Bonuskoder

Onlinelotterier behöver mer än bara spännande spel för att behålla vanliga kunder. Det är här som bonusar och kampanjer kommer in i bilden. Bonuskoder är inte bara för att göra anspråk på en kampanj. De hjälper till att marknadsföra en lotterisida och spåra varje kampanj. Varje bonuskod sammanfaller med kampanjen de kör. Den här guiden förklarar vad lotteribonuskoder är och hur man använder dem.

Bonuskoder
Vad är en lotteribonuskod?

Vad är en lotteribonuskod?

En lotteribonuskod är en sträng av tecken, vanligtvis siffror och bokstäver kopplade till bonusen i fråga. Till exempel en lottosajt som erbjuder $50 insättningsbonus för nya spelare kan ange koden LOTTO50 eller en liknande nyckel. Koden måste användas när du sätter in pengar på en lottosajt för att låsa upp de gratis $50. Lotterisidan avgör om en kod är nödvändig eller inte för att öppna bonusen.

Vissa webbplatser ger ut kupongkoder för att lägga till ett roligt inslag när du hämtar bonusen. I de flesta fall kräver ingen insättningsbonus kampanjkoden.

En av de vanligaste bonusarna är matchningsbonusen, som kommer som en procentandel av den första insättningen, t.ex. 50%. Om en spelare sätter in $300 ger lottosajten ut ytterligare $150 för omsättning.

En annan populär bonuskod är kampanjkoden hänvisa-en-vän. Bonusbeloppet kan variera och kräver en hänvisningsregistrering för att spelaren ska kunna göra anspråk på belöningen. Då och då utfärdar onlinelotterier speciella kampanjer som veckovisa reloadbonusar, som är tidsbegränsade eller ges genom en turnering.

Vad är en lotteribonuskod?
Hur man använder lotto bonuskoder

Hur man använder lotto bonuskoder

Bonuskoder kan ge gratis inträde till ett lotteri. De är några av de enklaste sätten att komma igång med att spela lottospel. Eftersom en bonuskod innehåller gratis pengar måste spelare öppna ett konto där de kan sätta in gratispengarna. Här är en typisk process som behövs för att vända en online lotteri bonus till riktiga pengar.

 1. Få en bonuskod från den utfärdande webbplatsen och klicka på länken.
 2. Registrera ett lottokonto med uppgifter som e-postadress, telefonnummer och hemland.
 3. Använd bonuskoden och tryck på skicka-knappen.
 4. Lotterisidan skickar ett mejl som bekräftar det nyöppnade lotterikontot.
Hur man använder lotto bonuskoder
Hur fungerar lotteribonuskoder?

Hur fungerar lotteribonuskoder?

Efter att ha registrerat sig för de bästa bonuskoderna, anger en lottospelare vanligtvis kupongkoden för erbjudandet de vill ha. Om inte sidan anger annat kan man mata in så många bonuskoder som möjligt.

Varje erbjudande måste dock fyllas i enligt den begärda beställningen. Lottosajter kommer då att spåra de mest inmatade koderna så att de kan känna till erbjudandet som tilltalar spelarna mer och på så sätt förbättra deras marknadsföringskampanjer.

Vanliga spelare kan också använda bonuskoder för överrullningsbonusar. En annan belöning från lotterier med bonuskoder är lojalitets- eller VIP-programmet. Det förbättrar spelarnas upplevelse med poäng som kan bytas ut mot kontanter, gratisspel och specialgodis. Vissa lojalitetsbonusar är begränsade till vissa spel, men de kommer med begränsningar helt enkelt för att undvika missbruk.

Hur fungerar lotteribonuskoder?
Online lotter med bonuskoder

Online lotter med bonuskoder

Människor runt om i världen uppfattar nu lotterier annorlunda pga lotterier på nätet. Oavsett geografiska gränser kan spelarna delta i internationella lotterier utan att köpa pappersbiljetter. Generellt finns det två typer av lotter som spelare kan köpa online och ta några bonuskoder.

Concierge-biljetter

Innan tillkomsten av onlinelotto, brukade länder begränsa utländska spelare från att delta i deras nationella lotterier. Tack och lov gör internet det möjligt för vem som helst att köpa lottobiljetter via conciergetjänster.

Detta är ett program som köper och håller lotter från den primära leverantören och distribuerar dem till intresserade spelare. Vinnare behandlas på samma sätt som om de har spelat personligen. Vissa concierge-biljetter medför en hanteringsavgift, medan andra tar en liten del av vinsterna.

Syndikerar och paketerar biljetter

Lotterier är till sin natur riskabla, eftersom oddsen att vinna kan vara mycket små. För denna fråga samlas spelare för att köpa kollektiva biljetter, som betraktas som syndikat eller buntar. I detta arrangemang har deltagarna lika stor andel av vinsterna. Vanligtvis köper gruppen fler biljetter än enskilda spelare; därmed är deras vinstpotential större.

