Bästa Magnum 4D Lotteri 2023

Magnum 4D är ett hyllat klassiskt lotterispel som har varit populärt i Malaysia under en tid. Magnum Berhad, det första företaget att få en licens för att driva 4D-spel i Malaysia, äger och förvaltar lotteriet. Det klassiska spelet är lätt att förstå och spela, vilket gör det lämpligt för spelare på alla erfarenhetsnivåer.

Magnum 4D-lotteridragningarna hålls tre gånger i veckan - på lördagar, söndagar och onsdagar. Det finns också tillfällen då specialdragningar hålls, men det finns inga förutbestämda datum för dessa dragningar. De flesta speciella lotteridragningar hålls under evenemang som härskares födelsedagar och kinesiska nyåret. Spelare meddelas om specialdragningarna via biljettdiskarna och får sju dagar på sig att delta i dragningen.

Bästa Magnum 4D Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till Magnum 4D Lottery

  Var kan man köpa biljetter till Magnum 4D Lottery

  För spelare som funderar på hur man köper en Magnum 4D Lottery-lott online, erbjuder detta lotteri två huvudalternativ. För det första kan de köpa dem via någon av Magnum-butikerna spridda över Malaysia på strategiska platser. Spelare måste dock använda sig av dessa butiker för att köpa dessa biljetter.

  Denna metod är idealisk för tippare med enkel tillgång till Magnum-butikerna. Det kommer utan extra avgifter för att köpa biljetter, vilket är fallet med den andra metoden, som diskuteras nedan. Den största nackdelen med att köpa biljetter från utsedda butiker är utan tvekan besväret med att pendla till butikerna för att köpa biljetter.

  För det andra, alla som funderar på hur man köper biljett till Magnum 4D Lottery bör också överväga att köpa dem från onlineplattformar. Magnum Berhad säljer dock inte 4D-biljetter genom sin webbplats eller mobilapp. Vissa agenter köper dock Magnum 4D Lottery-biljetter online på en av sina kunder.

  Helst köpa en lott online eliminerar besväret med att behöva besöka de fysiska butikerna och gör det möjligt för personer utan tillgång till butiken att kunna spela Magnum 4D Lottery online. Men deras tjänster drar vanligtvis till sig en avgift, vilket innebär att spelarna får spendera mer för en onlinelott.

  Var kan man köpa biljetter till Magnum 4D Lottery
  Historien om Magnum 4D Lottery

  Historien om Magnum 4D Lottery

  Magnum Berhad, tidigare känt som Magnum Corporation, bildades 1968. Företaget är främst känt för kommersiellt spelande. Men åren det har varit i branschen har hjälpt det att få pålitlighet bland spelarna och tillräckligt med erfarenhet för att erbjuda den bästa 4D lotteritjänster i landet.

  Företaget var det första som fick en licens att marknadsföra och driva 4D-lotterier. Man startade sin verksamhet med 143 försäljningsställen och fortsätter att öka antalet försäljningsställen. För närvarande finns det cirka 450 butiker över hela Malaysia.

  Historien om Magnum 4D Lottery
  Är Magnum 4D Lottery lagligt?

  Är Magnum 4D Lottery lagligt?

  Magnum 4D Lotteri verkar lagligt i Malaysia. Företaget bakom lotteriet har en giltig operativ licens utfärdad av den malaysiska regeringen. Företagets licensnummer är Bhd (8272-D). Den nationella spelregleringsmyndigheten, känd som Unit Kawalan Perjudian, övervakar lotteriet.

  Det försäkrar spelarna att all verksamhet är laglig och rättvis. Alla invånare i Malaysia är lagligt berättigade att spela Magnum 4D Lottery online, förutsatt att de är 18 år eller äldre.

  Är Magnum 4D Lottery lagligt?
  Hur man spelar Magnum 4D Lottery Online

  Hur man spelar Magnum 4D Lottery Online

  Det första steget för att spela Magnum 4D-lotteri är att köpa en lott. Spelare kan sedan välja att spela standardinträdet eller 4D-rullen.

  Standardinträde

  För standardposten måste spelarna välja ett specifikt antal med fyra siffror. Det här alternativet har två divisioner, Small och Big. Den lilla insatsen kvalificerar endast för första-, andra- och tredjepriset. Å andra sidan betyder satsning på det stora alternativet att spelaren kan vinna första-, andra- och tredjepriset, plus ett extra konsultationspris.

  Små satsningar garanterar spelare högre vinster än stora satsningar. De stora satsningarna har dock tio andra specialnummer som belönar spelarna RM 180 för ett enkelspel och tio tröstnummer som betalar RM 60. Det kostar bara 1 malaysisk ringgit (RM) för varje standardinträde.

