Bästa 6D Lotto Lotteri 2024

Spelare som bor i Filippinerna har flera alternativ när det kommer till de lotterier som de kan spela. De bästa brukar organiseras av Philippine Charity Sweepstakes Office. Ett bra exempel på detta är 6D Lotto. Som namnet antyder innebär det att man väljer sex siffror för varje biljett. Vinster uppstår när den exakta kombinationen dras.

Detta spel är populärt bland filippinska medborgare men är för närvarande inte tillgängligt i online-form. Den goda nyheten är att spelare fortfarande kan använda onlineresurser för att kontrollera resultaten. Dragningar sker tre gånger i veckan. Detta ger människor gott om möjligheter att testa lyckan.

Bästa 6D Lotto Lotteri 2024
Var kan man köpa biljetter till 6D Lotto
Var kan man köpa biljetter till 6D Lotto

Var kan man köpa biljetter till 6D Lotto

Ett av de första stegen för att vinna jackpotten är att veta hur man köper en 6D Lotto-lott. Utan att spela online är spelaren begränsade i sina alternativ. Det är inte så enkelt som att klicka på en app och direkt välja siffror.

Istället måste de hitta en återförsäljare i sitt närområde. Lyckligtvis finns det ett överflöd av butiker i hela Filippinerna erbjuder dessa lotter. PCSO är ett stort namn i spelgemenskapen i detta land. Det kommer inte att vara svårt att hitta en fysisk anläggning som säljer sina spelbiljetter.

Å andra sidan är 6D Lotto mer av en nisch jämfört med populära alternativ som Mega, Super och Ultra PCSO Lottos. Köparen måste hitta en återförsäljare som erbjuder en rad olika lotterispelalternativ. Dessa platser kan hittas genom att göra en del onlineforskning om det lokala området.

Var kan man köpa biljetter till 6D Lotto
En kort historia om 6D Lotto

En kort historia om 6D Lotto

1995 började People's Television Network att köra ett spelprogram som heter Philippine Lotto Draw. Dess namn ändrades så småningom till PCSO Lottery Draw. Programmet utvecklades till att innehålla en rad olika spel. De inkluderade parimutuel, fasta utbetalningar och lotterier.

Centraliserade dragningar ingick under 2017. Dessa riktade sig till specifika provinser som inte hade egna lokala dragningar.

När showen började var den bara tillgänglig på vanliga tv-format. Däremot kan spelare nu kontrollera resultat live via PTV-webbplatsen, Facebook-sidan och YouTube-kanalen. Det finns för närvarande nio olika spel tillgängliga. 6D Lotto introducerades i slutet av 1997.

Till en början kunde bara människor i områdena i Luzon köpa biljetter. Detta ändrades 2020 när lottningen blev ett rikstäckande evenemang. Spelet är i stil med populära traditionella lotterier.

En kort historia om 6D Lotto
Är 6D Lotto lagligt att spela?

Är 6D Lotto lagligt att spela?

Det företag som ansvarar för detta lotteri är Philippine Charity Sweepstakes Office. Det ägs och kontrolleras av Filippinernas regering. Dessutom övervakar presidentens kansli direkt dess verksamhet. Därför kan alla spel under PCSO-paraplyet anses vara lagliga och legitima. Detta inkluderar 6D Lotto.

Det är dock viktigt att spelare ser till att de följer alla lokala spelregler. De kunde läsa information online om relevant lagstiftning. Det viktigaste att notera är att personer under 21 år inte kan delta i lotterier. För att få en utbetalning på en biljettvinst måste personen ha två giltiga ID-kort på sin person.

Är 6D Lotto lagligt att spela?
Hur man spelar 6D Lotto

Hur man spelar 6D Lotto

Detta är ett av de enklaste lotterierna som erbjuds av PCSO. För att spela det väljer spelaren sex siffror från 0 till 9. Dessa markeras sedan i en spelkupong. Det är också möjligt att använd en lucky pick-maskin för att slumpmässigt välja siffrorna istället. Samma siffror tillåts användas för sex på varandra följande dragningar. Om flera personer vinner huvudjackpotten delas poolen i proportion till varje vinnares insatser.

