Bästa UK National Lotto Lotteri 2023

I England är UK National Lotto-biljetter på nätet utbredd. Över tre fjärdedelar av britterna köper ofta biljetter. En spelare kan gå in för att vinna en enorm jackpott för bara två pund ($2). Lotterier är undantagna från regeln som förbjuder invånare under 18 år att delta i spel, vilket är en fördel för redan robust biljettförsäljning.

Brittiska medborgare så unga som 16 år kan köpa lotter online. En önskvärd funktion för spelarna som inte behöver acceptera delbetalningar är vinnarens alternativ att välja klumpsummor.

Bästa UK National Lotto Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Hur man köper Storbritanniens nationella lottolotteri online

  Hur man köper Storbritanniens nationella lottolotteri online

  För att spela på Lotto måste en spelare vara minst 16 år gammal. Fastän det finns en officiell app, den används endast i informations- och marknadsföringssyfte. Spelare kan endast köpa lotter via auktoriserade lotteriställen i hela Storbritannien eller online. Genom webbplatser som drivs av lotteriagenter, spelare från andra länder kan spela online.

  Det finns undantag från regeln att skatt inte ska betalas på brittiska lotterivinster. Om räntan på en belöning är tillräckligt hög kan den beskattas som en del av den vanliga inkomstskatten. Men skulle vinnare välja att dela ut sina vinster till någon, bör de vara medvetna om att de kan vara ansvariga för att betala arvsskatt om de går bort inom sju år.

  Deltagare från utlandet kan ansvara för innehållande i sitt eget land. Vid tvivel om skatter bör man se en finansiell professionell eftersom det är ett komplicerat ämne som beror på vissa omständigheter.

  Hur man köper Storbritanniens nationella lottolotteri online
  Historien om Storbritanniens nationella lotto

  Historien om Storbritanniens nationella lotto

  Lotto introducerades först 1994 under namnet National Lottery i Storbritannien. 2002 förkortades namnet till Lotto. National Lottery är nu den föredragna termen för alla brittiska lotterispel. Vid tidpunkten för starten köptes knappt 10 % av de 400 000 biljetter som erbjuds till försäljning av spelare.

  Den engelska regeringen sålde rättigheterna till lotter till mäklare under det följande decenniet. För att sälja biljetter anställde mäklare löpare. Mäklare erbjöd ofta spelarna som ville satsa men som saknade medel för de totala biljettpriserna för biljetter.

  Många formatförändringar har gjorts i lotteriet, inklusive att lägga till nya spel och introducera jackpott- och rollover-tak. Den betydande förändringen var införandet av förutbestämda prisbelopp på varje nivå och ett ökat antal bollar från 49 till 59 under 2015. Privata lotterier tjänade pengar till välgörande ändamål förutom offentliga.

  Historien om Storbritanniens nationella lotto
  Är Storbritanniens nationella lotto lagligt?

  Är Storbritanniens nationella lotto lagligt?

  Storbritanniens National Lottery Act fastställde ramarna för att styra Englands lotteriinfrastruktur 1993. Juridiskt sett är lotteriet en betydande del av det brittiska samhället. Det första lotteriet hölls i november 1994.

  Lotteriet, som grundades för att samla in pengar till välgörande ändamål, har nu genererat mer än 35 miljarder pund och gett bort mer än 59 miljarder pund i priser till spelare. Det första nationella lotterikontoret, som övervakar fördelningen av lotteriintäkter, bildades under den nationella lotterilagen.

  Är Storbritanniens nationella lotto lagligt?
  Hur man spelar UK National Lotto Online

  Hur man spelar UK National Lotto Online

  Deltagarna väljer sex nummer från en pott på 1 till 59 för sitt inträde eller väljer en Lucky Dip för slumpmässigt valda nummer. Varje rad kostar £2,00 att komma in. Biljettförsäljningen avslutas 30 minuter före dragningen och återupptas direkt efter. Den officiella webbplatsen för National Lottery streamar dragningen live och sänder resultaten på nationell TV och radio efteråt.

  Dragningar sker varje onsdag kl 2000 och lördag kl 2100 lokal tid. Minimipriset för lotteridragningar är 2 miljoner pund på onsdagar och 3,8 miljoner pund på lördagar.

  Även om det inte finns något jackpotttak, är omsättningstaket endast tillåtet för fem dragningar, varefter jackpotten rullar ner till alla andra nivåer av kontantpris om ingen matchar alla sex siffrorna i en "Måste vinnas"-dragning.

