Allt om Lotteri Bonus Draws i 2023

Bonusdragningar gör onlinelotteriet roligare. Det är möjligt att vinna ännu mer med bonusdragningar genom två sorters lotter: jackpott och skraplott. Det finns många dragningar med skraplotter. Varje skraplott innehåller ett hemligt nummer som spelaren måste mata in på sitt onlinelotterikonto för att delta i dragningen.

På vissa lottosajter måste spelare skanna biljettens QR-kod med hjälp av en app. En skrapbonusdragning ger spelare en andra chans att vinna. Kraven för varje bonusdragning avgör vilka skraplotter som är berättigade till deltagande.

Allt om Lotteri Bonus Draws i 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Allt du behöver veta om lotteribonusdragningar

  Allt du behöver veta om lotteribonusdragningar

  För att använda jackpottbiljetter bör spelarna först öppna ett konto med de bästa bonuslotterierna. Vanligtvis deltar deltagarna i jackpottbonusdragningen genom en mobil app tillhandahålls av lotteriet. Legitima lotteriappar finns att ladda ner i Google Play och App Store.

  Icke-vinnande och vinnande lotter som uppfyller villkoren för jackpottbonusdragningen är berättigade att delta. Det är avgörande att spela jackpottspelet innan du skickar in en biljett för validering. Nya spelare bör veta att varken lotteriets mobilapp eller webbplatsen avgör vinststatusen för en lott. De bör vänta på att vinnarna tillkännages efter dragningarna.

  Allt du behöver veta om lotteribonusdragningar
  Hur man använder bonusdragningar: Hur skapas vinnare?

  Hur man använder bonusdragningar: Hur skapas vinnare?

  Efter att ha köpt lotter till lotterier med bonusdragningar finns det ingen bättre känsla än att en spelare får reda på om de har vunnit. Men exakt hur utses vinnarna? Det är otroligt hur mycket som händer bakom kulisserna. Vanligtvis har alla biljetter samma odds att vinna.

  Men lotteribonusdragningar genomförs för att välja de vinnande numren för ett visst lottospel. Det finns olika prisnivåer baserat på de vinnande siffrorna. De flesta statliga lotterier sänder sina livedragningar på lokala tv-stationer eller ibland via deras hemsida.

  Hur man använder bonusdragningar: Hur skapas vinnare?
  Förstå lotterimaskiner

  Förstå lotterimaskiner

  Deltagare i lotterier med bonusdragningar har bara ett jobb: att köpa lotter och vänta på resultatet. Lotteriautomaterna följer vissa säkerhetsprotokoll utformade för rättvisa och slumpmässighet vid lotteridragningen. Oavsett typ av lotteri utses vinnarna slumpmässigt i en transparent process som sänds för allmänheten att se.

  Spelare får se hur dragningsmaskinerna blandar siffrorna och det ultimata urvalet. Det finns två typer av maskiner för ritning online lotteri bonusar, nämligen gravitationsval och luftblandning.

  1. Gravity Pick Machine

  Det är en populär lotterimaskin som är mest känd för förstklassig säkerhet och rättvisa. Framstående lotterier som Powerball, EuroMillions och Mega Millions använder gravitationsval för att göra ritningar. Maskinen har spinnande paddlar som roterar i motsatta riktningar. Dess gummikulor faller från genomskinliga rör och faller in i blandningskammaren.

  Paddlarnas arbete är att blanda ihop bollarna när de erforderliga siffrorna passerar genom den nedre i taget. En optisk sensor spårar dem och släpper ut rätt antal bollar när tittarna bevittnar handlingen.

  2. Air Mix Machine

  Maskinen används ofta i SuperEnalotto, EuroJackpot, Pick 3 och Pick 4-spel. Den har en kammare full av pingisbollar som drivs av en fläkt inbäddad i botten. Dessa bollar är av samma storlek och vikt. Vinnande bollar lämnar kammaren och skjuts in i en bricka.

  En lottodragning kan ske på några minuter. För att ritningen ska vara 100 % rättvis innebär processen mycket förarbete. Det betyder att vissa förritningar måste göras. De ansvariga tjänstemännen ansvarar för att varje lottnummer har lika stor chans att vinna. Detta är särskilt viktigt för de som köper biljetter online.

  Som tur är har vissa onlineplattformar gjort det enklare för lottofans. De köper lottobiljetter för kunders räkning och skannar dem via onlinekonton. Sedan skickar de resultat, vinstmeddelanden och insättningsdetaljer till spelarens konto.

  Även om det inte finns någon programvara för att förutsäga ett vinnande nummer, kan spelare öka sina chanser att vinna genom att välja ovanliga nummer, köpa fler biljetter och spela rätt spel.