  4D-rulle

  4D-rulle spelas nästan som standardposten, med en nyckelskillnad är nummervalet. Spelare får ersätta en av de fyra siffrorna med bokstaven R. Bokstaven R representerar alla siffror från 0 till 9. Det betyder att ett val representerar tio vanliga poster.

  Bokstaven R kan placeras i antingen den första eller sista positionen i det fyrsiffriga numret. När den är inställd som den första siffran, kallas den för rulle 1. Roll 4 är när bokstaven är inställd som den sista siffran.

  Hur man spelar Magnum 4D Lottery Online
  Vilka är oddsen för att vinna Magnum 4D

  Vilka är oddsen för att vinna Magnum 4D

  Oddsen att vinna ett pris i Magnum 4D är relativt högre än för många andra lotteriformer. Det gäller dock de lägre priserna. Däremot är oddsen att vinna jackpotten relativt låga, men ändå bättre än jackpottvinstoddsen hos andra lotterier.

  För att vinna jackpotten måste ordningen på de utvalda fyra siffrorna vara exakt lika den för de dragna siffrorna, vilket gör oddsen låga. Lotteriet kompenserar dock för de låga oddsen genom att vara mer spännande och lättspelad.

  Den matematiska sannolikheten att vinna i 4D varierar beroende på vilken typ av insats som valts. 4D roll-spel erbjuder bättre vinstchanser med odds 1 på 13 983 816. De exakta oddsen för alla andra prisnivåer varierar baserat på många faktorer. Det är förutom sannolikheten att vinna tröstpriset, som är 1 på 10 000.

  Vilka är oddsen för att vinna Magnum 4D
  Utbetalningsalternativ för att vinna Magnum 4D

  Utbetalningsalternativ för att vinna Magnum 4D

  Magnum 4D-lotteriets utbetalningsalternativ är beroende av anspråksbeloppet. Små vinster kan betalas ut kontant och större vinster i checkar. Alla betalningar görs personligen, vilket innebär att vinnarna måste vara fysiskt närvarande för att hämta ut sina vinster.

  Anspråk kan göras nästa dag efter oavgjort och upp till sex månader. Spelare måste visa upp sina ursprungliga vinstbiljetter och identifieringshandlingar för att få ut priser.

  För priser på RM60 000 eller mindre kan spelarna hämta sina vinster från vilket Magnum 4D-uttag som helst. Outleten behöver inte nödvändigtvis vara den där de köpte sina biljetter. Vinster upp till RM2 000 000 kan hämtas på vilket Magnum 4Ds regionala kontor som helst.

  Däremot kan varje vinstbelopp på mer än RM2 000 000 endast hämtas från Magnum 4Ds huvudkontor. Spelare måste boka tid på huvudkontoret innan de besöker för att hämta ut sina priser. Lotteriets huvudkontor ligger i Kuala Lumpur.

  Utbetalningsalternativ för att vinna Magnum 4D
  Tips och tricks för att spela Magnum 4D

  Tips och tricks för att spela Magnum 4D

  • De första pro-tip-spelarna kan använda för att öka sina vinstchanser i Magnum 4D-lotteriet ökar antalet lotter de köper. Att köpa fler Magnum 4D-lotterier online per dragning ökar de matematiska oddsen att vinna, vilket ger spelaren en högre sannolikhet att vinna. I synnerhet, spela ett onlinelotteri ökar ofta chanserna att vinna, även om varje biljetts matematiska sannolikhet förblir densamma.
  • Spelare, särskilt de som kommer på hur man spelar Magnum 4D Lottery online, bör undvika att använda uppenbara nummermönster när de väljer sina lyckonummer. De kan använda en effektiv formel istället. Många formler och programvara för att välja nummer finns tillgängliga online. Formlerna hjälper till att sprida siffrorna, vilket ökar chanserna att vinna.
  • Ett annat pro-tips som spelarna bör implementera är att hantera sin bankrulle effektivt. Spelare bör sätta en strikt budget för sina spelmedel och hålla sig till budgeten. Det kommer att hjälpa dem att minimera chanserna att bli beroende av spelet och undvika att hamna i ekonomiska problem. Magnum 4D-lotteri är ett hasardspel, och inget knep kan användas för att garantera en lönsam vinst.
  • Slutligen bör spelarna se till att de kontrollerar sina biljetter efter dragningen för att ta reda på om de har vunnit. Om du gör det kommer du att undvika att deras priser blir outtagna. Dessutom bör de göra anspråk på priser inom sex månader efter dragningen, tidsgränsen för att göra anspråk på priser.
  Tips och tricks för att spela Magnum 4D