Lotto India Results

Lotto India är ett exklusivt onlinelotteri som är tillgängligt för spelare i Indien och över hela världen. Det kan spelas via den officiella webbplatsen, lotto-india.com, mobilapp eller tredjeparts lotteriagenter. Dragningar äger rum två gånger i veckan på tisdag och fredag och kostar 40 INR per deltagande.

Det finns 12 prisnivåer med jackpotten fast till 40 miljoner ₹ ($500 000 ungefär) utan omsättningar. Ibland hålls en Bumper Draw där jackpotten når ₹400 miljoner (cirka $5 miljoner).

För att spela väljer spelare sex nummer från ett till 50 och en Joker Ball från ett till fem, som matchar alla sju nummer för att vinna jackpotten. Eftersom detta är ett onlinespel kommer alla vinnare automatiskt krediteras eventuella vinster. Däremot kan spelare kontrollera sina nummer på lotto-india.com för att se om de vann.

Spelare på den officiella sajten kommer att meddelas per telefon i händelse av en jackpotvinst. Jackpotvinster betalas ut som engångsbelopp direkt till spelarens bankkonto inom fyra veckor efter verifiering.

Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

    Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.