Bästa TattsLotto Lotteri 2023

TattsLotto är Australiens främsta veckolotterispel, men det hänvisas till med olika namn i olika delar av landet. I New South Wales, South Australia och Western Australia kallas det Saturday Lotto. I Queensland är det känt som Gold Lotto. Det har utmärkelsen att vara det första lotteriet i Australien som använder den europeiska stilen av lotterispel. Dragningarna äger rum varje lördag och sänds på olika tv-stationer över hela landet, även om de har flyttat från de vanliga sändningarna till de mindre, lokala stationerna.

De som vill köpa biljetter till TattsLotto personligen kan följa med till någon av de auktoriserade återförsäljarna. Dessa kan köpas med kontanter, betalkort, kreditkort eller någon av de nya mobila betalapparna, beroende på vilken typ av betalningsmetod som återförsäljaren accepterar. Alternativet är att registrera dig på TattsLottos hemsida och köpa biljetter online.

Bästa TattsLotto Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Var kan man köpa biljetter till TattsLotto
  Var kan man köpa biljetter till TattsLotto

  Var kan man köpa biljetter till TattsLotto

  Att köpa lotter till lotteriet online ger köparen fler valmöjligheter när det kommer till hur man betalar. Spelare kan sätta in pengar på sitt onlinekonto via banköverföring, betalkort eller kreditkort. Spelare kan också använda BPAY-systemet eller PayPal. De som är bosatta utanför Australien måste vara medvetna om att vissa av betalningsmetoderna endast är tillgängliga för dem som bor i Australien, även om vissa kan användas av invånare i Nya Zeeland för att köpa biljetter till TattsLotto.

  Var kan man köpa biljetter till TattsLotto
  TattsLottos historia

  TattsLottos historia

  TattsLotto är inte ett nytt lotteri, efter att ha startat livet 1972, när den första dragningen sändes på tv. Det ägs av Tatts Group och 2016 flyttade det till varumärket 'The Lott'. Ursprungligen skapades den av regeringen i delstaten Victoria, i syfte att samla in ytterligare medel till hälso- och sjukvården. Det högsta priset som erbjöds i den första dragningen var $50 000 AUD. Med åren har priserna vuxit.

  Under åren som följde växte lotteriet i popularitet och spred sig till andra stater och territorier, om än med den variation i namn som vi redan har nämnt. Naturligtvis kom inte online-lotteriversionen till på flera decennier.

  TattsLottos historia
  Är TattsLotto lagligt?

  Är TattsLotto lagligt?

  Det är lagligt att spela på lotteri i Australien. Det finns regler som styr både online- och offlinelotterier. Alla operatörer behöver ha en licens som är utfärdad via den stat eller det territorium som de vill verka i. Detta tillåter operatören att sälja biljetter både online och via återförsäljare. TattsLotto är tillgängligt för spelare över hela landet, men det finns även andra operatörer som erbjuder lotteritjänster. Det finns både nationella och statliga lagar som reglerar spelverksamhet och dessa omfattar även lotteritjänster.

  Även privata lotterier måste skaffa rätt licenser från de stater som de vill verka i innan de får sälja lotter till allmänheten. Varje stat kommer att ha olika lagstiftning och kriterier som företagen måste ansöka med innan de kommer att beviljas en licens.

  Är TattsLotto lagligt?
  Hur man spelar TattsLotto

  Hur man spelar TattsLotto

  Spelet består av en tunna som har 45 nummer i sig. Dragningen kommer att dra ut sex huvudnummer och ytterligare två tilläggsnummer. Spelaren måste välja sex nummer mellan 1 och 45, men de har möjlighet att välja sina egna nummer eller låta lottedatorn slumpmässigt generera sex nummer åt dem. Detta kallas Quick Pick-posten. Spelare har också möjlighet att spela TattsLotto i block om 12, 18, 24, 36 spel och så vidare.

