Austria Lotto Results

Österrikes lotteri, även känt som 6/45, är det föredragna lotteriet för österrikare och andra spelare över hela världen. Det är ett lotto varannan vecka som kostar €1,20, där spelare måste välja sex av 45 nummer för att ha en chans att vinna en minsta jackpott på €1,5 miljoner. Biljetter kan köpas från auktoriserade återförsäljare om de är fysiskt närvarande i Österrike. Biljetter kan också köpas online både i och utanför Österrike.

Dragningar görs två gånger i veckan på onsdagar och söndagar. Spelare kan kontrollera om de är en vinnare genom att titta på den österrikiska TV-kanalen ORF 2 när dragningen äger rum. Resultaten kan också hittas i österrikiska tidningar och på webbsidan win2day.at.

Spelare utanför Österrike kan logga in på webbplatsen där de köpte sina biljetter och se resultaten som visas. Spelare har otroliga tre år på sig att göra anspråk på ett pris som endast kommer att betalas ut som en klumpsumma utan att någon årlig betalningsmetod är tillgänglig.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.