Bästa Nanum Lotto Lotteri 2023

Nanum Lotto, tidigare känt som Lotto 6/45, är det högsta lotteriet i Sydkorea. Dess popularitet härrör från dess roliga spel och jackpottar i världsklass. Dessutom är lottolotterna rimligt prissatta och kostar mindre än en dollar. Andra utmärkande proffs med Nanum Lotto inkluderar dess enkelhet, kontantutbetalningar för alla priser och imponerande andraklasspriser. Tyvärr är lotteriet endast tillgängligt för invånare i Sydkorea, inklusive turister.

Nanum Lotto-dragningarna sker en gång i veckan, på lördagar klockan 20.40 lokal tid. Dragningen sänds vanligtvis live på en lokal privat kanal som heter SBS.

Bästa Nanum Lotto Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Allt du behöver veta om Nanum Lotto

  Allt du behöver veta om Nanum Lotto

  Ända sedan lotteriet startade har det producerat mer än en miljon pristagare, med 4 789 som gått iväg med jackpotten. Till skillnad från de flesta onlinelotterier, lotteriet annonserar vanligtvis inte garanterade lägsta jackpottar. Ändå avsätter den 75 % av sin totala prispott för jackpotten.

  Jackpotten kan bara rullas om upp till tre gånger. Efter den tredje övergången rullar beloppen ner till de sekundära prisnivåerna.

  Allt du behöver veta om Nanum Lotto
  Var kan man köpa biljetter till Nanum Lotto?

  Var kan man köpa biljetter till Nanum Lotto?

  Det första problemet för de flesta nya spelare måste vara hur man köper en Nanum Lotto-lott online. Nanum Lotto-biljetter kan endast köpas från fysiska biljettförsäljare spridda över Sydkorea. Till skillnad från många andra nationella lotterier nuförtiden, har spelarna inte möjlighet att köpa lotter online.

  Det bästa med att köpa en biljett till Nanum Lotto är att processen är problemfri. En "berättigad" spelare, 18 år eller äldre, behöver bara infinna sig på en utsedd återförsäljare.

  Var kan man köpa biljetter till Nanum Lotto?
  Kort historia om Nanum Lotto

  Kort historia om Nanum Lotto

  Nanum Lotto kom till för bara två decennier sedan, efter att allmänheten krävde ett pålitligt och rättvist lotteri. Företaget som tillhandahåller lotteritjänsterna ägdes och förvaltades av Nanum Lotto Inc. Nanum Lotto Inc. blev den enda tjänsteleverantören för onlinelotterier och vadslagning 2007 genom ett officiellt kontrakt med Korea Lottery Commission.

  2013 lät ekonomi- och finansdepartementet organisationen ta över alla former av lotterier i landet. Det hjälpte till att göra deras lotteri till det enda lagliga tillgängliga då.

  2009 fick organisationen ett nivå 1-certifikat från World Lottery Association Responsible Gaming Framework och ett nivå 2-certifikat 2013. Dessa meriter och många andra som lotterileverantören samlat in under åren hjälpte Nanum Lotto att etablera sig som pålitlig och ansedd.

  Kort historia om Nanum Lotto
  Är Nanum Lotto lagligt att spela?

  Är Nanum Lotto lagligt att spela?

  Nanum Lotto är en licensierade lotterispel fungerade lagligt enligt sydkoreanska lagar. Det regleras av ett nationellt regelverk, vilket hjälper till att ge spelarna sinnesfrid när det gäller pålitlighet. Korea Lottery Commission tilldelade företaget först en femårig licens att driva det nationella lotteriet i Sydkorea 2013.

  Det juridiska kontraktet som gör Nanum Lotto till det exklusiva nationella lotteriet i Sydkorea sträcker sig till att tillhandahålla säkerhet och säkerhet till spelarna. Bland de juridiska kraven är att lotterier endast kan erbjudas spelarna över 18 år och att spelarna ska vara sunda.

  Dessutom är lotterileverantören begränsad till att tillhandahålla sina tjänster till spelarna inom landet, vilket också innebär att spelare inte får spela Nanum Lotto online.

  Är Nanum Lotto lagligt att spela?
  Hur man spelar Nanum Lotto

  Hur man spelar Nanum Lotto

  Nanum Lotto använder standardlotterireglerna i dragningsstil. För att starta spelet måste spelare köpa så många lotter som de vill per de dragningsdatum de vill spela. De måste sedan välja sex huvudnummer från en pool med 45 nummer.

  Det finns inga andra pooler för att välja bonusnummer eller tilläggsspel, vilket gör Nanum Lotto till ett av de mest tillgängliga lotterierna att spela. Spelare bör sedan vänta på dragningen efter att manuellt markera lotterna med de valda siffrorna.

