Nanum Lotto Results

Nanum Lotto är ett av de mest populära lotterierna i Asien. Företaget som driver det är den enda lotterileverantören i Sydkorea. Spelet är en standard dragningsstil, och dragningarna äger rum dagligen klockan 20.00. Försäljningen av biljetter avbröts strax före dragningstiden.

Organisationen och administrationen av lotteriet utförs av Korea Lottery Commission. Spelaren väljer sex nummer från ett intervall mellan ett och 45. För att vinna huvudpriset måste alla nummer väljas korrekt.

Eftersom dragningarna sänds på tv kan folk direkt ta reda på om de är en vinnare. Informationen publiceras även på Nanum Lottos webbplats, samt på sociala medier och appar. Oddsen att vinna jackpotten är astronomiska som för lotterier i andra länder. Ändå finns det gott om mindre priser som har bättre odds.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.