Bästa SuperStar Lotteri 2023

SuperStar sticker ut som ett av de mest spännande tilläggen till Italiens mest kända lotteri, SuperEnalotto. Det ger spelarna en chans att vinna ytterligare priser, men mot en extra avgift. Om du väljer alternativet SuperStar ökar antalet priser till 15, upp från de sju som erbjuds för SuperEnalotto. Att matcha superstjärnans nummer ökar också jackpottstorleken och kan öka de vanliga priserna upp till 100 gånger.

De flesta onlinelottospelare, särskilt nya, uttrycker vanligtvis en viss oro över hur man köper en SuperStar-lott online. Till att börja med kan tippare som är bosatta i Italien köpa SuperStar-biljetter från de många lottoförsäljarna spridda över hela landet. Det är ett enkelt alternativ men kan vara obekvämt för många eftersom det tar tid att komma till försäljarna och ibland även köa för att få biljetterna.

Bästa SuperStar Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till SuperStar
  Var kan man köpa biljetter till SuperStar

  Var kan man köpa biljetter till SuperStar

  När det kommer till hur man spelar SuperStar online, vilket är praktiskt för icke-invånare, kan biljetter endast köpas via auktoriserade onlineförsäljare. En snabb sökning online kan hjälpa spelarna att hitta pålitliga lotteribiljetter och köpa SuperStar-biljetter. Det är värt att notera att vissa leverantörer kan ta ut förenklingsavgifter och andra kan ha dolda avgifter. Betalningsmetoderna kan också variera mellan leverantörerna.

  Spelare får också en möjlighet att köpa biljetter via en lotterisyndikat. Det syftar på en grupp spelare som slår ihop sina pengar och köper flera lotter tillsammans, vilket ökar chanserna att vinna lotteriet. Spelare måste vara extremt kräsna när de går med i ett syndikat för att säkerställa att de inte blir lurade.

  Var kan man köpa biljetter till SuperStar
  SuperStars historia

  SuperStars historia

  SuperStar-lotteriet, och SuperEnalotto i allmänhet ägs och förvaltas av SISAL Company. SISAL Company grundades 1945, men det var inte förrän 1997 som det etablerade SuperEnalotto. SuperEnalotto efterträdde SuperEnalotto, som hade körts på och av sedan 1950-talet. Den första dragningen hölls den 3 december 1997. SuperEnalotto blev snabbt det bästa lotteriet i Italien och Europa. SuperStar introducerades den 28 mars 2006 för att öka antalet pristagare.

  SuperStar-lotteriet skapade spänning eftersom det erbjöd spelarna enorma vinstmöjligheter, men de flesta elitspelare är fortfarande något skeptiska till de "orealistiska oddsen". Det var dock inte förrän den 2 december 2008 när en lott matchade alla de sex huvudsakliga lotterinumren och SuperStar-numret. Biljetten lockade en jackpott på 45 miljoner euro och ytterligare 2 miljoner euro för att matcha SuperStar-numret. Jackpotten vanns av ett syndikat på 30 tippare i Cosenza.

  SuperStars historia
  Är SuperStar Lottery lagligt?

  Är SuperStar Lottery lagligt?

  SuperStar-lotteriet är lagligt. Det drivs av ett företag som är auktoriserat att tillhandahålla speltjänster av Malta Gaming Authority, under licensnumret MGA/B2C/609/2018. Det finns dock begränsningar för vem som kan spela på lotteriet på grund av jurisdiktionsfrågor.

  Spelare från flera länder får inte delta i lotteriet, särskilt de från jurisdiktioner där spel är förbjudet. Det finns också en åldersgräns för spelarna som kan spela lotteri online. Spelare måste vara 18 år eller äldre, eller 21 år i vissa länder.

  Är SuperStar rättvist?

  SuperStar är ett rättvist lotterispel. Alla dragningar hålls öppet och övervakas av relevanta tillsynsmyndigheter. Det har inte heller inkommit några fall av bedrägeri eller andra sådana frågor angående lotteriet.

  Är SuperStar Lottery lagligt?
  Hur man spelar SuperStar Lottery

  Hur man spelar SuperStar Lottery

  Att spela SuperStar-lotteriet är ganska enkelt. Spelare måste börja med att köpa en SuperEnalotto-biljett genom valfri metod som markerats ovan. De måste sedan välja sex lyckonummer från 1 till 90. Matcha alla sex siffror vinner jackpotten.

