Ekstra Pensja Results

I Polen är ett av de mest populära lotterierna Ekstra Pensja. Detta lotteri dras alla dagar i veckan kl 21.00. Dragningen inkluderar nummer från ett till 35, och spelare väljer fem nummer från detta intervall på sin lott. De väljer sedan ett bonusnummer som är mellan ett och fyra.

För att vinna måste spelaren göra alla sina val rätt. Det finns flera sajter som publicerar vinstnumren så fort dragningen skett, men de går även att se live på TV.

Små priser kan hämtas ut personligen hos återförsäljare, men för biljetter köpta online krediteras priset automatiskt på kontot. För större vinster ska anspråk göras till lotterioperatören.

Lotteriet är endast öppet för de som är bosatta i Polen, och det finns en mängd olika alternativ för att spela spelet, inklusive att köpa biljetter i förväg och dra fördel av en multiplikator.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.