Lotto 1 Results

Lotto 1 är ett lotterispel i Sverige, och det spelas nationellt. Lottdragningarna sker två gånger i veckan. Det första lotteriet sker varje onsdag klockan 18.20 och det andra är varje lördag klockan 20.00. Varje lotteri har två dragningar: Lotto 1 och Lotto 2. Spelare kan välja att bara delta i Lotto 1, eller för en liten extra kostnad kan de delta i Lotto 2.

Spelare väljer sju nummer mellan ett och 35, men de kan välja upp till 12 för att öka chanserna att vinna ett pris. Lotterivinster beskattas inte i Sverige, men de som är bosatta i andra länder kan spela och kan behöva betala skatt i sitt hemland.

Dragningsdetaljer kan ses på TV och publiceras online när lottningen har skett. Små priser kan hämtas antingen online eller via en återförsäljare, medan större priser bör göras anspråk på från operatören.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.