Bästa Mark Six Lotteri 2024

Hängivna onlinelotterispelare i Hong Kong investerar sin tid i att plocka fram de bästa spelen att satsa på, och ofta nöjer de sig med Mark Six. Men kanske är de benägna att spela det här lotteriet eftersom det inte kommer med komplicerade regler. Istället anger Hong Kong Jockey Club (HKJC) de steg som spelare måste följa för att delta och gå iväg med jackpotten om de har tur.

Utöver det har Mark Six funnits i decennier (det är Kinas längsta lotteri), så det är säkert att säga att det har vunnit förtroende hos många spelarna i regionen. Eftersom det är fallet tvekar de inte att satsa på det eftersom de vet att det är legitimt.

Bästa Mark Six Lotteri 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Var kan man köpa biljetter till Mark Six

"Var och hur man köper en Mark Six-lott online" är en fråga som många Hongkongers frågar när de längtar efter att satsa på detta kasinoalternativ. Här är en fantastisk nyhet – det finns flera pålitliga sätt att göra det.

Till att börja med kan spelare få sina lotto på nätet från Happy Valley och Sha Tin kapplöpningsbanor. Spelare som inte kan ta sig till dessa två platser är fria att besöka någon av HKJC:s bettinggrenar utanför kursen, men det är värt att notera att deras öppettider beror på om det är en fotboll planerad samma dag. Alternativt kan man köpa Mark Six-biljetter online eller per telefon.

Ett standardinträde i Mark Six kostar 10 HKD, och spelarna får också göra delinvesteringar på 5 HKD. Man måste köpa sin biljett före 21:15 de dagar då dragningar ska ske, vanligtvis på tisdagar, torsdagar och lördagar. Dragningen skjuts till söndag om det är ett hästkapplöpning på den senare.

Den korta historien om Mark Six

De Hong Kong Jockey Club lanserade Mark Six den första veckan i september 1975, i hopp om att göra sig av med de ökande illegala prisdragningarna vid den tiden. Men många tippare togs med detta spel eftersom det gav en möjlighet att tjäna snabba pengar.

Till exempel hade den första Mark Six-dragningen en jackpott på 120 000 HKD, tillräckligt för att köpa en lägenhet i några av Hongkongs stadsområden i slutet av 1970-talet. Men inom en kort tid insåg spelare att chanserna att vinna spelet var små, så de satsade på det för nöjes skull.

Ursprungligen kom Mark Six med ett 6-av-14-format, som ändrades till en 6-av-36-ritning 1976. Idag har det ett 6-av-49-format som har varit effektivt sedan dess. 2002

Är Mark Six lagligt?

Ja, Mark Six-lotteriet är auktoriserat av Gambling Ordinance (Cap. 148) i Hong Kong. Det är dock bara lagligt för spelare som är 18 år och äldre; dessa individer kan satsa på det online eller på fysiska spelanläggningar där dess insatser accepteras.

Det kan nämnas att turister också kan satsa på Mark Six när de är i Hong Kong, men inte när de är utanför regionen. Men återigen, detta lotterispel är bland de få lagliga spelformerna i de senare. Så spelarna bör inte blanda ihop dess laglighet med andra förbjudna alternativ, till exempel offshore betting online.

Hur spelar man Mark Six Lotto?

Som förväntat måste alla intresserade tippare först veta hur man köper en biljett till Mark Six innan de deltar. Sedan, efter att ha förvärvat det, kan de lära sig processen att spela spelet.

Så, här är hur det går till. Spelare börjar med att välja en inträdestyp; de tillgängliga alternativen är:

 • Enda
 • Flera olika
 • Bankman
 • Snabbval

En spelares inträde avgör vanligtvis nästa steg att följa. Till exempel kräver en enskild post att de väljer sex nummer inom intervallet 1-49. Däremot kan de välja sju eller fler nummer i samma omfång om de skapar andra poster, till exempel Multipel eller Banker.

Till exempel, när en tippare gör en enstaka inmatning, väljer de sex bollar eller nummer, och en till (bonusbollen) dras från de ovalda 43 bollarna; de sju gör den vinnande kombinationen. Om de speglar dem dras i lotteriet, säkrar spelaren jackpotten.

