Bästa Super Lotto Lotteri 2023

Medan de ryska militärkampanjerna kan bita på Ukraina just nu (från och med 2022), har landets kärlek till onlinelotterier inte avtagit. Det är därför Super Lotto, ett av landets mest populära lotterispel, fortfarande går starkt. Med dragningar som hålls två gånger i veckan på lördagar och onsdagar är det uppenbart att detta spel drar miljontals ukrainare och andra medborgare. Super Lotto arrangeras av Ukrainian National Lottery (UNL), en av de enda två statliga operatörerna i landet.

Det här inlägget kommer laddat med saftiga detaljer om detta spel, inklusive dess historia, var man kan köpa biljetter, hur man spelar det, oddsen att vinna och dess juridiska status i landet. Det finns också tips och tricks för att hjälpa spelare i detta spel.

Bästa Super Lotto Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till Super Lotto (Ukraina)

  Var kan man köpa biljetter till Super Lotto (Ukraina)

  Det som är värt att notera är att Ukraina ger alla en chans att spela oavsett nationalitet. Det spelar ingen roll var man spelar från; spelet erbjuder flera enkla och bekväma sätt att köpa biljetter. Spelare, särskilt från andra nationer, kan köpa biljetter online via internetbaserade lottoombud.

  Allt som spelare behöver göra är att välja sina nummer och slutföra betalningen. Webbplatsen gör resten. För de boende finns minst 5 200 biljetthandlare utspridda över hela Ukraina. Att gå in i någon av dem och köpa en biljett borde vara superlätt.

  Var kan man köpa biljetter till Super Lotto (Ukraina)
  Historia om Ukrainas Super Lotto

  Historia om Ukrainas Super Lotto

  De första dagarna av Super Lotto kan spåras till 2001, då spelet först introducerades för lottoentusiaster i Ukraina av UNL, en statlig lotterioperatör som grundades 1997. Operatören skulle senare ändra spelets matris (6/39) till nuvarande (6/52) 2008.

  På lekmannaspråk betyder det att jackpottjägare nu måste välja sex nummer från ett till 52. Jackpotten börjar på 3 000 000 UAH och växer tills jackpotten är vunnen.

  Den största Super Lotto-jackpotten föll 2007 och var värd 15,2 miljoner UAH (0,57 miljoner USD). Detta följs av 14,128 UAH vunna 2012.

  Historia om Ukrainas Super Lotto
  Är Super Lotto (Ukraina) lagligt?

  Är Super Lotto (Ukraina) lagligt?

  För tvivlare är Super Lotto lagligt i Ukraina, och det erkänns av staten. För det första är spelet organiserat och drivs av UNL, en del av staten. Enheten etablerades medvetet av Ukrainas regering för att driva olika spel på uppdrag av staten.

  Staten reglerar UNL till fullo, och som sådan är alla dess spel legitima. Förutom Super Lotto organiserade operatören en rad andra spel, inklusive Lotto Maxima, Keno, Second Luck och Lotto Triyka. Alla dessa produkter är erkända som lagliga i Ukraina.

  Dessutom är UNL en av de World Lottery Associations (WLA) medlemmar. Föreningen är en global myndighet som säkerställer att alla medlemsoperatörer följer sina strikta regler och etiska principer. Det betyder att alla UNL-spel, inklusive Super Lotto, garanterat är gratis och rättvist.

  Är Super Lotto (Ukraina) lagligt?
  Hur man spelar ukrainskt superlotto

  Hur man spelar ukrainskt superlotto

  Ukraine Super Lotto har en 6/52 enkelmatris. Det betyder att varje dragning involverar sex vinnande nummer från intervallet 1 till 52. Så det första spelarna behöver göra när de spelar spelet är att välja sex nummer från intervallet. Det finns två sätt att välja siffror.

  Spelare kan använda Quick Pick-funktionen där de låter systemet slumpmässigt välja siffror för deras räkning. En annan är att själva välja lyckonummer. Eftersom utfallet av varje dragning är slumpmässigt, bestämmer inte sättet att välja siffrorna på något sätt resultatet.

  Super Lotto erbjuder sex prisnivåer. Detta innebär att spelare inte behöver matcha alla sex vinnande nummer för att vinna ett pris. Ju större uppsättning nummer en spelare matchar för en viss dragning, desto större pris. Att vinna det lägsta priset kräver att spelare matchar minst två nummer från de dragna sexorna.

