Allt om Lotteri Insättningsbonus i 2024

Spelplattformar online använder insättningsbonusar för att locka nya spelare att gå med på deras sajter och för att få vanliga spelare att spela längre. Det är perfekt affärsmässigt ur ett lotteriperspektiv. De flesta förlorar pengarna de satsar på onlinelotterier, så dessa operatörer tjänar mycket mer på spelarna genom sina insättningar.

Uppenbarligen betyder detta inte att lotteribonusen har några negativa aspekter eller inte bör tas i beaktande. Hemligheten är att veta hur man använder de bästa insättningsbonuslotterierna effektivt. Detta kan bara uppnås genom att förstå hur insättningsbonusar fungerar. Här är den här sidan viktig.

Allt om Lotteri Insättningsbonus i 2024
Allt du behöver veta om lotteriinsättningsbonusar

Allt du behöver veta om lotteriinsättningsbonusar

Lottosajter erbjuder lockande välkomstbonusar för att locka kunder. För att hålla spelare intresserade kan de ge reload-bonusar eller andra specialerbjudanden regelbundet. Det finns många kampanjer tillgängliga, men den vanligaste är insättningsbonusen. Namnet varierar mellan sajterna, men de fungerar alla på samma sätt, till exempel registreringsbonusar eller välkomstbonusar.

Ett erbjudande där lotteriwebbplatsen matchar en viss del av spelarens insättning kallas insättningsbonus. Många lotterier med insättningsbonusar ger en 100% matchningsbonus på upp till 500 $.

Det betyder att en spelare får en bonus motsvarande sin första insättning, t.ex. ytterligare 300 $ om de köper lottobiljetter värda 300 $. Om en annan spelare sätter in $600, får de $500 i bonus eftersom den är begränsad till det maximala beloppet.

Allt du behöver veta om lotteriinsättningsbonusar
Hur man använder en lottoinsättningsbonus

Hur man använder en lottoinsättningsbonus

Även om det kan verka omöjligt, glömmer eller vet många spelare med liten erfarenhet inte hur de ska hämta sina välkomstgåvor, som ofta åtföljs av en insättningsbonus. I verkligheten kan skillnaden mellan att vinna en jackpott och gå därifrån tomhänt bara vara några extra dollar på ens konto.

Online lottospelare måste ta till sig alla erbjudanden, oavsett hur små de är, för att få ett försprång innan de satsar. Match-up-bonusar finns ofta i välkomstpaketet, och ingen ångrar någonsin att ha tagit dem.

Lotteriinsättningsbonusen är en enkel förmån, och det borde inte vara några problem att göra anspråk på den. Men det finns avgörande steg som lottospelare måste ta för att få tag på denna onlinelotteribonus.

 1. Öppna ett konto hos lotterisidan
 2. Gå till avsnittet "Köp lottobiljetter"
 3. Välj "Sätt in pengar" och önskad betalningsmetod
 4. Om insättningsbonusen inte är automatisk, markera "opt-in"-knappen
 5. Fyll i beloppet för att lägga till kontot plus eventuell bonuskod
 6. Verifiera transaktionen

Beroende på betalningsmetod bör pengarna dyka upp på lottokontot inom några minuter. Det är allt spelare behöver för att få bonuspengarna på sin bankrulle och börja spela lottospel.

Hur man använder en lottoinsättningsbonus
Saker att hålla utkik efter i en insättningsbonus på lotteri

Saker att hålla utkik efter i en insättningsbonus på lotteri

Lottospelare borde förstå det lotterier på nätet är inte välgörenhetsorganisationer. Särskilda villkor måste följas till punkt och pricka. Insättningsbonusälskare måste följa omsättnings- och giltighetsperioden. Omsättnings- eller omsättningskrav finns för att få spelare att spendera bonuspengarna innan de tar ut dem.

Spelare har sista ordet om vad som gör en insättningsbonus attraktiv. De flesta av dessa erbjudanden är giltiga vid första insättningen, men vissa lottosajter kan dela upp det över de efterföljande två eller tre insättningarna.

Det är viktigt att veta att ingen direkt kan ta ut en onlinelotteribonus. Spelare tar bara ut vinsterna efter att ha satsat med bonuspengarna och uppfyllt alla villkor. Dessa erbjudanden betraktas som icke-klibbiga eller kontanta bonusar. Ibland kan det hända att bonusvinsterna inte tas ut.

Detta gäller klibbiga/icke-uttagsbara/spelbara bonusar. När spelaren får bonuspengarna måste de spela med dem tills de förlorar dem eller är redo att ta ut dem. Pengarna som vunnits finns kvar på lottosidan endast för speländamål. De flesta spelare undviker klibbiga bonusar av denna anledning.