  Den högsta Lotto-jackpotten, värd 66 070 646 pund, delades upp mellan två lyckliga lottinnehavare den 9 januari 2016. En månad senare, den 13 februari 2016, vann en enstaka lott det viktigaste priset, totalt 32,5 miljoner pund.

  Hur man spelar UK National Lotto Online
  Oddsen att vinna UK National Lotto

  Oddsen att vinna UK National Lotto

  Att matcha de valda Lotto-numren med de vinnande numren tillåter spelare att vinna priser; Varje dragning har miljontals pund i prispengar att vinna. Chansen att matcha alla sex siffrorna är en på 45 057 474.

  Även om de jämförelsevis stora startpriserna balanserar ut sannolikheten att vinna, är dessa några av de längsta oddsen i hela världen. Med oddset att vinna på 1 av 9 kan spelare vinna priser på sex olika nivåer, vilket gör detta till en av bästa lotterier online.

  Spelare bör ha en kombination av minst två av de sex huvudnumren. Däremot stiger belöningarnas värde när deltagarna matchar fler siffror.

  Det finns många andra belöningar med UK National Lotto. Matchande 5 + bonusboll har odds 1 på 7 509 579 och vinner £1 miljon.

  Oddsen för att matcha fem nummer är 1 på 144 415, vilket ger 1 750 £. Matchande 4 nummer har en udda på 1 på 2 180, och spelare vinner £140. 3 och 2 nummer har odds 1 på 97, med vinnare som får £30. Att bara matcha två nummer vinner spelaren en gratis lotto Lucky Dip med oddset 1 på 10,3.

  Oddsen att vinna UK National Lotto
  Utbetalningsalternativ för brittiska nationella lottovinnare

  Utbetalningsalternativ för brittiska nationella lottovinnare

  Med priser på upp till två matchande nummer är oddsen att vinna ett pris med UK National Lotto 1:9,3. Jackpotten börjar på två miljoner pund på en onsdag och lördagens start på 3,8 miljoner pund. Om det inte finns några vinnare i den aktuella dragningen, går den antingen över till den efterföljande dragningen eller delas upp mellan alla spelare som matchar sex nummer.

  De fasta priserna i varje nivå under jackpotten sträcker sig från en gratis Lucky Dip för att matcha bara två nummer till en miljon pund för att matcha fem huvudnummer plus Bonusboll. Bonusbollen går bara in i spel när fem av de primära bollarna matchas.

  Det finns en gräns för fem dragningar på hur många gånger jackpotten kan fortsätta att växa. Nästa dragning kommer att innehålla en måste vinnas, vilket säkerställer att jackpotten delas ut när det inte finns några match 6-vinnare. I händelse av en rolldown kan lägre priser få avsevärda ökningar.

  Utbetalningsalternativ för brittiska nationella lottovinnare
  Tips och tricks för att spela UK National Lotto

  Tips och tricks för att spela UK National Lotto

  Även om det finns många faktorer som spelare inte kan kontrollera, finns det några sätt att förbättra sina chanser att vinna jackpotten i ett stort lotteri. Sannolikheten att vinna på Lotto är densamma för varje rad med nummer. Att öka antalet bidrag är ett sätt för deltagarna att öka oddsen.

  Spelar i ett syndikat är en prisvärd metod eftersom spelare kan dela kostnaden med andra och samtidigt öka sina odds.

  Alla har olika system för att välja lotterinummer online. Vissa spelare tror att ett mer medvetet val ger dem en större chans än att välja något slumpmässigt.

  Även om val av nummer baserat på minnesvärda datum gör det enklare att återkalla raderna, kommer deltagarna att gå miste om jackpotten om siffrorna 32 och högre väljs. Dessutom, eftersom många människor använder denna strategi, finns det en större sannolikhet att vinnarna skulle behöva dela belöningen om deras nummer drogs.

  Andra användbara strategier

  System kan öka chanserna att vinna genom att göra det möjligt för deltagarna att täcka alla nummerkombinationer inom ett specifikt område. Till exempel kan spelare lära sig att köpa lotter till UK National Lotto genom att välja sju eller fler nummer och ange varje möjlig kombination på en annan rad. I det här läget skulle man ha sju chanser att vinna.

  Tips och tricks för att spela UK National Lotto