  De som matchar alla sex siffror som valts ut i en dragning går hem med Super Lotto-jackpotten, som är den högsta prisnivån. En spännande sak med spelet är att jackpotten inte är begränsad, vilket innebär att det inte finns någon maxgräns för hur mycket man kan vinna. Jackpotten fortsätter att växa efter varje dragning tills en spelare vinner.

  Hur man spelar ukrainskt superlotto
  Vad är oddsen för att vinna Super Lotto Ukraina?

  Vad är oddsen för att vinna Super Lotto Ukraina?

  Super Lotto Ukraine erbjuder fem olika nivåer för spelare att vinna varje onsdag och lördag kväll. Spelet är känt för att erbjuda några av de mest attraktiva oddsen i lottobranschen, där varje nivå erbjuder olika odds.

  Oddsen för att vinna jackpotten (det högsta priset), som kräver att spelare matchar alla de sex dragna numren, är en på 20 358 520. Oddsen på andraklassens pris är en på 73 763. Denna nivå kräver att spelare matchar fem siffror av de sex korrekt.

  För prisjägare i tredje division är oddsen ett på 1 311 för att matcha fyra av de sex dragna numren. För den fjärde nivån är spelarens odds att vinna en på 67. Här måste spelarna mycket 3 av de vinnande siffrorna. På nivå fem vinner spelare om de bara matchar två nummer av sex. Denna nivå kommer med oddsen en på åtta.

  Av oddsen ovan kan man dra slutsatsen att det är det svåraste att slå Super Lotto-jackpotten. Precis som alla andra spel, ju större pris, desto lägre är chansen att vinna. Så kloka spelare kanske vill tänka två gånger innan de försöker vinna det högsta priset. Men det betyder inte att en stor vinst är omöjlig. En poäng värd att betona är att Super Lottos resultat är slumpmässiga, och så är det resultaten av varje online lotterispel.

  Totala odds

  Efter att ha känt till oddsen på varje nivå är det viktigt att veta de totala oddsen för att vinna ett Super Lotto Ukraine-pris. Spelet erbjuder 1 av 7 övergripande odds. Även om dessa kanske inte är de bästa oddsen i onlinelotterivärlden är de bra för ett nationellt lotteri.

  Vad är oddsen för att vinna Super Lotto Ukraina?
  Utbetalningsalternativ för spelvinnarna

  Utbetalningsalternativ för spelvinnarna

  Ukrainas Super Lotto erbjuder engångsbelopp som det enda tillgängliga alternativet. Alla priser på 500 UAH och lägre kan hämtas från någon av de 5 200 licensierade återförsäljarna i länet. Priser mellan 500 och 25 000 UAH kan hämta sina pengar från ett av UNL:s regionala kontor, inklusive Simferopol, Charkiv, Lviv, Donetsk, Dnepropetrovsk och Odessa-kontor.

  Spelare som vinner något pris över 25 000 UAH måste besöka UNL:s högkvarter för att få sina pengar. För internationella spelare måste de planera ett besök i Ukraina för att samla in sina pengar om de vinner en jackpott eller någon betydande summa.

  Utbetalningsalternativ för spelvinnarna
  Tips och tricks för att spela Super Lotto

  Tips och tricks för att spela Super Lotto

  Lotterispel är hasardspel, och Ukrainas Super Lotto är inget undantag. Men de bästa lotterispelarna online köper inte bara lotter och lämnar allt till Lady Luck. Ja, det finns inga knep eller tips för att garantera en vinst, men det finns sätt som spelare kan maximera upplevelsen och till och med minimera förluster på. Här är några av dessa tips och tricks.

  • Köper fler biljetter: För att öka chanserna att vinna är det tillrådligt för spelare att köpa mer än en lott på nätet, även om detta medför mer utgifter. Om man köper färre lotter minskar deras vinstsannolikhet.
  • Köpa lotter online från auktoriserade lotterihandlare: Med många lotteribedrägerier online kan spelare lätt falla för en. För att undvika detta bör Super Lotto-spelare endast köpa biljetter från auktoriserade återförsäljare.
  • Håller det roligt: Superlotto är ett hasardspel, vilket innebär att vinst inte är garanterat. Därför vinner bara ett fåtal lyckliga spelare. För att undvika besvikelse bör spelare motiveras av spelets roliga karaktär snarare än monetära priser.
  • Inriktning på lägre priser: Som förklaras i den här guiden, större priser är svårare att vinna än mindre. Med oddsen att vinna jackpotten är en på 20 358 520, är det klokare att jaga efter priser på lägre nivå.
  Tips och tricks för att spela Super Lotto