Bästa Melate Lotteri 2024

Melate är ett extremt populärt lotteri som spelas i landets hemland Mexiko och av andra spelare över hela världen. Lotteriet har två dragningar i veckan, med obegränsade omsättningar tillåtna och minsta jackpottar garanterade. Det finns nio prisnivåer där den lägsta nivån behöver två nummer för att matcha med en chans på 1 på 10 att vinna den. Det finns också alternativen att lägga till två bonusspel för att få ännu fler vinstchanser.

Melate har inte de bästa oddsen att vinna, men biljettpriserna är billiga med en biljett som kostar MXN 15, mindre än en USD, om den köps i Mexiko.

Bästa Melate Lotteri 2024
Var kan man köpa biljetter till Melate
Var kan man köpa biljetter till Melate

Var kan man köpa biljetter till Melate

Melatebiljetter kan köpas in Mexiko eller på valfri lotteriwebbplats där biljetter till detta spel är tillgängliga. Melate-biljetter kan köpas personligen från över 9 000 Pronostics-byråer över hela Mexiko, eller deras hemsida, såväl som från andra lotterisidor online.

Spelare måste köpa biljetter före en timmes avbrottstid om de köper i Mexiko, vilket innebär före 20.15. Andra spelare utanför Mexiko, som spelar Melate online, måste se till att de tillåter några timmar före denna tidpunkt för att ge agenterna tid att fysiskt gå och köpa biljetter.

Det är lätt att veta hur man köper en Melate-lott online. Välj bara en lotteriwebbplats online som erbjuder Melate-biljetter, registrera ett konto hos dem, finansiera kontot, välj sex nummer och vänta sedan med att kontrollera dragningen.

Var kan man köpa biljetter till Melate
Melatens historia

Melatens historia

Mexiko har en lång historia av spel av lotterityp. Det första nationella lotteriet i Mexiko grundades av kung Carlos III av Spanien i slutet av sjuttonhundratalet. Vid den här tiden spelades det främst av överklassen i Mexiko. På grund av dess popularitet grundades många fler lotterier och lotterier eftersom det var ett bra sätt att skaffa intäkter för staten. Lotterier spelade också en nyckelroll i insamlingen till frihetskriget, vilket ledde till att spelets popularitet spreds särskilt bland soldater.

År 1920 ändrades det tidigare namngivna Mexico National Lottery till Loteria Nacional para la asistencia Publica, eller National Lottery for Public Assistance. Sedan introducerades Melate av det statligt drivna Pronosticos 1984. Ursprungligen var det bara mexikanska medborgare som fick spela detta lotteri, men det ändrades 2008 när Pronosticos gjorde lotter tillgängliga online och andra lotterisidor på nätet började erbjuda spelet.

Det ursprungliga Melate-spelet hade en bollpool med 39 nummer som senare ändrades till 56 nummer. Ytterligare två spel lades till Melate, Revancha och Revanchita, 1997 och 2010 för att ge fler möjligheter att vinna fortfarande med samma Melate-nummer.

Melatens historia
Är Melate lagligt?

Är Melate lagligt?

Melate är helt lagligt, men mexikanska medborgare måste vara minst 21 år gamla för att spela på land eller online. Om spelare spelar via lotteriagenters webbplatser måste de kontrollera minimiåldern som krävs för att spela i det land där webbplatsen är baserad. Om tredje parts agenter är korrekt licensierade är det lagligt för dem att sälja lotter eftersom de köper lotterna på uppdrag av kunden i stället för att sälja på lotter som de har köpt.

Är Melate lagligt?
Hur man spelar Melate

Hur man spelar Melate

Melatlotteriet dras två gånger i veckan, på onsdag och söndag klockan 21.15 i Mexico City med en enkelbiljett som kostar MXN 15, vilket är mindre än en USD. Totalt dras sju bollar, sex normala eller naturliga bollar och en extra boll. Om en spelare matchar alla sex normala nummer har de vunnit jackpotten.

Den extra bollen används för att bestämma några av de andra åtta prisnivåerna. Jackpottar kan nå ganska höga belopp eftersom omsättningar är tillåtna, och det finns inget tak på jackpotten som har en minsta utbetalning på MXN 30 miljoner.

