UK Lotto Results

Den största brittiska lottodragningen äger rum på onsdags- och lördagskvällar. Numrerade kulor dras från en maskin för att skapa de vinnande numren från den dragningen. Sex huvudnummer dras och ett bonuskulnummer. Vinnaren av huvudjackpotten behöver bara ha de sex huvudnumren. Om de har fem kan de fortfarande vinna ett ganska högt pris om de har valt bonuskulans nummer istället för ett av huvuddragningsnumren.

Det bästa stället att leta efter de vinnande numren är på National Lottery-webbplatsen. Detta kommer att publicera resultaten inom ett par timmar efter att dragningen äger rum. Dragningen sändes tidigare på en av de största TV-kanalerna och medan den fortfarande kan ses på TV, sänds den nu på Nationallotteriets egen YouTube-kanal. Spelare kan prenumerera på kanalen för att få aviseringar om dragningar.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.