Saker att hålla utkik efter i en insättningsbonus på lotteri
Lotteri insättningsbonus tips

Lotteri insättningsbonus tips

Vissa insättningsbonusar är engångserbjudanden som kan förändra spelarens spel om de är angelägna om att utnyttja dem. Vissa anmärkningsvärda affärer bör göras anspråk på innan andra spelare gör det. Det är också viktigt att använda rätt bonus vid rätt tidpunkt. Dålig timing kan leda till diskvalifikation. Onlinelotteribonusar måste användas enligt spelarens aktuella status.

De som precis går med på lottosajten bör använda välkomsterbjudandena och inte omladdningsbonusarna. Vissa nya tippare gör misstaget att göra anspråk på omladdningspriserna för att samla mer pengar. Ändå är dessa erbjudanden lämpliga för dagar då en spelare har haft en dålig körning och måste hålla igång spelet genom att sätta in pengar.

Lotteri insättningsbonus tips
Förstå regler och villkor för insättningsbonus

Förstå regler och villkor för insättningsbonus

Omsättnings- eller genomspelningskrav är grundläggande riktlinjer som varje spelare måste känna till innan de spelar lotterier med en insättningsbonus. De hänvisar till antalet gånger man måste spela igenom sin första insättningsbonus innan den omvandlas till faktiska kontanter. Det är här missförstånd kommer in, men ett exempel kan hjälpa till att klargöra konceptet.

Till exempel har en insättningsbonus matchad till 100 % ett omsättningsvillkor på 30x. Detta skiljer sig från sajt till sajt.

Spelaren sätter in $50 och får en $50 bonus. Detta gör den 100 $, tillgänglig för vadslagning. En 30x genomspelning innebär att spelaren måste satsa $100 minst 30 gånger innan de kan ta ut några vinster. Det motsvarar $3000 satsningar.

Vissa lotterisidor kräver att deltagarna endast spelar igenom bonuspengarna ett visst antal gånger. Med hjälp av exemplet ovan måste spelare satsa $50 30 gånger. Så de bör satsa minst $1 500 innan de tar ut pengar.

Den andra viktiga aspekten av omsättningskraven gäller de tillåtna spelen. Många lotterier utesluter vissa spel från insättningsbonusen. Det är också vanligt att vissa spel har högre genomspelning än andra. Vikten av att läsa villkoren på varje lotterisida kan inte överskattas eftersom det finns många variationer mellan dem.

Förstå regler och villkor för insättningsbonus
Vilka lotterier erbjuder insättningsbonus?

Vilka lotterier erbjuder insättningsbonus?

Lotterier är några av de senaste trenderna inom spelscenen online. Vissa sajter ger fansen en chans att ta del av direkt internationella lotterier, medan andra tillåter spelare att satsa på lotteriresultat med fasta odds. Förutom miljontals dollar och fantastiska odds kommer det att finnas flera bonusar att ta del av. Här är de bästa insättningsbonuslotterierna.

Vilka lotterier erbjuder insättningsbonus?
EuroMillions

EuroMillions

En av största europeiska lotterier är EuroMillions, spelas i nio länder, inklusive Storbritannien, Schweiz, Frankrike, Spanien, Portugal, Österrike, Luxemburg, Belgien och Irland. Onlinespelare behöver dock inte vara bosatta i dessa europeiska territorier för att delta i EuroMillions-lotteriet. Ett exempel på ett utmärkt nav för att köpa lottobiljetter online är Eurolotto, en MGA-licensierad spelsajt.

EuroMillions insättningsbonusar är de idealiska erbjudandena för alla lottospelare. De är tillgängliga för nya och lojala tippare, casual- och high-roller-spelare. För att låsa upp bonusen måste man registrera sig och ange EuroMillions kampanjkod. Några begränsningar gäller för välkomsterbjudandet. Till exempel måste spelare vara 18 år och äldre.

Det bör noteras att EuroMillions kampanjkoder är tidsspecifika. Under erbjudandeperioden genereras en bonuskod för varje köpt EuroMillions-biljett. Biljettinnehavaren deltar i kompletterande dragningar och de kan använda bonuscheckaren på EuroMillions webbplats för att se om de har vunnit ett pris.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Spelas i 45 delstater, Jungfruöarna, District of Columbia och Washington MegaMillions lotteri är ett av USA:s kolossala lotterier. Spelare väljer fem nummer och matchar dem med en Mega Ball. Den första insättningsbonusen är det mest efterlängtade erbjudandet. Här gör de tävlande sina första insättningar och får $10 för att köpa MegaMillions-biljetter.

Bonusen krediteras automatiskt utan inmatning av en bonuskod. Det finns också en match-up insättningsbonus för lojala fans, som tillkännages via sms och e-post.

MegaMillions-lotteriet matchar en viss procentandel av spelarens insättning upp till till exempel $100. Efterföljande insättningar får fler matchningar, vilket ökar spelarens onlineplånbok. Vanligtvis åtföljs MegaMillions insättningsbonus av gratisspel så att spelarna kan prova nya spel.