Detta tillvägagångssätt hjälper till att minska mängden kontanter som varje tippare behöver bidra med. Traditionellt skulle vänner och familjer bilda syndikat. Men idag kan främlingar som ansluter sig via internet göra detsamma och fortfarande ta del av lotteribonuskoder. Lotterisyndikat och buntar är tillgängliga med månadsabonnemang eller engångsköp.

Online lotter med bonuskoder
Förstå bonuskoders villkor

Förstå bonuskoders villkor

För att ta ut de matchade insättningarna eller bonuspengarna från ett lottokonto måste spelaren satsa det flera gånger. Om omsättningskravet för en bonuskod är 20x kommer det att krävas en total insats på $3 000 för att konvertera en $150 bonus till uttagbara kontanter. Även om bonuspengarna är aktiva på kontot kan mottagaren inte ta bort dem innan de har använts på vad.

Villkoren varierar mycket och kanske inte gäller alla spel. Spelare måste noggrant läsa detaljerna innan de köper lottobiljetter online. Bonuskoder syftar till att förbättra spelandet, så det är inte ett lätt sätt att tjäna pengar.

Ett typiskt omsättningskrav för en bonuskod är tidsgränsen. Till exempel upphör Michigan iLottery bonuskoden om 24 timmar. En annan begränsning gäller uttag. Vissa lotterier hindrar spelare från att ta ut sina vinster genom specifika bonuskoder tills en viss period har passerat eller tills de göra ytterligare en insättning.

Dessa begränsningar finns för att ge spelarna en känsla av brådska, vilket är fördelaktigt för onlinelotteriet. De mildrar också missbruk av bonuskod från skrupelfria spelare. Åldersgränsen säkerställer att endast lagliga deltagare kan delta i lotterier.

Förstå bonuskoders villkor
Vilka lotterier erbjuder bonuskoder?

Vilka lotterier erbjuder bonuskoder?

Internet är den bästa platsen för att komma åt de bästa bonuskodlotterierna. Följande lotterier har kampanjkoder för onlinespelare idag.

PA iLottery bonuskod

Bonuskoden för Pennsylvania iLottery 2022 är PLAY20. Sajten har några framstående lotterier i USA. För närvarande kan nya spelare få $20 gratis efter att ha registrerat sig och använt PLAY20-koden. Dessutom är den första insättningen berättigad till en 100 % matchningsbonus med ett tak på $500.

Vilka lotterier erbjuder bonuskoder?
PA iLottery bonuskoder

PA iLottery bonuskoder

De som är intresserade kan göra anspråk på erbjudandet i dessa enkla steg.

 1. Klicka på PA iLottery-bonusknappen för att avslöja koden.
 2. Länken omdirigerar spelaren till registreringssidan.
 3. Registrera dig med en e-postadress, namn, hemadress, kön, födelsedatum och två säkerhetsfrågor.
 4. Introducera koden PLAY20 i bonuskodsegmentet (det är skiftlägeskänsligt).
 5. Gå över till betalningssidan och sätt in allt från $10 och uppåt.
 6. Den första insättningen matchas dollar för dollar till maximalt $500.

PA-lotteriet har ett omsättningsvillkor på 10x på insättningen och bonuspengarna.

PA iLottery erbjuder en VIP Players Club, som ger spelarna en chans att få fler kupongkoder, giveaways, anpassade tips och exklusiva erbjudanden. Det är gratis att gå med i klubben genom en ikon på PA Lotterys hemsida.

Plattformen välkomnar nya medlemmar med $5 för att spela spel gratis. Dagliga kampanjer för alla medlemmar inkluderar en 20 % återbetalningsbonus och omedelbara vinster vid andra chansdragningar. Endast de som är 18 år eller äldre kan spela Pennsylvania iLottery.

PA iLottery bonuskoder
Multilotto bonuskoder

Multilotto bonuskoder

Över 50 onlinelotterier som överstiger $1 miljon i jackpottar finns på Multi Lottos plattform. Multi Lotto lotteri bonuskoder är tillgängliga när du registrerar dig på plattformen. Spelare kan köpa biljetter inom några sekunder.

Varje bonuskod ger tillgång till unika erbjudanden, så det är avgörande att leta efter uppdateringar på Multi Lotto-webbplatsen. Bonuskoden, vid tidpunkten för detta inlägg, erbjuder en 100% matchning upp till 50 euro på insättningar. Det gäller även nya spelare.

När du registrerar dig på Multi Lotto måste spelare fylla i personliga uppgifter som e-postadress, fullständigt namn, födelsedatum, telefonnummer, aktuellt land och stad. Efter att ha skapat ett lösenord kan spelaren hämta bonusen i följande steg.

