Bästa New York Lotto Lotto 2022/2023

New York Lotto online är ett USA-baserat lotteri som grundades 1967. Det var en tredje uppsättning av det slag i landet efter New Hampshire och Puerto Rico. Lotteriet är ett statligt företag specifikt av New York State Gaming Commission. Intäkterna från detta lotteri kanaliseras till allmän utbildning. Det statliga lotteriet har sitt huvudkontor i Schenectady och är strikt begränsat till spelare som är minst 18 år gamla.

För Quick Draw-varianten som är en form av keno är minimiåldern satt till 21. Vinster från detta lotteri är föremål för statliga och federala skatter

Bästa New York Lotto Lotto 2022/2023
Var kan man köpa biljetter till New York Lotto (6-ball, 7-ball)

Var kan man köpa biljetter till New York Lotto (6-ball, 7-ball)

För att vara berättigad till en chans på New York Lotto-biljetter online måste man skaffa en lott som automatiskt placerar dem i dragningen. `Förutsatt att en spelare är i den ålder som krävs är de berättigade till en lottolott. Lotter köps vanligtvis online via utsedda mobilapplikationer. Alternativt kan man köpa en lott hos rekommenderade återförsäljare. Vissa återförsäljare är baserade i alkoholförsäljningsställen. På sådana platser måste biljettköpare ha fyllt 21 år.

Det är nödvändigt att köpa biljetter på rekommenderade butiker för att undvika förfalskningar. Några av de mest eftertraktade New York Lotto-biljetter online-återförsäljare inkluderar Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli och Market INC, och lyckliga Lotto Gourmet Deli&Groc alla i Brooklyn.

Spelare i New York ställs inför utmaningen att de inte kan köpa biljetter online. För varierande spel finns biljetter tillgängliga vissa dagar. Till exempel är Powerball-biljetter tillgängliga på måndag, onsdag och lördag medan MegaMillions-biljetter endast säljs på tisdagar och fredagar.

Var kan man köpa biljetter till New York Lotto (6-ball, 7-ball)
Historien om New York Lotto

Historien om New York Lotto

Den första anmärkningsvärda utvecklingen inom lotterisektorn i USA var 1966 när New Yorks invånare röstade för en grundlagsändring som möjliggjorde ett regeringsdrivet lotto. Med 60% av väljarna för, skapades en lotterikommission inom Department of Taxation and Finance. Enligt lagen skulle intäkterna från lotteriet hjälpa till att driva utbildningen.

Den första sloganen för denna lott på nätet var "Din livs chans att hjälpa utbildning". Hittills har lotteriet uppnått sitt mål eftersom det har lyckats samla in mer än 34 miljarder dollar, som alla har använts för att finansiera utbildning.

Lotteriets resa har inte varit helt smidig. Vid ett tillfälle 1976 avbröts biljettförsäljningen i cirka nio månader efter en skandalös händelse. Osålda biljetter utsågs till vinnare. Vid ett annat tillfälle var myndighetsanställda inblandade i att påverka postbiljetterna i ett postrum.

Nyligen 2013 slog New York Lotto samman verksamheten med New York State Racing and Wagering Board och bildade New York State Gaming Commission.

Historien om New York Lotto
New York Lotto laglighet

New York Lotto laglighet

Eftersom New York Lotto är en statlig verksamhet säger det sig självt att satsningen är laglig. Förutsatt att deltagarna är myndiga är de fria att delta. Statliga lagar används för att reglera lotto som hjälper till att höja intäkter. Aktiviteter som anses olagliga och straffbara inkluderar försäljning av biljetter till minderåriga.

New York Lotto laglighet
Hur man spelar New York Lotto

Hur man spelar New York Lotto

Hur man spelar New York Lotto online är en ganska enkel uppgift för spelarna och resten lämnas till lotteriet för att genomföra dragningen. Spelaren måste välja sina föredragna lyckonummer. Vinnande nummer väljs automatiskt med hjälp av en mekanisk boll. Medan dragningarna genomförs är oberoende domare angelägna om att övervaka processen.

