Super Lotto Results

Super Lotto är det mest populära spelet som spelas i Ukraina och är öppet för spelare över hela världen. Spelare i Ukraina kan köpa biljetter på POS-terminaler, på den officiella UNL-webbplatsen, via appen eller via SMS. Spelare utanför Ukraina kan njuta av detta lotteri via tredjepartsagenter online.

Den dras två gånger i veckan och kostar bara 15 UAH (0,50 €) per bidrag. Jackpotten är minst 3 miljoner UAH, men på grund av obegränsade omsättningar kan den nå så högt som 33 miljoner UAH.

Spelare väljer 6 nummer från en 1-52-pool som matchar alla 6 nummer för att vinna jackpotten. Super Lotto dras live på Kiev TV med onlinespelare som automatiskt meddelas om vinster. Spelare har 6 månader på sig att göra anspråk och måste gå till UNL:s huvudkontor för vinster över 25 000 UAH.

Även spelare från utlandet kommer att behöva resa för att få ut denna klumpsumma. Vinster beskattas med 19,5% med möjlighet till ytterligare skatter för utländska spelare.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.