 1. Gå till Mitt konto.
 2. Lägg till ett insättningsbelopp med en lämplig betalningsmetod.
 3. Ange bonuskoden i lämpligt fält.
 4. Acceptera villkoren genom att kryssa i den avsedda rutan.
 5. Klicka på knappen Skicka för att slutföra processen.

Kontot ska vara klart med insättningsbeloppet och bonuspengarna för omsättning.

Multilotto bonuskoder
Mega Millions bonuskoder

Mega Millions bonuskoder

Mega Millions spelas i 44 delstater i USA med jackpottpriser från $40 miljoner. Den högsta jackpotten i historien som drogs den 30 mars 2012, var hela $656 miljoner. Mega Millions första dragning skedde 2002, och många spelare har vunnit en jackpott sedan dess.

Det finns olika auktoriserade återförsäljare över hela USA som säljer Mega Millions-biljetter, men det enklaste sättet att köpa är genom regionala webbplatser som är listade på huvudsidan. Till exempel kan spelare leta efter bonuskoder och spela spelet på Michigan, Illinois och Kentucky Lotteries. Biljettpriserna börjar så lågt som $2, och oddsen att vinna är en på 24.

Även om en bonuskod inte är obligatorisk för att delta i Mega Millions-lotteriet, är det bra att hålla sig uppdaterad om alla nyheter. För närvarande finns det inga kampanjkoder. Spelets regler är enkla:

 • Välj fem nummer från ett till 75
 • Välj ett extra nummer från ett till 15
 • Vänta på lottningen

Mega Millions-dragningar genomförs två gånger i veckan (tisdag och fredag).

Mega Millions bonuskoder
EuroLotto bonuskod

EuroLotto bonuskod

Euro Lotto är den största dagliga lottojackpotten i Europa. Dess mångmiljonpris lockar många användare att prova lyckan online. Spelare kan välja skraplotter som Lucky Triple, Silver Streak och Gold Rush. Men hur översätts en Euro Lotto-bonuskod till ett pris?

Spelare behöver helt enkelt skapa ett konto genom att fylla i ett registreringsformulär. Förutom att ge personlig information måste spelarna ange en relevant Euro Lotto-kupongkod. Den nuvarande koden ger tillgång till en insättningsbonus på 100 % med ett maximalt tak på 100 €. Minsta insättning är €20.

De som samlar in Euro Lotto-bonuskoden från en tredjepartslänk behöver inte lägga koden på insättningssidan. Efter att ha registrerat sig via länken kan de fortsätta att satsa. En lott kostar €2 och kräver att kunderna väljer två bokstäver och fem siffror. Dragningar sker varje dag kl 20.00 och vinnarna visas på Euro Lottos hemsida.

Det bör noteras att, även med en bonuskod, kan man inte vinna Euro Lotto-jackpotten förrän de gör en insättning. Det finns många metoder för att behandla betalningen, inklusive MasterCard, Visa, banköverföring och Skrill.

EuroLotto bonuskod
Hur man är en ansvarsfull lottospelare

Hur man är en ansvarsfull lottospelare

Ansvarsfull vadslagning är nyckeln till både spelarna och deras familjer. Att vara ansvarig innebär att förstå lotterimekanismen och att hålla satsningarna under kontroll för att undvika att skada personlig ekonomi, självkänsla, relationer och arbete.

Tecken på ett spelproblem inkluderar att dölja omfattningen av spelande för nära och kära, misslyckande att betala räkningar på bekostnad av att köpa lottobiljetter, kritik från samhället och trasiga relationer på grund av att man spelar för mycket.

Lyckligtvis finns hjälp tillgänglig för dem som upplever ett spelproblem. Hotlines är öppna 24/7 och är konfidentiella, så det finns ingen anledning att dra sig för att nå ut.

Bästa tipsen för ansvarsfullt spelande på lotterier

 • Självförbud: Alla som har ett spelproblem bör hålla sig borta från lotterivägar, både online och offline.
 • Att sätta en dollargräns: För att förhindra överdrivet spelande måste varje lottospelare ställa in en specifik budget enligt deras ekonomiska förmåga. Detta hjälper till att undvika att förlora mer pengar när det första beloppet redan är borta. Lotteriutgifter bör betraktas som underhållningskostnader snarare än investeringar.
 • Inget lottospel med ett lån: Att satsa med lånade pengar är det enklaste sättet att komma in i en skuldcykel.
 • Tidsgräns: Det är fel att spela utan anledning eller när som helst tristess slår in. Det är bra att vara avsiktlig med att spela lottospel genom att skapa ett specifikt schema.
 • Inget spelande under påverkan: Alkohol och droger försämrar omdömet och kan få en att bryta sina förutbestämda gränser.
Hur man är en ansvarsfull lottospelare