Extra 5 Lottery Results

Grekland Extra 5 Lottery spelas alla dagar i veckan, två gånger om dagen kl. 15.00 och 19.00, Atentid. Etablerat 2002, är det ett mycket älskat spel i Grekland och globalt.

Det är ett enkelt spel som kräver att spelare väljer fem nummer från en pool på 1 till 35. Extra 5 Lottery kostar bara 0,50 € för en chans att vinna jackpotten på 50 000 € för att matcha alla fem nummer. Spelare i och utanför Grekland kan spela detta spel.

Biljettförsäljningen upphör en och en halv timme före dragningstiderna och resultatet publiceras en timme efter varje dragning. Spelare kan se resultaten på den officiella OPAP-webbplatsen eller webbplatsen där spelet spelades.

Det är nödvändigt att göra anspråk på priser inom tre månader efter dragningen med uppvisande av biljetten. Priser kan hämtas i OPAP-butiker eller hos auktoriserade banker om i Grekland; Annars kommer spelarens webbplats att specificera eventuella anspråksförfaranden.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.