Den senaste Lotteri Resultat i 2024

Lottoresultat är en del av resan med att spela på lotteri. Även om det inte är slutet på vägen är det definitivt den mest spännande delen av processen. Lottoresultat visar de senaste siffrorna som har dragits för ett specifikt lotto. Om du spelade på lotto och de dragna numren matchar dina utvalda nummer vinner du! Det är därför det är avgörande att känna till färska lottoresultat när det kommer till lotterispel. Här ger vi dig den senaste informationen om de senaste ritningarna.

Se alla resultat från onlinelotterier som: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Lycka till och hoppas det är din lyckodag!

Den största brittiska lottodragningen äger rum på onsdags- och lördagskvällar. Numrerade kulor dras från en maskin för att skapa de vinnande numren från den dragningen. Sex huvudnummer dras och ett bonuskulnummer. Vinnaren av huvudjackpotten behöver bara ha de sex huvudnumren. Om de har fem kan de fortfarande vinna ett ganska högt pris om de har valt bonuskulans nummer istället för ett av huvuddragningsnumren.

Visa mer

Österrikes lotteri, även känt som 6/45, är det föredragna lotteriet för österrikare och andra spelare över hela världen. Det är ett lotto varannan vecka som kostar €1,20, där spelare måste välja sex av 45 nummer för att ha en chans att vinna en minsta jackpott på €1,5 miljoner. Biljetter kan köpas från auktoriserade återförsäljare om de är fysiskt närvarande i Österrike. Biljetter kan också köpas online både i och utanför Österrike.

Visa mer

Pick 3 är ett populärt statligt lotterispel som spelas i Belgien. Den dras alla dagar i veckan kl. 20.00 UTC. Det kostar €1 att komma in och kan spelas på ett POS eller online av spelare i och utanför Belgien. Spelare väljer helt enkelt tre av en pool med noll till nio nummer och väljer det spelalternativ de vill spela. Jackpotten på €500 betalas för att matcha alla tre siffrorna korrekt i den ordning de drogs.

Visa mer

Croatia Loto 6/45 är endast tillgängligt att spela i Kroatien för tillfället. Det är en dragning varannan vecka som dras kl 20.00 lokal tid på torsdagar och söndagar. Det kan spelas online på den officiella Hrvatska Lutrija-sidan, eller någon av de auktoriserade lotteriåterförsäljarna i Kroatien.

Visa mer

Sportka är ett lotteri som arrangeras av företaget Sazka i Tjeckien och dras 3 gånger i veckan på onsdag, fredag och söndag. Den är endast tillgänglig för invånare i Tjeckien och kan köpas på POS eller online. Varje spel kostar 20 CZK, med möjlighet att fylla i 10 spel per biljett.

Visa mer

Finland Lotto 7/40, även känd som Veikkaus Lotto, är en lottodragning en gång i veckan som hålls på lördagar i Helsingfors. Det är det största lotteriet som spelas av cirka 70 % av den finska befolkningen och andra spelare runt om i världen.

Visa mer

Keno är ett dagligt spel med två dragningar som sker mitt på dagen och på kvällen, alla dagar i veckan. Det är bara tillgängligt att spela om spelaren är i Frankrike. Spelare väljer mellan två och 10 nummer från 70. Insatsbeloppen varierar från €1 till €10, och en multiplikator kan väljas om så önskas. Spelare kan köpa sina lotter hos lottoåterförsäljare, på den officiella hemsidan eller via en mobilapp.

Visa mer

Grekland Extra 5 Lottery spelas alla dagar i veckan, två gånger om dagen kl. 15.00 och 19.00, Atentid. Etablerat 2002, är det ett mycket älskat spel i Grekland och globalt.

Visa mer

10e Lotto Results

Olika sätt att kontrollera lotteriresultat
2022-05-10

Olika sätt att kontrollera lotteriresultat

Oddsen att vinna på lotteriet är ungefär en på 300 miljoner. Men det betyder inte att det inte finns något man kan göra för att förbättra sina chanser. Vissa tycker om att titta tillbaka på tidigare dragningar för att se om det finns några trender. Lotteriet är givetvis alltid helt slumpmässigt, oavsett hur man väljer sina nummer. Även om det inte finns något sätt att säkerställa en vinst, är det ingen dålig idé att ha en. Det finns flera sätt för spelare att hålla reda på oftast dragna lottonummer. De bör dock alltid ha i åtanke att de lyckliga och vinnande lottonumren, liksom det exakta antalet samtal de får, ständigt förändras.

Konvertera drömmar till lotterinummer
2022-04-26

Konvertera drömmar till lotterinummer

Vissa kanske säger att att vinna är hela poängen med livet. Genom ren tur, arbeta smart eller hårt arbete anses dessa fortfarande vara en vinst i deras böcker.

Hur spenderar lotterivinnare sina pengar?
2022-04-19

Hur spenderar lotterivinnare sina pengar?

Drömmen att få en enorm vinst lever vanligtvis hos de flesta lotterispelare. Även om målet kan vara något långsökt, manifesterar det sig ofta när det minst förväntas. Som ett resultat bör alla spelare alltid ha en plan för hur man spenderar en lotterivinst, ifall Lady Luck kommer och ringer.

De yngsta lotterivinnarna genom tiderna
2022-04-12

De yngsta lotterivinnarna genom tiderna

Medan de flesta vinnare av lotteri med stora pengar tenderar att vara de gamla, har flera unga spelare också vunnit topppriserna. Den här artikeln går in i livet för de yngsta lotterivinnarna genom tiderna, deras prispengar och var de är idag.