Pick 3 Lottery Results

Pick 3 är ett populärt statligt lotterispel som spelas i Belgien. Den dras alla dagar i veckan kl. 20.00 UTC. Det kostar €1 att komma in och kan spelas på ett POS eller online av spelare i och utanför Belgien. Spelare väljer helt enkelt tre av en pool med noll till nio nummer och väljer det spelalternativ de vill spela. Jackpotten på €500 betalas för att matcha alla tre siffrorna korrekt i den ordning de drogs.

Dragningen sänds live på TV, eller så kan spelare se resultaten på en webbsajt. Spelare med biljetter kan skanna sina biljetter på en POS för att se om de vann. Spelare måste signera på baksidan av sina biljetter för att undvika att någon annan signerar den och gör anspråk på priset för sig själva. Vinster måste hämtas inom 20 veckor efter dragningen. Priserna betalas endast ut som engångsbelopp och är skattefria.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.