Melate är ett väldigt enkelt spel att spela precis som många andra lotterier i världen. Spelare av Melate behöver bara välja sex nummer från nummer 1-56. Siffrorna som väljs kan vara spelarens eget val eller slumpmässigt genererade av sajten.

Det finns också möjlighet att spela de två bonusspelen Revancha och Revanchita, fortfarande med samma sex ursprungligen valda nummer. För dessa två spel dras fler bollar och kan sluta med en jackpott på minst 20 miljoner MXN för att matcha alla sex siffror samt fler prisnivåer.

Hur man spelar Melate
Vad är oddsen för att vinna Melate?

Vad är oddsen för att vinna Melate?

På grund av det relativt breda utbudet av siffror är oddsen att vinna Melate-jackpotten ganska höga. Dessa är inte de sämsta oddsen i världen och jämför ganska bra med ett antal internationella lotterier. Vissa eller dessa lotterier erbjuder högre jackpottar, men deras biljettpriser är också högre. Det fina med Melate-lotteriet är dess billiga biljetter och de många olika prisnivåerna som det erbjuder samt en garanterad minsta jackpott som kan rulla om ett obegränsat antal gånger.

Dessa nio nivåer erbjuder många sätt att vinna tusentals priser på varje dragning. Oddsen sjunker när prisnivåerna minskar tills de når en chans på en av tio att matcha två nummer. De totala oddsen att vinna är en på femton. Den sjunde bollen, eller ytterligare boll, ger möjlighet att vinna på fyra av prisnivåerna.

Vad är oddsen för att vinna Melate?
Utbetalningsalternativ om du vinner spelet

Utbetalningsalternativ om du vinner spelet

Lotterivinster i Mexiko beskattas med en skattesats på 7 %, medan vissa ytterligare skatter kan behöva betalas för internationella spelare i deras egna länder. Priser måste hämtas inom 60 kalenderdagar från dagen efter den vinnande dragningen. Alla priser betalas ut som engångsbetalningar utan möjlighet till livränta. Mexikanska spelare kan hämta vilket pris som helst från de många Pronosticos-byråerna eller från deras huvudkontor i Mexico City, eller direkt på hemsidan.

Onlinespelare som spelar utanför Mexiko kommer att få sina vinster direkt till sitt konto på sajten. Tiden varierar dock från sida till sida med vissa betalningar tar upp till några dagar att släppa. Vissa sajter kan kräva att spelare verifierar sitt ID och sin hemadress, men när detta väl är gjort kommer det inte att krävas igen i framtiden. Spelare bör också läsa Ts och Cs för sajten eftersom vissa kommer att ta ut en provision på de stora priserna.

Utbetalningsalternativ om du vinner spelet
Tips och tricks för att spela Melate

Tips och tricks för att spela Melate

Även om alla lotterier genererar slumpmässiga nummer, statistik kan användas för att försöka förbättra en spelares chans att vinna. Statistik från tidigare spel visar att en spelare måste säkerställa en balans mellan udda och jämna nummer eftersom det är osannolikt att alla vinnande nummer kommer att vara antingen udda eller jämna.

Det kommer med största sannolikhet att vara en blandning av 2/4, 4/2 eller 3/3 eftersom dessa förekommer över 80 % av tiden. Vinnande nummer är också mest sannolikt att förekomma över hela intervallet av nummer med höga och låga nummer mer sannolikt i samma mix som ovan för de udda och jämna nummer.

Det kan också visa sig att vissa nummerspann (t.ex. tonåringar, tjugotal etc.) inte har dragits i tidigare vinnande nummer, vilket innebär att om en spelare lämnar dem utanför sin mix kan de ha en bättre chans.

En annan strategi är att summera alla siffror som en spelare har valt för ett spel och försöka se till att de blir mellan 131 och 211 eftersom 70 % av alla Melate jackpottvinster faller inom detta intervall. Det finns andra strategier, men i slutet av dagen är lotteri fortfarande ett hasardspel.

Tips och tricks för att spela Melate