Bästa SuperLotto Lotteri 2024

SuperLotto är ett populärt onlinelotteri som äger rum i Kalifornien. Det är två dragningar varje vecka på onsdag och lördag kväll. De börjar vanligtvis strax före 20:00 PT. Spelare måste köpa sin biljett före 19:45 för att vara berättigade. Detta är gränsen för varje dragning. De senaste åren har människor valt att spela SuperLotto online på grund av den extra bekvämligheten. Men ett stort antal tippare gillar fortfarande att få dem från tegel- och murbrukshandlare.

Jackpottar börjar ofta på 7 miljoner dollar. Denna siffra rullar över tills någon slutligen vinner. Inget tak har satts för hur mycket jackpotten kan växa. 2002 nådde det totalt 193 miljoner dollar.

Bästa SuperLotto Lotteri 2024
Var kan man köpa biljetter till SuperLotto
Var kan man köpa biljetter till SuperLotto

Var kan man köpa biljetter till SuperLotto

Om spelaren vill skaffa en biljett på gammaldags sätt kan de gå till en utvald återförsäljare. Det finns minst 21 000 av dem i hela Förenta staterna delstaten Kalifornien. Internet har gjort det möjligt för spelarna att njuta av detta spel utan att ens lämna huset. Människor som vill veta hur man köper en SuperLotto-lott online kommer att bli glada att läsa att processen är enkel.

Det finns webbplatser som erbjuder tjänster där en agent kommer att köpa lotter för kunders räkning. De förvaras säkert tills dragningen börjar. Om det är en vinnare kommer sajten att meddela spelaren kort därefter. Tyvärr har det förekommit rapporter om bluffwebbplatser tidigare. På grund av detta måste spelaren se till att tjänsten de väljer är legitim.

Var kan man köpa biljetter till SuperLotto
Historien om SuperLotto

Historien om SuperLotto

California State Lottery grundades första gången 1984. Det föregicks av en förändring i lagstiftningen. Väljarna fick chansen att bestämma om de ville att ett nytt lotteri skulle skapas. När proposition 37 antogs tillät det CSL att gå framåt. Ett antal varianter av standardspelet började utvecklas. Detta inkluderade SuperLotto 1986. Den designades för att ha ett liknande format som Mega Millions.

De som ansvarar för implementeringen i Kalifornien lotterispel har en historia av att göra det väldigt snabbt. Detta beror på att lotterilagen föreskriver mycket snäva tidsfrister för att slutföra sådana projekt. Som ett resultat har nya lottospel online som SuperLotto under årens lopp flyttats från planeringsstadier till driftstatus på kort tid.

Historien om SuperLotto
Är SuperLotto lagligt?

Är SuperLotto lagligt?

Innan du köper SuperLotto-biljetter online är det viktigt att spelaren försäkrar sig om att de är lagligt berättigade. De måste vara 18 år eller äldre. Dessutom måste spelare uppvisa bevis på sin identitet. Många andra lotterier inom USA tillåter anonymitet. Detta är inte fallet för de som är baserade i Kalifornien. Som ett resultat är det svårare för personer som inte är berättigade att köpa en biljett.

Människor i lotterigemenskapen kontrollerar alltid legitimiteten hos de spel som de spelar. SuperLotto anses vara säker och pålitlig. Det drivs av California State Lottery, samtidigt som det är medlem i Multi-State Lottery Association. Kaliforniens högsta domstol har tidigare antagit lagar som syftar till att hålla SuperLotto så rättvist som möjligt. På grund av detta kan spelare betrakta det som en mycket pålitlig form av spel.

Är SuperLotto lagligt?
Hur man spelar SuperLotto

Hur man spelar SuperLotto

Det finns nummer från 1 till 47 i varje dragning. Spelaren måste välja fem av dem, samt ett MEGA-nummer. Den här sträcker sig från 1 till 27. Det är lätt att lära sig hur man spelar SuperLotto online. Det finns alternativ för att både välja specifika nummer eller gå in i en lyckodipp istället.