6D Lotto spelas tre gånger i veckan förutom under jullovet. Dragningarna sker varje lördag, tisdag och torsdag. Det sexsiffriga vinnande numret kommer att variera från 000000 till 999999. För att få förstapriset måste spelaren matcha alla sina siffror i exakt samma ordning.

På senare år många lotterier runt om i världen har skapat dedikerade appar för sina spelare. Dessa gör att de kan köpa lotter och automatiskt få sina vinster. Det är dock för närvarande inte möjligt att spela 6D Lotto online. Istället måste spelet spelas via en fysisk återförsäljare. Det är möjligt att en onlineversion av detta lotteri kommer att bli tillgänglig inom en snar framtid.

Hur man spelar 6D Lotto
Vad är oddsen för att vinna 6D Lotto?

Vad är oddsen för att vinna 6D Lotto?

Om lotten innehåller ett stort antal siffror i lotterispel kommer oddsen att vara mindre än gynnsamma. I 6D Lotto finns det 1 000 000 möjliga kombinationer som var och en kan vara den vinnande dragningen. Det betyder att spelaren har en chans på 1 på en miljon att vinna topppriset.

På ytan kanske det låter ganska högt. Det ger dock spelaren en mer rimlig chans i jämförelse med andra nationella lotterier. Detta gäller särskilt för numeriska.

När prisnivån minskar blir oddsen att vinna mycket mer förlåtande. En spelare kommer att ha en chans på 1 på 100 000 att välja ett nummer som vinner andrapriset. Deras chanser att vinna den lägsta nivån går ner ytterligare till 1 av 100. Det är omöjligt att exakt förutsäga den 6-siffriga kombinationen. Å andra sidan kan personens odds öka om de använder vissa strategier på lång sikt.

Vad är oddsen för att vinna 6D Lotto?
6D Lotto utbetalningsalternativ

6D Lotto utbetalningsalternativ

Om personen har turen att vinna kan utbetalningen tas emot av dem personligen. Priser i intervallet Php 24 till Php 10 000 kan begäras på någon av de butiker som är officiellt auktoriserade av PCSO. När det kommer till högre jackpottar finns det bara två platser tillgängliga. Dessa är filialen och huvudkontoret för PCSO i Mandaluyong City.

Detta är en ganska standardpolicy för nationella lotterier. Det kan dock göra spelare besvikna som åtnjuter den extra bekvämligheten med att ta emot utbetalningar online.

Vinnare ska skriva sin signatur på biljetten och ha två giltiga ID-handlingar. Det bör också noteras att jackpotten kommer att beskattas med 20%. PCSO-agenten som sålde den vinnande lotten kommer att få 1 % i provision. Spelare måste ta hänsyn till detta när de beräknar sin totala utbetalning.

6D Lotto utbetalningsalternativ
Tips och tricks för att spela 6D Lotto

Tips och tricks för att spela 6D Lotto

Onlinelotterier är hasardspel. Ingen kan på ett tillförlitligt sätt förutsäga den exakta kombinationen för 6D Lotto. Däremot kunde de använda taktik för att öka sina odds. Det är vanligt att folk väljer siffror utifrån födelsedagar.

Problemet är att detta kommer att hindra dem från att använda 0 som en siffra. Varje nummer i ett lotteri har lika stor chans att dras. Det är därför oklokt att försumma 0. Ett annat misstag är att medvetet välja siffror som löper i följd. Till exempel kan personen frestas att välja en sifferkombination av 123456. En mer varierad och slumpmässig kombination är klokare.

Ju fler biljetter en person köper, desto större är chansen att vinna. Men detta kommer att innebära att de riskerar mer av sina pengar. Det är viktigt att spelaren bara satsar ett försumbart belopp om de vill spela på lotteri regelbundet.

Lotterisyndikat har blivit mycket populära under senare år. De involverar flera personer som slår ihop sina pengar. Detta gör att de kan köpa fler biljetter och ha en större chans att potentiellt vinna jackpotten. Om de har tur så delas medlen mellan varje medlem.

Tips och tricks för att spela 6D Lotto