Finland Lotto Results

Finland Lotto 7/40, även känd som Veikkaus Lotto, är en lottodragning en gång i veckan som hålls på lördagar i Helsingfors. Det är det största lotteriet som spelas av cirka 70 % av den finska befolkningen och andra spelare runt om i världen.

Spelare i Finland kan köpa sina biljetter på ett POS eller Veikkaus officiella webbplats för 1 € per inträde. Spelare utanför Finland kan spela på tredje parts webbplatser. Den har en minsta jackpott på €700 000 men är ofta över €1 miljon med rekordet på €14,1 miljoner.

Spelare väljer 7 nummer av 40 och kan välja ett Plus-nummer som kommer att multiplicera alla icke-jackpottpriser med 5 för en extra €0,50.

Dragningen kan ses live på MTV3-kanalen, eller resultaten kontrolleras på Veikkaus webbplats eller en tredjepartssida för icke-finska spelare. Spelare måste träffa alla 7 nummer för att vinna jackpotten. Vinster betalas ut som skattefria, engångsbelopp och måste begäras upp till 1 år efter dragningen.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.