EuroMillones Results

EuroMillions är ett multinationellt lotteri som spelas i Europa. Med medborgare från nio europeiska län som deltar växer jackpotten ganska stor från den garanterade lägsta potten, €17 miljoner upp till €240 miljoner. Det spanska EuroMillones-lotteriet är viktigt eftersom det är en miljonärstillverkare som producerar fler vinnare varje år. Vinster delas ofta upp mellan flera vinnare.

Spanska spelare ser fram emot den extra dragningen av El Millón, som erbjuder ett extra pris på 1 miljon euro. Den som köper en EuroMillones-lott i Spanien har automatiskt en chans att vinna El Millón. Vinnarna matchar framgångsrikt den genererade koden på lotten med den vinnande koden.

Spelare kan kontrollera resultaten på EuroMillions officiella hemsida. Ett lättanvänt verktyg för att kontrollera biljettresultat online är tillgängligt för invånare i Storbritannien. Spelare kan använda biljettkontrollen för att granska vinnande lottkombinationer för historiska dragningar. Intäkter från de populära spelfondernas priser, återförsäljarprovision, goda ändamål, statliga avgifter och driftskostnader för lotteriet.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.