  Det finns sex "divisioner" för vinster på TattsLotto. Division 1 är där spelaren har förutspått de sex korrekta siffrorna korrekt. Detta kan betala ut allt mellan 1 och 20 miljoner australiensiska dollar. Vissa "megadraws" har dock erbjudit en jackpott på 30 miljoner australiensiska dollar, eller till och med mer.

  Hur man spelar TattsLotto
  Vad är oddsen för att vinna TattsLotto

  Vad är oddsen för att vinna TattsLotto

  Oddsen för att vinna ett pris på TattsLotto varierar mycket. Första divisionens odds för att få alla sex huvudsiffrorna korrekta är 8 145 060:1. I den andra divisionen måste spelaren få fem av huvuddragningsnumren korrekt, plus antingen ett eller två av tilläggsnumren. Oddsen för ett pris på denna nivå är 678 755:1. Den tredje divisionen kräver att du gissar fem av siffrorna från huvuddragningen korrekt. Oddsen för att få detta korrekt är 36 689:1.

  Ett fjärde divisionspris, där spelaren måste gissa rätt fyra av siffrorna som visas i huvuddragningen har oddset 733:1. Ett femte divisionspris med tre rätta nummer från huvudsiffrorna plus antingen ett eller två av tilläggsnumren har oddset 297:1. Sjätte divisionspriset erbjuds för 3 nummer från huvuddragningen och har ett odds på 45:1.

  Vad är oddsen för att vinna TattsLotto
  Utbetalningsalternativ om du vinner TattsLotto

  Utbetalningsalternativ om du vinner TattsLotto

  De som köper en biljett online kommer att få sina priser betalda till sitt onlinekonto. För de stora priserna kan det ta två veckor innan det betalas in på kontot. Alla de mindre priserna betalas in på kontot dagen efter att dragningen har skett. Spelaren kan sedan ta ut pengarna till sitt bankkonto.

  Om en spelare har köpt en biljett personligen i en butik kan de hämta några av priserna i butiken. Detta kommer att variera beroende på vilket territorium spelaren befinner sig i. I vissa stater kan ett pris på upp till $5000 betalas ut av återförsäljaren. För större priser måste vinnaren antingen göra anspråk på priset per post eller gå personligen till ett av operatörens kontor. Återförsäljaren kan tillhandahålla ett skadeformulär som spelaren kan ta med sig. Här är en lista över populäraste betalningsalternativen när du spelar TattsLotto.

  Hämta ett pris via huvudkontoret

  Spelare bör vara medvetna om att kontoren i allmänhet endast är öppna från 8.30 till 16.30 på vardagar om de åker dit personligen. Om de gör anspråk på posten måste formuläret fyllas i och skickas in tillsammans med den ursprungliga vinnande lotten. De online lotterioperatörer rekommenderar att detta skickas mot posten så att det kan spåras.

  Utbetalningsalternativ om du vinner TattsLotto
  Tips och tricks för att spela TattsLotto

  Tips och tricks för att spela TattsLotto

  Som med alla lotterier av denna karaktär är det ett hasardspel. Chansen att en kombination av sex nummer dras är densamma som vilken annan kombination som helst. Det betyder att det egentligen inte spelar någon roll vilken kombination som en spelare väljer, oddsen för att få ett pris i en viss division förblir desamma. Vissa strateger rekommenderar att du håller ett öga på siffrorna som dras så att du kan välja nummer som inte har dykt upp på ett tag. Det är dock fortfarande ren tur om du välj rätt siffror.

  Vissa spelare kommer att hålla sig till samma nummer för varje dragning medan andra kommer att välja olika nummer varje gång. Båda dessa strategier erbjuder samma chanser att vinna, men det finns några saker en spelare kan göra om de vill säkerställa att de har ett bra urval av nummer.

  Det första är att undvika mönster av siffror. Försök att undvika att välja alla udda eller alla jämna. Undvik siffror som bara kommer från de låga eller höga sektionerna. I en slumpmässig dragning kommer siffrorna som kommer ut att vara exakt det – slumpmässiga.

  Tips och tricks för att spela TattsLotto