Bästa Pick 3 Lotteri 2023

Pick 3 Lottery är ett dragspel varje dag som anordnas av National Lottery i Belgien. I det här spelet, som namnet antyder, dras tre slumpmässiga nummer från ett intervall från noll till nio. Även om alla ritade siffror är kritiska, är deras ordningsföljd lika viktig. Dragningarna sker dagligen, förutom söndagar och helgdagar. Därför tillåter spelet spelare att köpa biljetter och delta varje dag.

Val 3 är inte tillgängligt för alla; endast de i Belgien kan spela spelet så länge de har uppnått den lagliga spelåldern. Andra medborgare som besöker Belgien kan dock också delta i detta lottospel så länge de befinner sig inom landets gränser.

Bästa Pick 3 Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till Pick 3 (Belgien)?
  Var kan man köpa biljetter till Pick 3 (Belgien)?

  Var kan man köpa biljetter till Pick 3 (Belgien)?

  Val 3 är inte tillgängligt för alla; endast de i Belgien kan spela spelet så länge de har uppnått den lagliga spelåldern. Andra medborgare som besöker Belgien kan dock också delta i detta lottospel så länge de befinner sig inom landets gränser.

  När man bestämmer sig för att spela Pick 3 måste man köpa en biljett, som kan hittas på en National Lottery-godkänd butik i Belgien. En biljett kostar €1. När du köper biljetten ger återförsäljaren spelaren ett lönebesked från vilket de kan välja tre nummer från noll till nio.

  Naturligtvis måste siffrorna vara i form av 000 till 999. När återförsäljaren har behandlat kupongen kommer han att utfärda en spelkupong till spelaren som innehåller spelarens nummerkombinationer och dragningsdatum. Denna biljett måste tillhandahållas vid insamling av vinster.

  För de som inte vill besöka biljettåterförsäljare finns möjligheten att köpa Pick 3 lotter online. Detta kan endast göras via den officiella webbplatsen för National Lottery. Webbplatsen är endast tillgänglig från Belgien, oavsett om man är belgare eller utlänning. Därför är det möjligt att spela spelet online utan att lämna bekvämligheten av sitt hem.

  Viktigt: När du köper en biljett hos återförsäljaren bör du säkra och autentisera den genom att signera på baksidan. Om detta inte händer och någon annan hittar det, kan de skriva under och använda det för att göra anspråk på ett pris vid vinst.

  Var kan man köpa biljetter till Pick 3 (Belgien)?
  Historien om val 3

  Historien om val 3

  Pick 3 introducerades av National Lottery i september 2002. National Lottery är en statlig enhet med exklusiva rättigheter att organisera lotterispel i landet, oavsett om det är online eller offline. Organisationen har en lång historia, som sträcker sig från Belgiens kolonialtid.

  Då var det känt som Colonial Lottery. 1962 omstrukturerades det och dess namn ändrades till National Lottery. Förutom Pick 3 tillhandahåller den andra spel i landet, inklusive EuroMillions. Sedan Pick 3 introducerades har spelet i princip förblivit detsamma när det gäller regler och format.

  Historien om val 3
  Är Pick 3 lagligt?

  Är Pick 3 lagligt?

  Pick 3 är ett 100 % lagligt spel i Belgien. Det är ett statligt lotteri som drivs av National Lottery, vars historia, som anspelats på, är väl dokumenterad. Det faktum att leverantören även anordnar andra spel, som t.ex EuroMillions, bör ge spelare sinnesfrid eftersom inte alla företag har vad som krävs för att erbjuda ett av Europas mest populära lotterispel online. Som sådant är alla andra spel från National Lottery, inklusive Pick 3, inte bara äkta utan också lagliga.

  Är Pick 3 lagligt?
  Hur man spelar Pick 3

  Hur man spelar Pick 3

  En sak med Pick 3 är att spelets regler är ganska enkla. Som redan förklarats kan man spela spelet antingen online eller offline.

  Varje Pick 3-biljett erbjuder fem spelområden som kallas rutnät eller galler. Varje rutnät har noll till nio nummer. Spelare måste välja tre nummer från detta intervall, och valet måste passa i en ordning på 000 till 999. Spelare kan antingen spela alla fem eller färre rutnät.