Det kostar $1 per spelning, med möjlighet att göra det maximalt fem möjliga gånger på en enda spelkupong. Vissa människor gillar att använda funktionen Förhandsspel. Den lägger automatiskt in dem i på varandra följande framtida dragningar. Detta kan göras totalt 20 gånger.

När spelaren har gjort sin betalning kommer de att få en SuperLotto-biljett. De måste ta hand om detta eftersom det kommer att fungera som ett kvitto i händelse av en vinst. Jackpottar uppnås om alla fem huvudnumren och MEGA-numret matchas. Det finns också åtta lägre prisnivåer.

Till exempel vinner man en av dem helt enkelt genom att matcha MEGA-numret. Nyligen har SuperLotto 2nd Chance-koden introducerats. Det gör spelare berättigade till en extra dragning som erbjuder en jackpott på $15 000 till fem lyckliga vinnare.

Hur man spelar SuperLotto
Oddsen att vinna SuperLotto

Oddsen att vinna SuperLotto

Med 9 möjliga chanser att vinna kan det vara lockande att köpa en lott till SuperLotto. Men ju högre pris desto lägre är chansen att vinna. När det kommer till huvudjackpotten är oddsen runt 1 på 42 miljoner. Om spelarna tittar på lotteriet på detta sätt kan de ha andra tankar om att delta. Det finns 1 på 1 500 000 odds för att matcha alla huvudnummer men inte MEGA-numret.

Därifrån blir chanserna bättre med lägre prisnivåer. Faktum är att matchning av MEGA-numret utan några av huvudtalen är 1 på 49. Dessa odds är totalt sett bättre än både Powerball Lottery och Powerball Lottery Mega miljoner. Dessutom, för varje oavgjord dragning läggs mer pengar till potten. Miljontals dollar kan ackumuleras utan att oddsen att vinna påverkas.

Oddsen att vinna SuperLotto
Utbetalningsalternativ

Utbetalningsalternativ

När dragningen har genomförts finns det ett 180 dagars fönster för att göra anspråk på en vinnande lott. Om priset är under $600 kan personen gå till sin lokala återförsäljare och få en utbetalning kontant. Alternativt kan de skicka ett ansökningsformulär tillsammans med sin biljett till lotteriets huvudkontor i Sacramento. Detta är också ett alternativ för vinster på mer än $600.

Jackpottvinster betalas ut i 30 omgångar årligen. Det är känt som en livränta. Även om detta är standardutbetalningsalternativet kan personen istället göra anspråk på ett kontantvärdesalternativ. De har 60 dagar på sig att göra en sådan begäran efter godkännandet av ett anspråk. Det kommer dock att bli mindre än den annonserade jackpotten. Detta beror på det faktum att SuperLottos stora prisvärden baseras på annuiteter som investerats över tid.

Utbetalningsalternativ
Tips och tricks när du spelar SuperLotto

Tips och tricks när du spelar SuperLotto

När välja siffror för en lott på nätet vissa spelare gillar att kombinera odds och jämnheter. Två jämnar och tre odds är vanliga med denna taktik. Det finns en viktig anledning till det. Det finns mycket små odds på att oavgjort slutar med alla odds på jämna. Samtidigt kan 2 jämnt/3 odds eller 2 odds/3 jämnt vara den matchande kombinationen i 65 % av SuperLotto-spelen.

Spela SuperLotto online för att vinna genom att se till att numren på lotten summerar till mellan 89 och 151. När tidigare dragningar analyseras blir det tydligt att siffror i dessa summor förekommer i de allra flesta vinster. Vanliga lotterispelare gillar också att välja både höga och låga nummer.

Det är vanligt att man väljer årsdagar och födelsedagar. Problemet är att detta kommer att begränsa det högsta möjliga antalet till bara 31. Därför kanske det här alternativet inte är så lyckligt som det verkar. Vissa nummer väljs ofta av ett stort antal personer. Dessa inkluderar 7, 13 och 23. Att undvika dem hjälper till att minimera chanserna att behöva dela jackpotten med någon annan.

Tips och tricks när du spelar SuperLotto