Nyheter

Hur man beräknar lotteriodds
2022-11-29

Hur man beräknar lotteriodds

Matematiska beräkningar kommer väl till pass när man undersöker sannolikheten att vinna en lotterijackpot eller andra priser på lägre nivå. På samma sätt förlitar sig de flesta expertspelare på beräkningar när de står inför ett beslut om vilket lotteri de ska spela. Informerade beräkningar är utan tvekan det enda sättet att bedöma ett lotteris vinstsannolikhet.

Utbetalningar för miljarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalningar för miljarder dollar Spark Lottery Fever

En lycklig vinnare har ännu inte gjort anspråk på 1,3 miljarder dollar Mega Millions lotteri jackpott i Augusti. Lotteribevakare väntar på att se vem som vann priset. Fram till dess har den stora volymen av prisets värde väckt förnyat intresse för att köpa lotter globalt. Som den bästa valutan för en dollar eller två lockar stora lotterivinster miljontals konsumenter som köper lotter varje vecka. Enorma rekordstora jackpottar samlas upp när spelare köper biljetter, men ingen vinner. 

6 intressanta fakta om lotterier
2022-11-15

6 intressanta fakta om lotterier

Oavsett om man är en pragmatiker som aldrig skulle kunna tänka sig att spela på lotteri eller en hoppfull som drömmer om att bli rik över en natt, är ett envist faktum att lotteriet är ett fängslande odjur, och det stora antalet människor som använder lottosajter säger allt. 

Lotterivinnare spelar som proffs
2022-11-08

Lotterivinnare spelar som proffs

Att vinna jackpotten är en lång chans, men oddsen hindrar inte frekventa lotterispelare från att ta chansen. Faktum är att biljettförsäljningen ökar varje år. Med mer pengar som går till offentliga arbeten, utbildning och välgörenhetsorganisationer är att köpa en biljett som att donera till ett värdigt ändamål. När priserna växer exponentiellt i värde, funderar lotterispelare på sätt att förbättra oddsen. 

Tänk på detta när du väljer en lotteriapp
2022-11-01

Tänk på detta när du väljer en lotteriapp

Allt eftersom tekniken har utvecklats verkar det som att spel har blivit en del av livet nuförtiden, särskilt när onlinespel är tillgängligt för alla överallt i världen. Det är så lätt att komma in i spelet och fullt av kul att spela spelet. Medan vissa människor vill vinna jackpotten när de spelar ett spel, kanske de flesta bara vill ha det bra när de gör det.

Är det värt det att gå med i ett lotterisyndikat?
2022-10-25

Är det värt det att gå med i ett lotterisyndikat?

Ett lotterisyndikat representerar en grupp spelare som spelar ett lotteri tillsammans genom att slå samman pengar. Lotterisyndikat åtnjuter enorma tilltal på global skala, vilket framgår av antalet lotterispelare som väljer att jaga stora jackpottsummor i samarbete.

En smygtitt på lotteriutgiftstrender
2022-10-18

En smygtitt på lotteriutgiftstrender

De flesta köper lotterier med hopp om att vinna en förmögenhet. Intressant nog känner sig de flesta lotterispelare övertygade om att en av dem måste vinna. Men även om det måste finnas en vinnare någon gång, är oddsen att vinna ett lotteri vanligtvis förvånansvärt låga.

Lotter: Vart går intäkterna?
2022-10-11

Lotter: Vart går intäkterna?

Att spendera intäkter från lotter handlar inte bara om att betala ut vinster, i motsats till vad många tror; det går långt utöver just det. Till exempel, sällan tänker lotterientusiaster på seniorcenter i Pennsylvania, klassrummen i offentliga skolor i Florida eller stigarna i Colorado. 

Toppländer kända för sina lotterier
2022-10-04

Toppländer kända för sina lotterier

Det är fel att anta att alla nationella lotterier är likadana. I verkligheten är det stora skillnader mellan lotterier. De läsare som är intresserade av att lära sig dessa kan de utnyttja LottoRanker som en användbar resurs. Flera lotterier har fått erkännande på grund av sina odds, veckodragningsnummer, jackpottstorlekar och förmåner. Följande länder utmärker sig särskilt av dessa skäl.

Frågor om TheLotter besvarade
2022-09-27

Frågor om TheLotter besvarade

Även känd som GoLotter i Storbritannien, har TheLotter funnits i nästan två decennier (från 2022). Med över 40 spel med hög jackpott att spela är denna lotteritjänst utan tvekan en av de mest populära lotterierna i världen. Det här inlägget försöker svara på några grundläggande frågor om denna leverantör av lotteritjänster.

Distribution av lotterier över hela världen
2022-09-20

Distribution av lotterier över hela världen

De första uppgifterna om lotterier med riktiga pengar går tillbaka till 1400-talet. På den tiden var de flesta lotterier skräddarsydda för välgörande ändamål, mest av myndigheterna. Populariteten för lotterier förstärktes ytterligare när konceptet spreds globalt.

Lotterier med bästa vinstodds
2022-09-13

Lotterier med bästa vinstodds

Lotterispelare har stora valmöjligheter när de väljer vilket lotteri de ska spela. Tack vare förmedlande biljettförsäljare och lotterisyndikat kan de komma åt praktiskt taget vilket lotteri som helst globalt. Att välja det bästa lotteriet kräver flera överväganden, inklusive jackpottpriset och kostnaden för lotter. 

Största lotterijackpottar 2022
2022-09-06

Största lotterijackpottar 2022

De flesta lotterispelare har ögonen inställda på att vinna en stor jackpott. Även om det alltid finns en chans att bli miljonär över en natt, så länge man fortsätter att försöka manifesteras denna dröm bara bland de lyckliga få.

Träffarna och missarna med att spela lotterier
2022-08-30

Träffarna och missarna med att spela lotterier

Populariteten för lotterier har ökat under åren. Vissa erbjuder rekordstora jackpottbelopp, vilket är en av de främsta bidragande faktorerna till förekomsten av onlinelotterispel. Dessutom har effektiva marknadsföringsstrategier som används av lotterileverantörer också spelat en ovärderlig roll för att popularisera lotterier idag.

Lotterivinnare kämpar för att få ett pris på $270 000
2022-08-23

Lotterivinnare kämpar för att få ett pris på $270 000

En blandning av tur och smärta har drabbat en algerisk man efter att ha vunnit $270 000 lotteri vindfall i Belgien. Den oidentifierade 28-årige mannen vann det enorma priset från en skraplott värd bara $5. Han har dock svårt att ta ut sitt pris eftersom han är en oregistrerad person i Belgien.

National Lottery avslöjar de mest populära siffrorna
2022-08-16

National Lottery avslöjar de mest populära siffrorna

2004 släppte ett populärt TV-program en uppsättning siffror och hävdade att de var mest benägna att vinna i något lotteri. Tack vare den showen använder hundratals människor fortfarande en kombination av siffrorna hittills. Det kommer dock sannolikt att ändras eftersom det nationella lotteriet har släppt de mest populära lottonumren, enligt statistik som de har samlat in under flera år.

Prev1 / 3Next