Vissa tippare vet inte hur man spelar Mark Six online, men de borde inte oroa sig för det eftersom proceduren är densamma som förklarats ovan. Det finns dock ett annat krav; man måste registrera ett spelkonto hos HKJC för att satsa på lotteriet.

Om du gör det, måste de gå till en av institutionens bettingfilialer utanför kursen med sitt ID-kort, en bankomat för sitt Hongkong-konto eller sparkonto och en insättning på 100 HKD.

Vad är oddsen för att vinna Mark Six?

Spelare vill alltid veta sina chanser att bli belönade när de spelar Mark Six. Tja, det här lotteriet har sju prisnivåer, och oddsen för att vinna jackpotten är 1 på 13 983 816. Å andra sidan är sannolikheten att vinna priserna i andra divisioner 1 på 54.

Mark Six har en minsta jackpot på 8 miljoner HKD, men vinnarna har fått mycket mer i detta lottos historia, tack vare Snowball-dragningar. Till exempel vann en tippare HK$86,8 miljoner i september 2017, och en annan belönades med HK$164,49 miljoner samma månad 2014.

Utbetalningsalternativ om en spelare vinner Mark Six

Hong Kong Jockey Club har gjort det ganska enkelt för Mark Six-vinnare att få sina utbetalningar. Så om någon gjorde sitt inträde online, betalas jackpotten direkt till deras spelkonto; de kan dra tillbaka det när det passar så länge de har verifierats.

 • Overifierade spelkonton kan endast initiera utbetalningar efter att deras ägare har visat upp bevis på sina ID-kort och adress.
 • Mark Six-vinnare som köpt sina biljetter offline bör gå till en HKJC off-course vadslagningsfilial nära dem för att hämta sina priser. Speciellt måste de göra detta inom 60 dagar efter vinsten.
 • Mark Six jackpots betalas endast ut som engångsstora summor och är obeskattade.

Vad händer om vinnaren är en utlänning?

Om en jackpottvinnare är baserad utanför Hong Kong kan de fortfarande göra anspråk på sitt pris. De som köpte sina lotter när de var i regionen kan hyra en auktoriserad lotteriagent för att hämta ut sina priser. Naturligtvis har de som spelar spelet online lättare eftersom pengarna sätts in på deras verifierade spelkonton.

Utländska Mark Six-vinnare måste bekanta sig med deras lands lokala lagar för att veta om deras vinster beskattas eller inte.

Tips och tricks för att spela Mark Six

 • Det finns inget säkert sätt att vinna Mark Six eftersom, precis som alla andra onlinelotterier, är vinnarna slumpmässiga. Ändå kan spelare som är redo att ta risken och satsa på den åtminstone beväpna sig med flera knep för att njuta av smidiga spelupplevelser.
 • Så det första en Mark Six-deltagare bör göra är att bemästra spelet. Visst, det är superlätt att spela! Men det är också unikt, vilket innebär att dess regler inte liknar reglerna för andra alternativ. Till exempel, om en spelare inte vet vad som förväntas av dem, är det meningslöst att köpa en lott, för även med den är deras chanser att vinna noll.
 • Något annat som Mark Six online-spelarna kan göra för att ha en fantastisk tid att spela spelet är att utnyttja förutsägelseverktyg för att generera siffror som sannolikt kommer att vinna i nästa dragning. Vanligtvis observerar denna programvara mönster, såsom siffrorna som alltid visas i alla vinnande kombinationer, för att komma fram till kalla och varma siffror. De sistnämnda är de vars sannolikhet att bli lottad är hög.
 • Att gräva djupare i Mark Six är också ett värdefullt tips för spelarna, även om de vet hur man spelar det. Detta ger dem insikt i viktiga saker som vilken typ av bidrag de kan göra, vad de ska göra om de vinner och hur ofta de kan satsa på lotteriet.
About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, känd som "Lucky Lotti" på LottoRanker, kombinerar sin sydamerikanska stil med djup expertis inom globala lotterier. Från Rios soldränkta stränder avkodar Isabella lotteriernas krångligheter och ger spelarna de bästa tipsen och tricken.

Send email
More posts by Isabella Garcia