MegaMillions
kraftboll

kraftboll

Powerball är inte bara populärt i Michigan men också över hela världen. Det är ett överrullningslotteri, så när ingen vinner jackpotten, överför Powerball prispengarna till nästa dragning, och den fortsätter att byggas upp. Vanligtvis är den första insättningen någonstans mellan $10 och $200. Det kvalificerar sig för en 50% cashback-bonus. Till exempel, $50 ger spelaren omedelbart ytterligare $25 att satsa med.

Under 2022 kan Powerball-fans använda några exklusiva bonuskoder för att spela gratisspel. Kupongkoderna kan ändras på återförsäljarwebbplatser. En ny kampanjkod lades till i mitten av januari 2022. Generellt sett bör spelare förvänta sig nya Powerball-bonuskoder varje vecka.

kraftboll
PA iLottery

PA iLottery

Pennsylvania Lottery eller PA iLottery erbjuder bonuskoder med insättningsbonusar och välkomsterbjudanden till ett visst belopp, såsom $500. Ett exempel på en PA iLottery-kampanjkod för 2022 är LOTTOPA som belönar nya spelare $20 gratis pengar vid registrering. Som om det inte är nog finns dagliga kampanjer tillgängliga på den officiella hemsidan. Här är en enkel process för att hämta insättningsbonusen.

 1. Följ PA iLottery-länken för att registrera dig
 2. Lägg till insättningsbeloppet (minst $10) till det nyöppnade kontot
 3. Använd kampanjkoden, t.ex. LOTOPPA, i den avsedda rutan
 4. Kontot krediteras med 100 % av insättningen upp till $500 plus den första insättningen

PA iLottery kräver att spelarna satsar sin första insättning + bonus 10 gånger innan de begär en utbetalning. Däremot ändras villkoren med tiden, och denna sida kommer ständigt att uppdatera denna information.

PA iLottery
Multilotto

Multilotto

Multi Lotto-insättningsbonusen är tillgänglig för nya spelare men i specifika länder. För närvarande är den minsta insättningen för detta erbjudande €10. Registrering är en problemfri procedur. Man måste ange sitt officiella namn, födelsedatum, telefonnummer, e-postadress och bosättningsland.

Efter att ha skapat ett lösenord för Multi Lotto-kontot kan spelaren ange bonuskoden i det obligatoriska fältet. Multi Lotto kommer att skicka ett bekräftelsemeddelande till det registrerade telefonnumret för att verifiera spelaren.

Som namnet antyder tillhandahåller denna plattform olika lotterier såsom Eurojackpot. Det låter användare välja sina lyckonummer och kontrollera senaste lotteriresultatet efter ritningarna. Multi Lotto bonuskoder är tillgängliga på mobil och PC, så vem som helst kan registrera sig med kampanjkoderna. Multi Lotto-sajten kan ha bonuskoder för följande lotterier, i mån av tillgång.

 • Mega miljoner
 • kraftboll
 • Loto 6
 • Åskboll
 • Mega-Sena
 • Österrike Lotto
 • Storbritanniens nationella lotteri
 • Bonoloto
 • Lotto Max
 • Megalot
 • Kalifornien SuperLotto
 • Viking Lotto
 • Kanada Lotto 6/49
 • Välj sex i New Jersey
 • La Primitiva
 • Turkiet Lotto 6/49
 • Dubbellotto
 • Melat
Multilotto
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Lottospelare måste veta att lotteriet inte är ett sätt att försörja sig. Istället är det en form av underhållning men bör ske med förutbestämda gränser. En intelligent spelare måste ha en strategi med en vadslagningsbudget och tidsram för att undvika att utveckla ett spelproblem.

Ansvarsfullt spelande börjar med att veta att de flesta lotter inte vinner. Oavsett hur lukrativ möjligheten verkar, är man skyldig att förlora om de spelar tillräckligt länge. Det är ingen mening att jaga förluster.

Det är ingen idé att tömma ett bankkonto för att köpa en hög lottobiljetter. Det bästa tillvägagångssättet är att utveckla en vinnande strategi med självkontrollerade principer. Å andra sidan bör vinsterna investeras klokt.

Lotterileverantörer vill att deras spel ska vara roligt hela tiden. Tyvärr utvecklar vissa människor ett spelberoende. De kan söka professionell hjälp med organisationer som National Problem Gambling, Florida Council on Compulsive Gambling och Gamblers Anonymous.

Dessa enheter erbjuder många resurser till spelare, inklusive arbetsböcker för självhjälpsåterhämtning, behandling med kvalificerade rådgivare och stödgruppsmöten. De arbetar också med familjemedlemmarna till den beroende spelaren för att se den bästa lösningen.

Ansvarsfullt spelande