  Spelare kan jämföra de dragna numren med de valda siffrorna. Om du matchar alla sex siffror vinner biljettägaren jackpottpriset. Att missa några av siffrorna kvalificerar också för flera sekundära priser, som också vanligtvis är betydande i mängd.

  Dessutom, en bonusboll dras i allmänhet dessutom till de sex huvudnumren under dragningen. Att matcha bonusbollen kvalificerar spelarna till flera bonuspriser.

  Om flera spelare vinner jackpotten i en enda dragning delas prissumman lika mellan vinnarna. Om ingen vinner jackpotten rullas den över tre gånger och sedan ner till de lägre prisnivåerna.

  Hur man spelar Nanum Lotto
  Vad är oddsen för att vinna Nanum Lotto?

  Vad är oddsen för att vinna Nanum Lotto?

  Nanum Lotto erbjuder några av de bästa vinstoddsen jämfört med andra nationella lotterier. Detta beror på att den har fem olika nivåer av priser som spelarna kan vinna från vilken enskild biljett som helst. Däremot är skillnaden mellan vinstoddsen för de fem prisnivåerna relativt hög, och att vinna jackpotten har de lägsta oddsen.

  Oddsen för att vinna jackpotten genom att matcha alla sex lyckotal är 1 på 8 145 060. Att matcha fem lyckonummer plus bonusbollen, som vinner andraklassens pris, har oddsen 1 på 1 357 510. Det tredje priset är för att matcha fem av de sex huvudnumren.

  Oddsen för det är 1 på 5 725. Matchande fyra huvudbollar vinner det fjärde priset. Oddsen för det är 1 på 733. Den sista prisnivån är för att matcha tre av de sex huvudtalen med oddset 1 på 11.

  De två lägsta prisnivåerna har relativt attraktiva odds. Vinstbeloppen för dessa prisnivåer är dock fasta och relativt låga. Priserna för tredje- och andraprisnivåerna är likartade trots den stora skillnaden i vinstodds.

  Vad är oddsen för att vinna Nanum Lotto?
  Utbetalningsalternativ om du vinner Nanum Lotto

  Utbetalningsalternativ om du vinner Nanum Lotto

  Utbetalningar för Nanum Lotto-vinnare kan göras från biljettåterförsäljarnas butiker eller Nanum Lotto-kontoren, beroende på det vunna beloppet. Lägre belopp betalas från återförsäljarbutikerna där de vinnande lotterna köptes.

  Mer betydande vinster betalas ut från Nanum Lotto-kontor efter bekräftelse av vinnarens identitet och validering av den vinnande lotten.

  Något att notera är att alla Nanum Lotto-vinster är föremål för skatter, och spelare har ännu inte fått en chans att köpa Nanum Lotto-biljetter online. Den sydkoreanska regeringen tar ut en skatt på 22 % på alla vinster på mindre än KRW 50 miljoner (cirka 35 800 USD) och 33 % på alla vinster som överskrider gränsen. Lotteriskattesatserna är bland de högsta i världen.

  Utbetalningsalternativ om du vinner Nanum Lotto
  Tips och tricks för att spela Nanum Lotto

  Tips och tricks för att spela Nanum Lotto

  Köp fler biljetter

  Det mest effektiva sättet att öka den matematiska sannolikheten att vinna är att köpa fler lotter för varje dragning. Att köpa fler lotter, även på de bästa onlinelotterierna, förbättrar inte en spelares chanser att vinna, men det förbättrar åtminstone deras odds.

  Särskilt när man köper flera lotter för samma dragning bör en spelare vara strategisk och diversifiera lottnumret för att öka sina chanser att vinna. Spelare kan använda många effektiva nummervalsstrategier för att säkerställa att de valda siffrorna är väldiversifierade.

  Spela efter den tredje jackpotten

  Annan praktiskt tips för att spela Nanum Lotto ska vänta tills jackpotten rullas om för tredje gången. Jackpottsumman är vanligtvis högst vid den tidpunkten, eftersom lotteriet tillåter maximalt tre omsättningar. Strategin gör det möjligt för spelarna att använda det första tipset eftersom de kan spara sina biljettpengar tills efter den tredje rollover och köpa fler biljetter till nästa dragning.

  Gå med i ett lotterisyndikat

  Lotterisyndikat är mestadels anställda av onlinelotterispelare, där spelare samlar pengar för att köpa lotter online. Att gå med i ett lotterisyndikat är ett annat värdigt tips för spelare som ser fram emot att öka sina chanser att vinna Nanum Lotto.

  Spelare som inte hittar offshorebaserade lotterisyndikat som är lämpliga för dem kan dock bilda sina egna genom att bjuda in vänner och släktingar att spela samma lotteri. De ökade vinstchanserna som lotterisyndikat ger kommer dock på bekostnad av att dela vinster mellan syndikatmedlemmarna.

  Tips och tricks för att spela Nanum Lotto