  Däremot kan de betala en extra avgift på 0,50 € per inträde för att få chansen att delta i SuperStar-lotteriet. Det gör att de kan välja ett extra nummer från en annan uppsättning nummer som sträcker sig från 1 till 90. Det betyder att spelarna kan välja samma nummer för sitt första urval och SuperStar-valet. Spelare kan också använda en mängd olika snabbvalsverktyg eller slumptalsgeneratorer.

  Efter att ha valt siffrorna måste spelarna vänta på den relevanta dragningen. SuperStar-lotteridragningar hålls vanligtvis tre gånger varje vecka, på tisdagar, torsdagar och lördagar. Dragningarna avgör de vinnande numren.

  Om alla dragningsnummer matchar vad spelaren valde när han köpte biljetten, vinner spelaren jackpotten och ytterligare 2 miljoner euro för superstjärnans nummer. Det finns också flera andra prisnivåer för lotteriet, vilket betyder att spelarna kan vinna genom att bara matcha tre av huvudnumren och SuperStar-numret.

  Hur man spelar SuperStar Lottery
  Vad är oddsen för att vinna SuperStar?

  Vad är oddsen för att vinna SuperStar?

  Oddsen för att vinna SuperStar-lotteriet beror på de som vinner SuperEnalottos huvuddragning. Oddsen för att matcha alla sex huvudsiffror och SuperStar-numret är 1:56 035 316 700. Priset för det är jackpotten plus 2 miljoner euro. Matchande fem huvudnummer, jolly, och SuperStar-numret har oddsen 1:9,339,219,450.

  Att matcha fem nummer plus SuperStar-numret har oddset 1:112 520 716. Prisnivåerna går till så låga som att bara matcha SuperStar-numret, som har oddset 1:138. Det totala oddset för att en tippare vinner ett superstjärnepris är 1:90.

  Priser

  Priserna för att matcha SuperStar-numret varierar beroende på antalet av de sex huvudsakliga numren som matchas för SuperEnalotto-lotteriet. Att matcha alla sex siffror vinner jackpottpriset och ytterligare 2 miljoner euro. Matchande fem nummer, det glada numret och SuperStar-numret ger vinnaren 25 gånger Match 5-priset.

  Fyra och tre matchade nummer plus SuperStar-numret har 100 gånger Match 4- respektive Match-priset. Spelare som bara matchar SuperStar-numret och inget av huvudnumren får ett pris på €5.

  Vad är oddsen för att vinna SuperStar?
  Utbetalningsalternativ

  Utbetalningsalternativ

  Utbetalningsalternativen beror på det vunna beloppet och den betalningsmetod som används för att köpa lotten. Något att notera är att spelarna måste göra anspråk på sina priser inom 90 dagar efter att lottdragningen äger rum, varefter de förlorar priset. Dessutom är alla priser över 500 € föremål för en skatt på 20 %.

  Spelare kan alltid hämta priser på mindre än 520 € från biljettförsäljare eller de 39 000 återförsäljarna över Italien. Spelare kan få beloppet kontant eller med check. Priser mellan €521 och €5 200 kan endast hämtas från respektive butik där biljetten köptes eller SISAL-kontor. Slutligen kan priser som överstiger €52 000 endast hämtas från SISAL-kontor och betalningar görs via banköverföringar.

  Utbetalningsalternativ
  Tips och tricks för att spela SuperStar Lottery

  Tips och tricks för att spela SuperStar Lottery

  Det finns inga speciella tips eller tricks som spelarna kan använda som garanterar att de vinner SuperStar-lotteriet. Vissa kan dock öka vinstchanserna avsevärt, varav några är markerade nedan.

  Köp fler poster

  Spelare som spelar SuperStar online ökar idealiskt sina vinstchanser genom att köpa fler biljetter. Men de valda lyckotalen på en given lott på nätet för samma dragning borde vara olika.

  Kostnaden för att köpa för många lotter till ett onlinelotteri kan vara överväldigande för många spelarna. Att gå med i lotterisyndikat är ett enkelt sätt att hålla nere kostnaderna samtidigt som vinstchanserna ökar, även om prispengarna måste delas mellan alla syndikatmedlemmar.

  Spela ofta

  Idealiskt sett har spelarna som inte köper en onlinelott för dragning ingen chans att vinna på lotteriet. Att spela ger ofta spelarna fler chanser att vinna trots att vinstchanserna förblir desamma för varje dragning.

  Använd en effektiv strategi för att välja turnummer

  Det finns många strategier som spelarna kan använda för att välja lyckonummer. De flesta av strategierna är utformade för att sprida siffrorna så att spelarna får de högsta chanserna att matcha de dragna numren. Strategier är mer effektiva för tippare som köper flera SuperStar-biljetter online för oavgjort.

  Tips och tricks för att spela SuperStar Lottery