna, var orsaken till den omedelbara framgången för detta spel. Dessutom tros MaxMillion-funktionen öka spelarens chans att vinna ett större pris.

I juli 2015 hade huvudjackpotten nått C$60 miljoner. Följande år infördes stora förändringar av Interprovinsial Lottery Corporation men de trädde i kraft vid 2019 års dragning som ägde rum den 14 maj. Den 8 juni 2018 spelade dragningen in totalt 50 MaxMillion-vinster men den överträffades i oktober dragning som skedde samma år. Dragningarna den 26 oktober uppgick till hela 115 miljoner C$ för 55 MaxMillions. Vinnaren av den dragningen kom från Edmonton

Historien om Lotto Max
Är Lotto Max lagligt?

Är Lotto Max lagligt?

Kanadensisk lag tillåter provinsregeringar att administrera och kontrollera lotterier, inklusive Lotto Max. Både medborgare och utländska invånare får delta i dessa spel och de måste köpa lotter online i kanadensiska dollar. De provinsiella ritningarna i Ontario, till exempel, övervakas av Ontario Lottery and Gaming Corporation.

Enligt brottsbalken, online lotterioperatörer kan inte dela ut priser enbart baserat på ren brist. Deltagarna måste finansiera vad med pengar eller något värdefullt föremål. I Quebec måste organisationer som driver lotto registrera sig hos myndigheterna, såvida inte deras spel har en internationell räckvidd eller är riktade till spelare från andra provinser. Dessutom måste operatörer betala skatt, lägga upp säkerhet och lämna uppgifter om alla vinnare.

Är Lotto Max lagligt?
Hur man spelar Lotto Max Online

Hur man spelar Lotto Max Online

En lott ger en spelare rätt att delta i Lotto Max. En enkelbiljett kostar C$5 och kommer med två extra snabbval. Det finns 50 nummer tillgängliga, och deltagarna måste välja sju av dem. Spelaren kan antingen välja sin första uppsättning av sju nummer eller ett snabbval för ett slumpmässigt val av 3 set. Varje biljett erbjuder maximalt fem spelningar eller 15 val. Med en extra C$1 kan man få fyra nummer automatiskt valda och ha en chans att vinna en halv miljon.

Huvuddragningen drar till sig ett jackpottpris på minst C$10 miljoner och maximalt C$70 miljoner. Om priset når C$50 miljoner, dras fler dragningar av MaxMillions extrapriser, var och en står på C$1M. MaxMillions fortsätter att ackumuleras tills en vinnare hittas.

Varje vecka kommer det att finnas ytterligare priser om ingen jackpott på 50 miljoner C$ eller mer har hämtats. Om någon vinner huvudjackpotten läggs det outtagna MaxMillions-priset till jackpotten. En engångssumma betalas ut till vinnarna skattefritt.

För att göra anspråk på vinsten från en onlinelott som köpts någon annanstans, bör spelaren återvända till där de ursprungligen fick lotten och skicka den till respektive returadress. Det är lämpligt att skriva ut det juridiska namnet och returadressen och bifoga dem till ansökningsformuläret. Detta säkerställer att ingen annan person gör anspråk på vinsterna om biljetten går förlorad.

Hur man spelar Lotto Max Online
Vad är oddsen för att vinna Lotto Max?

Vad är oddsen för att vinna Lotto Max?

Omnämnandet av ett spelproblem kan frammana tankar om en spelare som tömmer sina bankkonton och sparpengar för att spela Lotto Max online. Men ärligt talat – att spela ett onlinelotteri är en form av spel. Det är dock ingen fara att ta några biljetter för skojs skull och chansen att vinna mer pengar.

Antalet kanadensare som deltar i Lotto Max och vinner en jackpott varje år är extremt lågt jämfört med de som förlorar. Med tanke på att de faktiska oddsen är små bör spelare planera sin vadslagningsbudget baserat på sannolikheten att vinna för att undvika överutgifter.

Lotto Max kan ha en liten chans att vinna, men är kostnaden värd den potentiella vinsten? Ta en titt på oddsen att vinna för olika matcher, här är siffrorna.

Prisbiljett på C$5 i tre val

 • Huvudjackpott: 33 294 800
 • MaxMillions 7/7: 33 294 800
 • 6/7+ Bonusnummer: 4 756 400
 • 6/7: 113,248
 • 5/7+Bonusnummer: 37 749
 • 5/7: 1,841
 • 4/7+Bonusnummer: 1 105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bonusnummer: 82,9
 • 3/7 ($5 gratisspel): 8,5
 • Valfritt pris: 7

För MaxMillions, om inte spelaren matchar 7/7 nummer, kan de inte vinna ett sekundärt pris. Om det inte finns någon vinnande lott kommer huvudjackpotten att överföras till den efterföljande dragningen. I fallet med flera vinnande urval delas det totala priset i enlighet med detta. Det bör noteras att 4/7, 3/7 och 3/7+bonusen är en del av prisfonden medan resten betalas från poolens fond.

Prisbiljett på C$1 i fyra urval

Extra-biljetten, som kostar ytterligare 1 C$, betalas enligt följande.

 • 1/4: 6,8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9,906
 • 4/4: 3,764,376

Högsta priset för Extra är C$500 000. Varje vinnare får hela beloppet även i händelse av flera vinnande nummer.

Vad är oddsen för att vinna Lotto Max?
Tips och tricks för att spela Lotto Max

Tips och tricks för att spela Lotto Max

Framgången för en lotto på nätet handlar inte bara om tur. Historien visar att spelare som har bemästrat de rätta strategierna har en bättre chans att vinna Lotto Max-jackpotten. Det har förekommit fall där personer tagit hem stora priser flera gånger. Vissa tekniker är avgörande om en spelare vill öka sina chanser att vinna.

 1. Undvika satsningar på mönster och multiplar
 2. Välja tal med summan 141 och 240
 3. Ingen satsning på 7 på varandra följande nummer
 4. Spelar bara ett nummer från föregående dragning
 5. Kombinera 3/4 eller 4/3 udda till jämna tal

Generellt är det tillrådligt att köpa fler Lotto Maxbiljetter online samtidigt som man tar hänsyn till ens ekonomiska förmåga. Anledningen till att på varandra följande nummer avskräcks är att de flesta vinnande nummer (cirka 70 %) utgör en total som sträcker sig från 104 till 176. På samma sätt är nummer i samma nummergrupper eller med liknande sista siffror inte ett bra val.

Det är värt att notera att varje onlinelott har lika stor sannolikhet att vinna. Även om ingen känd applikation kan förutsäga den exakta vinnaren, är det bättre att spela med de mest unika och ovanliga siffrorna.

Tips och tricks för att spela Lotto Max