  Förstå lotterimaskiner
  Förstå villkoren för bonusdragningar

  Förstå villkoren för bonusdragningar

  Lotterier med bonusdragningar har omsättningskrav för att förhindra missbruk av bonuskoder av spelare. För att vara berättigad till en bonusdragning måste deltagarna använda opt-in-alternativet på lotterisidan efter att ha öppnat ett konto. När du gör anspråk på en bonus är gratispengarna endast tillgängliga för vad och kan inte omvandlas till riktiga pengar omedelbart.

  Denna bonus sätts vanligtvis in i en separat plånbok med vissa omsättningsvillkor som måste uppfyllas. Många nybörjare har problem med att förstå dessa termer. Enkelt uttryckt är ett omsättningsvillkor ett belopp, vanligtvis en multipel av bonusvinsterna och insättningen, som måste omsättas innan ett uttag.

  Omsättningskrav är oundvikliga om inte spelaren vill avstå från bonusdragningen. Även om de begränsar spelarens möjlighet att ta ut, kan den potentiella bonusen öka bankrullen enormt. Detta innebär fler chanser att vinna och prova nya lottospel gratis.

  De bästa bonusdragningslotterierna väljs ut slumpmässigt med programvara som vanligtvis verifieras av ett välrenommerat spelorgan. Sådan programvara använder en slumptalsgenerator eller RNG för att välja en vinnande kombination av lotter.

  Förstå villkoren för bonusdragningar
  Vilka lotterier erbjuder bonusdragningar?

  Vilka lotterier erbjuder bonusdragningar?

  Dussintals lotteribonusdragningar genomförs av externa domare, vanligtvis två gånger i veckan. Mindre dragningar kan tillkännages dagligen. Varje vinnande lott är berättigad till hela det utannonserade priset. Att köpa flera biljetter ger en högre chans att vinna än en enstaka lott. Här är en översikt över de största lotterierna i världen och hur de dras.

  Vilka lotterier erbjuder bonusdragningar?
  Mega miljoner

  Mega miljoner

  Mega miljoner dragningar genomförs på tisdag och fredag kväll i Atlant-Based WSB-TV-studion. Spelet innebär att man väljer 5 vita bollar från en uppsättning om 70 och en extra Guld Mega Ball från en annan uppsättning av 25. Sex matchande nummer på en biljett vinner en jackpott.

  Säkerhet är grundläggande för varje dragning, därför är lotteriautomaterna säkrade på säkra platser som endast funktionärer kan komma åt. Dessutom är maskinerna slumpmässigt utvalda och certifierade av Mega Millions-koordinatorer i närvaro av en oberoende revisor. Detta för att säkerställa 100 % slumpmässighet och att varje lottnummer har lika stor chans att vinna.

  En Mega Millions-dragning involverar två olika maskiner med unika uppsättningar av bollar. En maskin väljer vita vinnande bollar medan den andra väljer en Guld Mega Ball. Utöver det spelas varje fördragningssession in på video, vilket tar cirka 3 timmar.

  Mega miljoner
  kraftboll

  kraftboll

  kraftboll vinnarna tillkännages på onsdags- och lördagskvällar. Liveteckningar som äger rum i Universal Studios i Orlando, Florida sänds live på TV och online och annonseras senare i tidningar. Varje dragning garanterar inte en jackpotvinst.

  Det blir en ny dragning om ingen väljer alla sex vinnande nummer, så jackpotten rullar över. När jackpottvärdena stiger blir det fler köp av lotter, så fler och fler kombinationer av nummer säljs. Sannolikheten att en dragning inte slutar med en vinnare minskar med tiden.

  Powerball-jackpotten börjar normalt på $40 miljoner och växer med $10 och mer efter varje icke-vinnande dragning. Priset kan nå hundratals miljoner som det historiska Powerball-lotteriet 2016 som nådde över 1,5 miljoner dollar. Förutom jackpottpriset delas även kontantpriser ut, allt från $4 till $2 miljoner.

  Prisvärdet baseras på hur många nummer en spelare gissar rätt. Endast ett visst antal vinnare kan tilldelas i varje dragning.

  I Powerball måste spelare matcha fem vita bollar och en röd boll med det vinnande urvalet. Därför används två lottodragningsautomater i varje dragning. Dessa är gravitationsmaskiner som drar lyckonummer inom några minuter efter en noggrann förritning.

  kraftboll
  Lottodragningen i Storbritannien

  Lottodragningen i Storbritannien

  Det brittiska nationella lotteriet drivs av Camelot Group och är licensierat av National Lottery Commission. Precis som populära lotterier i USA övervakas UK Lotto av en tredjepartsrevisor för att verifiera rättvisan.

  En av lottningsfunktionärerna från Camelotgruppen beställer när en ny lottning startar och ser till att allt går bra. Dessutom måste National Lottery Compliance-teamet vara närvarande under dragningarna på onsdag, fredag och lördag.