  Ju fler rutnät man spelar, desto större är chansen att vinna spelet. Men fler nät kommer med fler kostnader. Varje rutnät kostar 1 €, vilket innebär att man måste skilja sig från 5 € när man spelar alla fem rutorna. Även om alla rutnät kan ha samma val, kan spelare också välja olika nummer för varje rutnät för att öka sina chanser.

  Dragningar involverar tre vinnande nummer. Om en spelare matchar alla tre siffrorna i rätt ordning vinner de ett pris, vilket är €500 från och med 2022. Spelare vinner €80 om de får rätt siffror men missar rätt ordning. Priset för att få de två första siffrorna korrekta är €50.

  En sak som kanske inte är bra för Pick 3-spelare är att priserna är fasta. Det finns inget som en massiv jackpot eller rollovers. Men ju fler rutnät man kan matcha korrekt, desto högre pris.

  Hur man spelar Pick 3
  Vad är oddsen för att vinna val 3?

  Vad är oddsen för att vinna val 3?

  I val 3 måste spelare få alla tre siffrorna i rätt ordning för att vinna det högsta priset. Oddsen att detta inträffar är en på 1 000. Detta kanske inte är de bästa oddsen, men evangeliets sanning är att dessa odds är mycket bättre än de flesta onlinelotterier erbjudande.

  Men man bör komma ihåg att det finns olika prisnivåer, som beskrivs i föregående avsnitt. Därför varierar oddsen beroende på nivån. Att gissa de två första siffrorna korrekt är till exempel enklare än att få alla tre siffrorna rätt.

  Vad är oddsen för att vinna val 3?
  Utbetalningsalternativ om du vinner Välj 3 (Belgien)

  Utbetalningsalternativ om du vinner Välj 3 (Belgien)

  Beroende på mängden vinster finns det olika sätt för spelare att göra anspråk på sina priser.

  • Vinster upp till €1 000: Vinnare som faller inom detta intervall kan hämta sina pengar från alla försäljningsställen som godkänts av National Lottery. Spelare kan bli ombedda att återvända vid ett senare tillfälle ifall det inte finns tillräckligt med flytande.
  • Vinster från 1 001 € till 2 000 €: I den här kategorin har vinnarna tre alternativ. De kan hämta sina pengar från försäljningsstället, valfritt National Lotterys regionalkontor eller operatörens huvudkontor. Man måste komma med sitt kontonummer, vinnande lott och ID.
  • Från 2 001 € till 25 000 €: Spelare kan hämta sina vinster från antingen ett National Lottery regionalkontor eller deras huvudkontor. Kontoren är öppna vardagar, från 9.00 till 16.00 belgisk tid.
  • Vinster över €25 000: Den här kategorin är för stora vinnare. Av säkerhetsskäl kan deras vinster endast hämtas ut på National Lottery-huvudkontoret i Bryssel, Belgiens huvudstad. Spelaren måste ha med sig sitt ID-kort, biljett och kontonummer.
  Utbetalningsalternativ om du vinner Välj 3 (Belgien)
  Tips och tricks för att spela Välj 3

  Tips och tricks för att spela Välj 3

  Det finns inget som ett säkert sätt att vinna på Pick 3-lotteriet. Oavsett om man spelar online eller offline, är en sak som aldrig förändras att lotteriresultat beror på tur.

  Ja, ingen mängd spelskicklighet kan få någon spelare att vinna. Men samtidigt som det är en utmaning att förutsäga de vinnande siffrorna korrekt, kan spelare observera specifika mönster och trender från spelets draghistorik.

  Genom att spika dessa återkommande mönster kan man klokt eliminera vissa nummer från deras spelpool. Ändå kanske den här strategin inte fungerar i alla fall eftersom de vinnande numren genereras slumpmässigt.

  Som sagt, här är några praktiska tips och tricks för att hjälpa Pick 3-spelare att få den bästa spelupplevelsen.

  • Minska två siffror i varje position av det tresiffriga numret. Detta leder till att oddsen för att vinna är en på 512. Att eliminera fler än två siffror ökar chanserna att vinna ytterligare.
  • För onlinelotterispelare är det enda säkra sättet att undvika bedragare att köpa Pick 3-biljetter från National Lotterys officiella webbplats.
  • Köpa flera nät. Spelare med mer än ett rutnät har högre chanser att vinna än spelare med ett enda rutnät. Spelare får dock aldrig gå överbord när det kommer till att spendera pengar på spel.
  Tips och tricks för att spela Välj 3