I varje dragning väljs sex nummer från huvudpoolen och en bonusboll väljs. Huvudpotten med siffror ligger mellan 1 och 59. Om man vill delta i en dragning, bör de se till att de köper biljetter 15 minuter före dragningen för att överträffa deadline. För att få ett inträde i en oavgjord dragning, lämnar man omkring $1 dollar. $1 dollarn ger spelaren två olika rader med nummer.

Hur man spelar New York Lotto
Vad är oddsen för att vinna New York Lotto (6-ball, 7-ball)?

Vad är oddsen för att vinna New York Lotto (6-ball, 7-ball)?

Detta lotteri har ett antal dragningar som spelare kan vinna. Powerball och Megamillions är bland de tillgängliga lottningarna. Det finns också spel som Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 och Quick Draw som är tillgängliga på detta lotteri. Spel och dragningar lockar till olika odds och utbetalningar. En spelare har en chans på 1 på 46,02 att vinna ett av de fem priserna som erbjuds i detta lotteri.

För jackpotten är vinstoddsen lägre och står på 1 på 45 057 474. Oddsen för en andra position som matchar 5 nummer och en bonus ligger på 1 på 7 509 579. Den tredje positionen med fem matchande nummer har 1 på 144.415 odds. Att matcha fyra nummer har också ett pris och en spelares odds med det här alternativet är 1 på 2180. För att ha en chans till något pris här måste en spelare matcha tre nummer och oddsen är 1 på 96.

Vad är oddsen för att vinna New York Lotto (6-ball, 7-ball)?
Utbetalningsalternativ när du vinner New York Lotto

Utbetalningsalternativ när du vinner New York Lotto

New York Lotto är en annan form av dragning som man kan delta i. Dragningen har fått minimal uppmärksamhet på grund av dåliga utbetalningar. Här ska spelare välja sex nummer från en pool med 59 nummer. Den minsta jackpotten i denna dragning börjar på $2 miljoner. Siffran kan stiga med tiden på grund av rollovers. En rollover innebär scenarier när dragningar genomförs och inga spelare har vunnit jackpotten.

Med varje vinstfri dragning stiger siffran med $300 000. Detta lotto på nätet har inga gränser. Det betyder att vinsterna kan gå till en oändlig siffra förutsatt att ingen spelare har matchat de sex siffrorna. Tre matchande nummer belönas med $1 vilket är det minsta man kan få.

Dragningar görs varje onsdag och lördag kl. 20.15 Eastern Time. Kontantpriser på upp till $600 kan hämtas och hämtas hos vilken lotterihandlare som helst förutsatt att man har meddelat dem tidigare. Alla ovanstående siffror bör samlas in på ett New York Lotto-anspråkscenter.

Utbetalningsalternativ när du vinner New York Lotto
Tips och tricks för att spela New York Lotto

Tips och tricks för att spela New York Lotto

Spelare spelar New York Lotto Online med en vinnande mentalitet. Vinster garanteras aldrig på New York Lotto online. Onlinelotteri är ett turspel men ändå kan man använda vissa strategier för att välja siffror. Man kan använda sig av vetenskapligt kombinerade nummer som produceras av lotterisystem. Andra knep en spelare kan använda för att säkerställa att de får ut det mesta av New York Lotto (6-ball, 7-ball) inkluderar:

Blandar ihop siffrorna

När man väljer nummer är det tillrådligt att spelare inte väljer grupper med ett nummer som att bara välja 20-tal eller ens välja ensiffriga nummer som 1 och 5. Detta är avsett att säkerställa att man spelar ett balanserat spel och därmed ökar en spelares vinstchanser. Talmixen bör jämnt innehålla höga och låga tal över det givna nummerfältet.

Blanda både jämna och udda tal

När du väljer en kombination av sex nummer är det ett bra knep att välja både udda och jämna nummer enhetligt, säg tre udda nummer och tre jämna nummer. Med en sådan spridning av siffror har en spelare en bättre chans under dragningen.

Tips och tricks för att spela New York Lotto