  Den brittiska lottodragningen använder 13 maskiner som väljs ut slumpmässigt när processen ska göras. Varje maskin är märkt på olika sätt. De första sex namnen kommer från King Arthur legend, dvs Arthur, Galahad, Merlin, Guinevere, Vyvyan och Lancelot. Resten av maskinerna bär ädelstensnamn som var och en symboliserar något unikt.

  Dragmaskiner och kulsatser är säkrade efter ritningarna och ytterligare åtkomst är mycket begränsad. Före oavgjort måste dock tätningarna kontrolleras för eventuella manipulationer. Maskinerna testas regelbundet av Riksmätverket.

  Lottodragningen i Storbritannien
  Cash4Life drar

  Cash4Life drar

  Cash4Life är ett multi-state lotteri med en potentiell vinst på $1 000 per dag, under en livstid (minst 20 år). I ett annat alternativt pris får vinnaren $1 000 varje vecka livet ut. Cash4Life-dragningar sker varje dag kl. 21.00 EST i New Jersey. En enkelbiljett kostar $2 och alla intresserade spelare måste köpa före 20.45 EST.

  Det finns två sätt att spela: spelare kan välja nummer själva på ett lönekort eller låta datorn välja åt dem. En vinnande kombination måste ha 5 matchande nummer mellan 1 och 60, plus ett Cash Ball-nummer mellan 1 och 4.

  Ritningar görs med certifierad programvara för slumptalsgenerator. Cash4Life jackpottvinnare meddelas via e-post. Priser under $599,50 krediteras till spelarnas bankkonton. Alla priser utöver detta bör hämtas ut vid statens lotteri i New Jersey.

  Cash4Life drar
  Eurojackpot-dragningar

  Eurojackpot-dragningar

  Eurojackpotten är ett europeiskt lotteri med ett potentiellt pris på upp till 90 miljoner euro. En biljett kostar €2 och varje spel består av fem nummer i intervallet 1-50. Ytterligare två euronummer mellan 1 och 10 behövs för att slutföra en vinnande kombination. De flesta spelare kommer åt Eurojackpot via mobilappen.

  Dragningen av Eurojackpot sker i Helsingfors varje fredag kl. 20.00 och i Finland kl. 21.00 italiensk tid. Spelet börjar klockan 6 och stänger klockan 23 varje kväll. Spelare som använder Eurojackpot-appen kan se dragningar livestreamas. Händelserna visas också i officiella bulletiner från europeiska och italienska spelplattformar.

  Eurojackpot-dragningar
  Ansvarsfullt spelande på lotterier

  Ansvarsfullt spelande på lotterier

  Det är svårt för en spelare att erkänna att de har ett spelproblem. Inledningsvis förnekar de tills allvarliga konsekvenser uppstår. Vissa spelarna blir till och med irriterade när någon ifrågasätter deras spelvanor. Den beroende personen kan göra vad som helst för att dölja sin kamp för sina nära och kära. Det som är bra är att det finns många sätt att övervinna spelberoende.

  Egenvård är ett viktigt steg för ansvarsfullt spelande. Det är avgörande för lotterispelare att ta hand om sig själva eftersom mental utmattning är verklig. Att sätta en paus kan hjälpa till att behålla kontrollen. Det är bra att koppla av efter en lång period av lottospel online. Jogga, umgås och gå kan få en att må bättre.

  Att söka professionellt stöd är förmodligen det modigaste draget en tippare kan göra efter att ha insett att de har passerat vissa gränser. Det skulle vara mer användbart att prata med någon som inte dömer spelare som en professionell rådgivare eller finansiell rådgivare. Att prata om de känslomässiga och ekonomiska bördorna visar sig vara till hjälp för att lindra stress.

  Innan de köper en lott bör spelarna känna till sina gränser och vara villiga att acceptera förluster. Att minimera nivån av engagemang är nyckeln till att hålla sig till den fastställda budgeten. En bestämd budget ger en tydlig färdplan för ekonomi och hur stor andel av inkomsten som ska gå till lotter. Att tänka rakt hjälper också till att tackla ett spelproblem.

  Man bör ta kontroll över sina tankar så att de kan stoppa lusten när de känner för att satsa vid fel tidpunkt. Ansvarsfulla spelare har dessa övertygelser gemensamt:

  • Det är inte möjligt att förutsäga resultatet av ett lotterispel
  • Ingen maskin ska betalas ut
  • Oddsen är inte till någons fördel
  • Huset kommer alltid att ha ett försprång gentemot spelare
  • Ingen vinst väntas
  • Ingen specifik maskin kan öka ens odds
  • En lycklig färgad jockey är en myt
  • Att bära vissa kläder eller lyckobringare fungerar inte
  Ansvarsfullt spelande på lotterier